Šta je novo?

Xbox Series X / S

Cene su podigli, ali imaju neke odlične igre u dolasku i neke koje su već tu, tj možemo se ne složiti ili ne (svejedno mi) ali ovo je nikad bolja godina po pitanju kvalieta ponude sa gamepass
Slazem se, ove godine sam maksimalno iskoristio gamepass i odigrao dosta naslova u slobodno vreme.

Moze neko da mi preporuci free turski vpn?
Nasao sam jedan al je ogranicen na 100MB 😔
Moze 'tips and tricks' 🤗

Slazem se, ove godine sam maksimalno iskoristio gamepass i odigrao dosta naslova u slobodno vreme.
dovoljno da si samo novog dooma i novog stalkera odigrao a nisi morao da kupiš igre, da ne navodim ostale, tu je sad i diablo 4 itd...

Da se javno zahvalim clanu @djomla43 koji mi je pomogao pri kupovini igrica preko Turske.
Ostaje jos samo neko da mi pomogne kako doci do bar 300MB besplatnog vpn-a za Tursku.
Skinuo sam urban vpn, i on nudi sveukupno 100mb, ne obnavlja se mesecno.

I meni se pojave odmah, ali ne mogu ništa da kupim kroz store, kaže problem sa zemljom :D

I meni se pojave odmah, ali ne mogu ništa da kupim kroz store, kaže problem sa zemljom :D

Isti slučaj od pre dva dana. Ne preostaje nam drugo nego da čekamo kao @dobrivoj i nadamo se da u nekom trenutku proradi 😊

Kad kažem ne preostaje drugo jer smo sve probali sa @djomla43 , opet mu se javno zahvaljujem 👍🏻

Poslednja izmena:
Aj bre ni USA nije skup. :)

Prilozi

• Screenshot_20251017-102237.png
    Screenshot_20251017-102237.png
    284.3 KB · Pregleda: 70
To je samo za PC store.

Juče mi se desila interesantna stvar.
Prethodnih dana nisam uspevao da kupim bilo šta novčanikom preko turskog šopa ni u browseru (VPN) ni preko konzole. Uspešno sam dodavao valutu sa Turgame u novčanik.
Probam sinoć ponovo preko browsera sa uključenim VPN i dobijem istu poruku o pogrešnom regionu a onda dok sam na toj strani za plaćanje i dalje - isključim VPN i probam da platim i ladno prođe 3 puta kupovina.
Možda nekom pomogne :D

Da, da i meni juče prošla kupovina iz novčanika preko browsera uz pomoć VPN-a.
Nedelju dana sam imao ban😁
Evo ako nekoga zanima Alan Wake 2 je trenutno na sniženju oko 330Tl + 120Tl ko želi deluxe apgrejd.

Prilozi

• Screenshot_20251021-015718.png
    Screenshot_20251021-015718.png
    377 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20251020-160900~2.jpg
    Screenshot_20251020-160900~2.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 17
Vredi li upgrade ?
Imam osnovnu verziju

Po meni ne, ako ne želiš baš da imaš ili te svrbe pare, prešao sam jako brzo i nije mi nešto baš bilo zanimljivo kao glavna igra.

Istekao edit a istekao i game pass ultimate Tr :D Dok ne vidim sta cu i kako cu aj da pitam sto se tice kupovine igara, konkretno uzeo bi sestricu minecraft delux vidim da je Arg 4 dolara. Jel prebacujem konzolu na Argentinu i kupim ili mogu da prebacim na sajtu? Argentinu stavim adresu (karticu vec imam dodatu) i kupim? I kako za prebacivanje na druge drzave gde vidim da je neka igra jeftinija? Do sad sam samo kupovao preko turaka na konzoli dok je radilo.

Kupovina preko Argentine ne funkcioniše već neko vreme, ni na koji način. Ako hoćeš da plaćaš našom karticom na konzoli, kao što je ranije bilo preko Turske, mislim da su trenutno opcije Čile i Koreja. Ja sam na Koreji testirao relativno skoro, radi bez problema. Cene nisu kao zlatno doba Turske, ali su svakako niže od US/UK i sličnih.

Football Manager 2026 na GP Ultimate od prvog dana izlaska.

Nazad
Vrh Dno