- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Kakve veze ima snaga konzole sa cenom? Series S je sa ovim poskupljenjem preskup za ono što nudi. Došao je u cenovni rang PS5 Digital, gde tek nema šta da traži.
Apsolutno se slažem. PS5 digital nov na KP 400 eu. Xbox Series S 1TB trenutno 315eu najjeftinije. Sa većom cenom tek nema logike uzeti Series S.Kakve veze ima snaga konzole sa cenom? Series S je sa ovim poskupljenjem preskup za ono što nudi. Došao je u cenovni rang PS5 Digital, gde tek nema šta da traži.
Malo sarkazma i šale nije na odmetKakve veze ima snaga konzole sa cenom? Series S je sa ovim poskupljenjem preskup za ono što nudi. Došao je u cenovni rang PS5 Digital, gde tek nema šta da traži.
Ja sam kupovao ubisoft plus preko Turske kad sam igrao star wars outlaws, do duse tad su prolazile kartice, sad probaj ako ne ide onda preko gift card. Nije bilo nikakve cake sub sam se, kad sam zavrsio igru unsub i to je to.Zelim da kupim Ubisoft plus na xboxu da bih igrao ac shadows, da li je turska idalje najjeftinija i da li postoji neka caka za kupovinu?
Može li izvor za ovu informaciju? To je više nego duplo, malo mi je to ipak preekstremno.Američke cene su sada bezobrazno visoke, pokušavam da nađem nove cene za Tursku i izgleda da Ultimate ide na 799 lira (oko 16 €) mesečno (sada je 309 lira), što je takođe veoma visoka cena![]()
KaynakMože li izvor za ovu informaciju? To je više nego duplo, malo mi je to ipak preekstremno.
Ispravljen linkSadašnji ultimate ostaje ultimate.
Core > Essential
Standard > Premium
Koliko sam ispratio.
Konverizja ostaje, ali su i nju skresali.
Poređenje po meni samo u teoriji ima smisla, jer je generalizacija. Ja najjeftinije od tehnike što imam je mobilni telefon. Uvredljivo jeftin, polovan. Čudo da sam ga i u futrolu stavio. Ovo je jača cena za čipset koji je za svega par frejmova jači na max TDP u odnosu čak i na prvo Ally koji se sada može naći za tipa 350 ako ne i manje ko je voljan malo da "kopa."Samo razmislite koliko para dajete na mobilni telefon, a ovde je problem 100 eura gore dole...
Ja sam i zaboravio koji je moj model mobilnog, pre neki dan sam isao u podesavanja da vidim sta ja to imam... A radi kao i svaki drugi...
Tako da prioriteti, isplativost itd...
,,Ne znam zašto sam vam ovo ispričao, ali svakako ne može da škodi... A ako ne škodi, onda možda koristi..."
Sa ovakvom politikom, mislim da će ubrzo biti zapečaćena sudbina Xboxa. U sledećoj generaciji verujem da neće privući nikoga.
Ekskluzive su im dostupne na PS, pretplata je godišnje tri puta skuplja od pretplate na Soniju, Sony još uvek ima kakve takve ekskluzive.
Koliko god bio fan Xboxa, ako se ne promeni nešto, a verovatno neće, u sledećoj generaciji ne vidim poentu posedovanja i Xboxa i Playstationa, mnogo je bolja opcija onda uzeti Switch I Playstation.
Ovo da za single player a šta sa multiplayerom, mora pretplata bar ona najmanja ***...Ode sve u klinac. Skupo... Pogotovo što nisam tako aktivan kao pre.
Neki jednostavni metod jeste da se uzme GP dok se nešto stvarno igra tokom određenog vremena a onda cancel do daljnjeg. Biće sigurno isplativije kupiti igre, pogotovo na nekom popustu.
Isto kao i sada sa Game Pass, ukinucu pretplatu i posveticu se backlogu, ionako imam previse igaraPitam se koje ce price biti kada i Sony dodje na te grane?
Inace na Kolumbijskom regionu je 80.900 COP pretplata sto je nekih 17.60 eura. Koliko se secam tamo nase kartice prolaze, tako da eto nije kraj sveta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari