Šta je novo?

Xbox Series X / S

Kad uzmete game code na Gamivo za Xbox igru za USA, aktivirate je ma Microsoft nalogu preko browser na telefonu uz VPN?
Zanimljivo da ima Space Marine 2 za 40 evra, a na Tursku je 60$
Uglavnom browser + vpn, drugar dopune za US unosi direkt preko konzole bez problema.
Da li moze da se ubaci Super Mario na Xbox series X, je l neko probao, da li je igrivljo ?
Jedino da instaliras emulatore što podrazumeva dev-mode + developer account.

Da li moze da se ubaci Super Mario na Xbox series X, je l neko probao, da li je igrivljo ?
Igrivo je, igrao sam Super Mario Sunshine i Pikmin 2 na Dolphine emulatoru

Jedino da instaliras emulatore što podrazumeva dev-mode + developer account.
Izgleda da ne moze vise XBOX dev mode da se aktivira.
Kod mene fali stavka Dev devices, na YT snimku ima te stavke.

Prilozi

• Screenshot_20240915_143556_Gallery.jpg
    Screenshot_20240915_143556_Gallery.jpg
    174.9 KB · Pregleda: 72
  • Screenshot_20240915_143811_Gallery.jpg
    Screenshot_20240915_143811_Gallery.jpg
    344.7 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
Uspeo sam, malo su promeni od onoga sta je u uputstvu na YT, platio sam 44 lire za sada za aktivaciju.
Idem dalje korak po korak, malo mozganje, malo uputstva sa YT, pa ako bas zapne javljam se sa pitanjem :)

Da Turski nalog, preko kompa platio, bez VPN na kompu, Intesina VISA internet kartica, tacno 44 lire.

E sad gde skinuti igrice, ja sam po uputstvu sa YT instalirao u DeV mod: Dolphin Emulator, RetroArch i app Safe Exit.
Sad ako neko moze da mi posalje linkove za igrice, odakle je najbolje skinuti :)
I kako te fajlove od igrica ubaciti u konzolu, preko usb ili preko Remote Access ?

Poslednja izmena:
E sad gde skinuti igrice, ja sam po uputstvu sa YT instalirao u DeV mod: Dolphin Emulator, RetroArch i app Safe Exit.
Sad ako neko moze da mi posalje linkove za igrice, odakle je najbolje skinuti :)
I kako te fajlove od igrica ubaciti u konzolu, preko usb ili preko Remote Access ?
Na eksternom hd, poslao ti sajt preko pm.

Pa mene nece ni da vodi do prozora za placanje, odmah izbaci da promenim region, cim probam da kupim igru.
Kod Argentinaca si barem mogao ici do samog kraja i tamo izbaci gresku pri placanju.
Upravu si, sada proverava i IP adresu i ne dozvoljava dalje. Tesko je naci VPN koji bi mogao da zavara sistem uglavnom su svi opsezi koje koriste VPN provajderi provaljeni. Ali cak i kada bi nasao neki VPN koji bi zavarao sistem, verovatno bi bio problem sa karticom. Dobro je dok jos uvek funkcionise redeem kodova preko web-a i vpn-a, ali pitanje je i to dokle ce moci tako.
Neki regioni kao sto su USA ili Japan jos uvek ne proveravaju IP adresu sa koje se pristupa, ne znam kako prihvataju nase kartice, pretpostvaljam da prolaze.

Bio mi je i account i konzola na Turskoj, i kad sam dodavao karticu, izmislio sam tursku adresu. Da li da sad to sve prebacim na Čile?

Bio mi je i account i konzola na Turskoj, i kad sam dodavao karticu, izmislio sam tursku adresu. Da li da sad to sve prebacim na Čile?
Meni su godinu i po account i konzola bili na Turskoj. Pre 10 dana u panici prebacim oboje na US. Posle razmišljanja promenio sam da mi account bude na Srbiju, Chile za konzolu...

U kojoj valuti su ti cijene na storu?

Hvala, probaću pa ću uporediti.

Ne morate da listate regione da bi videli koje su cene u pitanju. Za to ima jedan veoma koristan sajt (region i cene menjate u gornjem levom cosku, ispod logoa sajta).
Ja sam tako uvek gledao aktuelne ponude, ko ce ispratiti sve u prodavnici.
Verovatno sam razmazen jer sam od pocetka koristio Turski region ali budimo realni nijedan region nema toliko dobre ponude koje ima Turski.
Npr RDR2 Ultimate verzija za 200.70 lira = 623 dinara. To nema na nijednom regionu. Listao sam skoro sve i najjeftinije je bilo oko 2200-2300din.
Toliko igara koje su se mogle kupiti bukvalno za sicu 100-200-300din. Witcher 3 Complete Edition za nesto manje od 390din.
Svim dobrim stvarima mora doci kraj pa je tako i sa kupovinom na Turskom regionu, a ako nista stvarno sam nakupovao toliko igara da sam miran poprilicno dugo. Cak i da ne uplacujem Game Pass imam sta da igram minimum godinu dana.

Nazad
Vrh Dno