Ne znam da li ste primetili, ali neke igre po izlasku pre-ordera ili na sam release day, imaju vise nego prihvatljivu cenu u turskoj prodavnici.
Dacu par primera za ono sto sam ispratio u poslednje vreme gde se cena promenila u roku od par sati do nekoliko dana od pojavljivanja:
Tainted Grail - supporter edition bio je oko 3 usd, sad je 54
The Precinct - bio oko 1,5 usd , nakon desetak sati od release-a je 20 usd.
Lunar - remastered collection bio oko 3,7 usd, sad je 37 usd
Mandragora bio oko 3,7 usd sad je 25 usd.
Verovatno ima dosta slicnih primera.
Da li to neko iz Microsofta gresi kod odredjivanja cene, ili su one odredjene mnogo ranije, ne znam, ali ovo moze dobro da se iskoristi ako ste brzi i ako bas cekate neku igru da se pojavi i ugrabite je odmah.
Nesto ranije na slicnu foru sam kupio Songs of Conquest a promakao mi novi Stalker koji je bio oko 10 usd.
Dacu par primera za ono sto sam ispratio u poslednje vreme gde se cena promenila u roku od par sati do nekoliko dana od pojavljivanja:
Tainted Grail - supporter edition bio je oko 3 usd, sad je 54
The Precinct - bio oko 1,5 usd , nakon desetak sati od release-a je 20 usd.
Lunar - remastered collection bio oko 3,7 usd, sad je 37 usd
Mandragora bio oko 3,7 usd sad je 25 usd.
Verovatno ima dosta slicnih primera.
Da li to neko iz Microsofta gresi kod odredjivanja cene, ili su one odredjene mnogo ranije, ne znam, ali ovo moze dobro da se iskoristi ako ste brzi i ako bas cekate neku igru da se pojavi i ugrabite je odmah.
Nesto ranije na slicnu foru sam kupio Songs of Conquest a promakao mi novi Stalker koji je bio oko 10 usd.