Šta je novo?

Xbox Series X / S

Od juce na gamepass-u.

Ne znam jel ovo odgovarajuća tema ali me zanima može li kod nas da se koristi xcloud na mobilnom ili kompjuteru i postoji li upustvo kako da se to uradi ?

Konektujes se VPNom na Frankfurt, pokrenes, posle mozes da ugasis VPN.

xCloud je katastrofa u odnosu na GFN ili pokojnu Stadiju

Moze li neko da mi proveri cenu ove igre (preorder) na ARG i TUR regiji :

Banishers: Ghosts of New Eden

Imao sam sinoc jednu zanimljivu situaciju, taman dobijem platu i da iskoristim poslednji dan i kupim jos neku igru, pokusam Borderlands 3 i izbaci mi gresku onu da se kartica ne poklapa sa store, ja kao ok, a fazon pre 6, 7 dana sam uzeo Tiny Tinu i sve proslo lagano..
Nista prebacim ja na Tursku, pokusam kupiti istu igru, izbacuje istu gresku, i kao *** pokusam i druge igre ili CP za CoD, nista ne prolazi i na kraju ajde ako sam baksuz baksuz sam prebacim na US, tamo imam svakako sve podeseno jer sam vec koristio pre i probam neku glupost od 3usd i nece, ista greska 😅

Ajde sto nece arg/tr, nego ni US ne prolazi, tako da probacu opet vcrs, i da stavim drugu karticu, izgleda da je moja popila bananu, mada i zenina je Erste MC gold tako da sumnjam da ce biti promena, jedino ako vcrs prodje samo od sebe 😁

Jel pametno sacekati novogodisnje/bozicne praznike za kupovinu Game pass core na 12 m, ima li iko iskustva iz prethodnih godina? Vidim da je na Enebi oko 33 jevreja, moze li to da ide nize? Ili preporuka kupiti na nekom drugom mestu? Pozdrav svima.

The big XBoxUser Advent Calendar

We have a great XBoxUser Advent calendar for you again this year! We hide many cool Xbox games and a chic gaming headset behind the balls on the Christmas tree.

The following prices hide behind the Christmas tree balls:
(in alphabetical order)

Atomic Heart
Aquarist
3 x Avatar The Last Airbender: Quest for Balance
Berzerk: Recharged
Bish Bash Bots
Drill Deal: Oil Tycoon
Enchanted portals
Everspace 2
Ghostwire: Tokyo Deluxe Edition
Intruders: Hide and Seek
Jusant
Kingdom Rush Frontiers
Minecraft Legends
Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6
MotoGP 23
NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS Ultimate Edition
3 x Nickelodeon All-Star Brawl 2
Redfall Bite Back Edition
Roboquest
Skullcandy SLYR Multi-Platform Wired Gaming Headset in Doritos Edition
The Jackbox Party Pack 10
The Last Worker
True Virus
Wavetale

Each competition is always automatically activated from midnight and you can easily join until 23:59 on the same day. We always shut down the winners of the individual days as quickly as possible and will be announced in a collection raffle news. The prices will be sent either by PN (personal message) in the forum if they are codes, or by post. With the physical winnings, your address is therefore necessary, please fill out the form accordingly so that we can send the winning package to you.

We would like to thank sponsors Atari, BANDAI NAMCO Entertainment, Bethesda Softworks, Daedalic Entertainment, DON'T NOD, Firestoke, Focus Entertainment, GameMill Entertainment, Ironhide Game Studio, Jackbox Games, Microsoft Xbox, Milestone, PERP GAMES, ROCKFISH Games, RyseUp Studios, Skullcandy, Thunderful, Ultimate Games and Wired.

We wish you all success and a nice Christmas season!
Your XBoxUser team.

Uzeo sam xbox controller za pc + xbox rechargeable battery, pitanje, da li je preporucljivo da ga punim samsungovim punjacem 25w ili bolje preko pc?

Na nekom forumu sam našao grupu igrača koji su testirali preko 1000 xbox igara i napisali koje igre imaju podršku za Dolby Atmos u dokumentu:
Primetio sam da Store ima GPU promocije koje traju otprilike jedan dan a nisu vidljive na drugim sajtovima. Juče je WILD HEARTS™ Karakuri Edition koštao 170 lira.
Screenshot 2023-12-06 112738.png

450din tj 120 lira izadje GPU sad, na mesecnom nivou. Ima li negde jeftinije (verujem da nema, ali da proverim), na ovim sajtovima i tako to? Po meni skroz legitimna cena imajuci u vidu da se moze podeliti na jos jednog drugara minimum.

Poslednja izmena:
Regularna pretplata, 17.99$. Odlican izbor igara i sve ultimate ili gold ili kako vec verzije.

Pozdrav svima hteo sam da uzmem Series S ali sad vidim da se ljudi žale da blokiraju argentina,tursku,usa pa kako opšte kupiti gamepass
radili li visa kartice uopšte za tursku?

Pozdrav svima hteo sam da uzmem Series S ali sad vidim da se ljudi žale da blokiraju argentina,tursku,usa pa kako opšte kupiti gamepass
Ko se žali? Nekima ne prolaze kartice, ali to ne znači da svima ne prolaze. Kupi Series S sa 1TB memorije.

Mislim da je do banke, meni visa rajfajzenova prolazi za tursku bez problema, ali kazem svakako je trend takav da ce izjednaciti cene kad tad kao i na drugim servisima, ipak dok traje, super je, i po meni je ponuda prethodnih godinu dana jaca nego na PS+, a placao sam oba.

Vrh Dno