forsaken123
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.10.2007
- Poena
- 310
Simus, kreator originalnog iksboksa ima svoje mišljenje, nije baš optimističko
To ima smisla samo ako si neka osrednja ili jača korporacija. Ako si gigant kao Microsoft koji ima naviku da upropasti apsolutno sve, veliki su ciljevi a još veća i očekivanja. Em što nisu prvi, em što nemaju ni dovoljno profita. A to što je Windows i dalje najbolje mesto za gaming njih nije briga jer od toga nemaju vajde — nisam još uvek upoznao gejmera koji je kupio Windows licencu odnosno key. Ima ih, siguran sam, možda i ovde na forumu, ali niti Microsoft dobija naše pare niti koristimo njihove servise, OneDrive, Office365, CoPilot, i koje sve već gluposti imaju u ponudi koje ne bih dirao ni štapom.Mene nervira samo taj mentalitet - ili smo prvi ili propast... Da, Sony ima vise korsnika, ali da li pravis profit? Da li je stabilan? Da li je brend jak, sta ces bez njega? Pritom, uspeh Windowsa i PC je jednim delom i zbog igara... Moras da budes prisutan tu... Citam danas dosta o kritikama Sare Bond i njene ideje 'Xbox Anywhere', ali mislim da je ideja bolja nego sto ljudi prikazuju... Najgore mi je sto MS dodje do nekog proizvoda koji je dobar, odlican, ali onda odustane od njega. Mislim da bi gasenje i/ili prodaja Xbox-a nekom Asusu ili studija nekom Netflixu bilo ravno samoubistvu. Jos jedan izneveren prozivod.

nisam još uvek upoznao gejmera koji je kupio Windows licencu odnosno key
Ja sam pre 3 dana radio konverziju preko indije i novi acc ali nisam se usrećio previše nepunih 6 meseci dobio za 43€A gde je najjeftiniji gamepass ultimate? Na Turke ne mogu da se vratim ako sam ih prekinuo?

www.windowscentral.com
I drugara zanima koji je najjeftiniji game pass a da moze sa nasim karticama? Registrovao se na koreu, moze da kupuje igre u storu ali game pass ne moze.A gde je najjeftiniji gamepass ultimate? Na Turke ne mogu da se vratim ako sam ih prekinuo?
Ima li koja varijanta da ide sve direkt preko konzole?Mislim da je Indija (al mislim da ne moze kupovinom karticom direktno na konzoli).
www.hcl.hr
Welcome to the club 😎I ja sam se proslog meseca odjavio i sada izgleda nema nazad.Ne prihvata karticu koja je prethodnih godina radila savrseno
www.hcl.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari