alek6legenda
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.07.2023
- Poena
- 50
Ma nije mi za 100lira nego da nije neki ban naloga 😅
Nisam siguran sta bismo mogli i da jeste. Mozda da odemo u tursku ambasadu da pitamo? 😂😂😂
Ma nije mi za 100lira nego da nije neki ban naloga 😅
Cek ako ponovim isto od prosle god core na ulti a stoji vec Indija region od prosle god mislis da nece proci? Kako onda najjeftinije produziti gamepass core na ulti?Region možeš menjati često, ali, Indija prolazi samo na novim Indijskim nalozima.
Indija ne prolazi, možeš probati, ali 99% slučajeva ne prolazi.Cek ako ponovim isto od prosle god core na ulti a stoji vec Indija region od prosle god mislis da nece proci? Kako onda najjeftinije produziti gamepass core na ulti?
Ja sam promenu radio bukvalno na 24h... Mozda moze i pre ali nisam hteo da zezam sistem. Pustio bih da prodje makar danNakon koliko mogu da0vratim nalog na US?
Kako mi ne remeti, ako mi ne prodje reedem koda za Indiju, onda se moram vratiti na US pa kupiti GPU za US.
Možeš se vratiti odma bez problema. Na kraju, kao što kolega kaže, sačekaš 24h pa probaš. Indija svakako ne radi za stare naloge, čak i naloge koji su pravljeni na Indiju i nije im menjan region a korišćeni su na konzolama u SRB ne prolazi kod za Indiju.Nakon koliko mogu da0vratim nalog na US?
Kako mi ne remeti, ako mi ne prodje reedem koda za Indiju, onda se moram vratiti na US pa kupiti GPU za US.
Upravo kupio igru preko konzole s turskim regionom. Iskoristio sam lire na nalogu, nisam jos probao Visa karticu, ali eto da znate da je ipak moguce koristiti. Mozda zato sto je prvi u mesecu pa su pustili da proradi?
Bice to opet na snizenju, samo prati redovno.Proradilo cim je otisao Witcher Complete edition za 100 lira 😂😂😂
Bice to opet na snizenju, samo prati redovno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari