Šta je novo?

Xbox Series X / S

Pozdrav, nemam baš iskustva sa konzolama i evo danas kupih rodku Xbox Game Pass Ultimate Gift Card ali za Indiu na 3 mjeseca.
Dobio sam info da aktivacija prolazi uz VPN za bilo koju zemlju, međutim, meni kaže da je pogrešan region kada dodajem kod na reedem.microsoft.com, a radim sa Surfshark VPN. Postoji li način da iskoristim ovaj Gift Card? Inače MS nalog je na US regionu. Da li mijenjati regiju, šta gubim sa tim? Kako ovo riješiti? Hvala

Ja onomad kad sam radio core na ultimate morao sam da stavim na sajtu region India uz vpn dok sam ubacivao kodove.

Da promjenim region na MS nalogu? Gubim li šta u odnosu na US? Čini mi se da sam negdje pročitao da se region može mjenjati svaka 3 mjeseca?

Region možeš menjati često, ali, Indija prolazi samo na novim Indijskim nalozima.

Region možeš menjati često, ali, Indija prolazi samo na novim Indijskim nalozima.
Cek ako ponovim isto od prosle god core na ulti a stoji vec Indija region od prosle god mislis da nece proci? Kako onda najjeftinije produziti gamepass core na ulti?

Auh smor, a pokupovao masu nekih igara, jes da su bile smesne cene al opet...

Znam, nego bih izbegao to menjanje naloga al ajd, ja npr koristim najvise gamepass na pcu a sestric na xboxu pa zato. Al snacicemo se vec nekako. Znaci otvaranje novog ms naloga sa vpnom na Indiju?

Ne treba ti vpn prilikom otvaranja, samo prilikom redeem-a.
***, na PC-u nemaš pristup EAplay igrama na starom nalogu ako ideš na nov.

Dakle, da ne pokušavam mjenjati regiju na postojećem MS nalogu i reedem koda jer to ne prolazi? Samo novi nalog za indiju?
Bojim se promjeniti regiju na postojećem nalogu a onda mi ne prođe dodavanje koda, i onda je pitanje za koliko mogu vratiti regiju US na postojećem nalogu?

Možeš da probaš, ali 99% su šanse da ne prođe. Možeš posle lagano da vratiš nalog na US, mada je sve jedno, ništa ti ne remeti.

Nakon koliko mogu da0vratim nalog na US?
Kako mi ne remeti, ako mi ne prodje reedem koda za Indiju, onda se moram vratiti na US pa kupiti GPU za US.

Nakon koliko mogu da0vratim nalog na US?
Kako mi ne remeti, ako mi ne prodje reedem koda za Indiju, onda se moram vratiti na US pa kupiti GPU za US.
Možeš se vratiti odma bez problema. Na kraju, kao što kolega kaže, sačekaš 24h pa probaš. Indija svakako ne radi za stare naloge, čak i naloge koji su pravljeni na Indiju i nije im menjan region a korišćeni su na konzolama u SRB ne prolazi kod za Indiju.

A može li se na xbox konzolu dodati neki drugi mejl, a da i stari0ostane, ili se stari mora odjaviti, da bi se novi prijavio? A npr. na novom je aktivan GPU?

Možeš ukupno 33 naloga istovremeno na konzoli. Svi mogu biti kao home podeseni tako da sa jendog imaš sve dostupno sa ostalih.

Upravo kupio igru preko konzole s turskim regionom. Iskoristio sam lire na nalogu, nisam jos probao Visa karticu, ali eto da znate da je ipak moguce koristiti. Mozda zato sto je prvi u mesecu pa su pustili da proradi?

Vi koji ste preko Turske jel vam radi ultimate mesecna pretplata? Sad kad ne moze vise Indija za stare naloge razmisljam se da pokrenem pretplatu.

Vrh Dno