Šta je novo?

Xbox Series X / S

Meni je account podešen na Argentinu. Adresa i ostalo. To je obrnuto u odnosu na tebe. Možda je u tome problem?
Kada promenim region na Tursku, ja uopšte nemam ponuđenu master karticu za plaćanje koja mi je podešena preko Argentine.
Kada i pokušam da unesem podatke i snimim novu, pojavljuje se neka greška i uvek u onom polju za cvv šifru.
To mi nije uspelo čak ni sa drugom karticom.

Zdravo, koliko trenutno kosta forza horizon 5 preko argentine i da li prolazi visa kartica na argentini. Hvala.

Ne prolaze Visa kartice na Argentini, samo Mastercard.

Forza 5 je oko 1800 dinara, standardna verzija.

Ekipa gdje bi mogao naći ovaj dio? Microsoft se napravio englez i ne uvažio mi garanciju!?
Series S je konzola

IMG-20231102-WA0022~2.jpg

Kolega je već odgovorio, a ja samo da pitam zašto bi kupovao FH5, sa tom Visa karticom uzmi GPU preko Turske i za cca 6,5 € mesečno možeš da igraš FH5, kao i masu drugih igara.

Da samo sto niko ne garantuje da ce to vecno raditi. Tako je kupovina preko turske radila godinama na PS pa su pre nekog vremena zatvorili skoro sve opcije. Zbog toga ja svakako kupujem sve sto me bas zanima - po argentnskim cenama i nije neki preveliki trosak

Mali off-topic ali može da ima uticaja i na nas: lik koji je juče pobedio i postao novi predsednik Argentine se zalaže za radikalnu ekonomsku šok terapiju, napuštanje pezosa i uvođenje američkog dolara kao sredstvo plaćanja u zemlji. (tzv. dolarizacija koju već imaju neke manje latinoameričke zemlje tipa Panama itd.)

Biće interesantno ako nas za koji mesec u ARG store-u dočekaju američke $ cene :LOL:

Nista ne traje vecno, tako nece ni ovo. Kao sto su game pass i ostale pretplate bila skoro dzabe preko Turske, a sad su se skoro izjednacile sa evropskim.
Za ocekivati je da ce cene porasti i da ce nam ukinuti mogucnost da kupujemo preko tih store-ova. Naravno uvek ce biti nacina da se prodje jeftinije, ali bice sve komplikovanije da se to izvede.

Ali tu je uvek i nepravedno zapostavljeni share.

Mada nije nepravedno, kakve su nam cene bile ovih godina nije ni bilo potrebe za njim.

Iskreno ne opterecujte se, uzivajte u igrama i sopingu, fine su cene i sada za BF, verujem da ce svi naci sta ih zanima, u najgorem slucaju da se ukinu Arg i TR vraticemo se na US ili cemo naci neki treci store i pazljivije kupovati, u smislu trosicemo novac samo na ono sto nam se realno igra i to je to, samo lagano 😉

Ako imate slušalice, zvučnike ili kućni bioskop sa podrškom za Dolby Atmos, preko Turske ili Argentine možete kupiti Dolby Access aplikaciju za 100 dinara. Sa njom možete konfigurisati slušalice na 10 uređaja, uključujući i Windows 11 računar. Takođe može se optimizovati Dolby Vision sa unapređenim bojama za gaming na TV-u koji to podržava. U mom slučaju Xbox wireless headset na Series X zaista daje bolji zvuk, sličan okruženju u bioskopu.
Ovde možete čuti semplove stereo i Atmos zvuka za istu pesmu:
.
Ovde imate spisak Xbox igara sa punom podrškom za Atmos:
https://www.xbox.com/en-US/promotions/dolby-atmos

Pozdrav ljudi, jel se neko u poslednje vreme prijavljivao na turski store, da li funkcionise ok sve oko prolaska nasih kartica? Nisam bio u temi dugo a ispala je dobra prilika da uzmem series s. svaka pomoc je dobrodosla.

Pozdrav ljudi, jel se neko u poslednje vreme prijavljivao na turski store, da li funkcionise ok sve oko prolaska nasih kartica? Nisam bio u temi dugo a ispala je dobra prilika da uzmem series s. svaka pomoc je dobrodosla.
Meni je iz sto pokušaja prošlo prošle nedelje. Isto nov Xbox korisnik.

Pokusavao sam sa RF, OTP, Intesa. Argentina i tirska... nista nije htelo. Onda sam dodao poklon debitnu Unikredit MC i posle kupovine njome mi je prosla i OTP MC.

Ja sam uzimao sa Turskog i Argentinskog store, samo menjam region kad vidim da je neka igrica jeftinija, svaki put je iz prve prosla uplata sa MasterCard od Unicredit banke

Razmišljam se da uzmem za klinca Series S, uz gamepass dabome. Još uvjek je najpovoljnija varijanta Argentina/Turska? Da li se može uzeti neki 12 month gamepass vaučer da se ne smaram mjesečno sa pretplatama, koliko bude u prosjeku, ove povoljnije varijante ?

Pročitao sam topic sa uputstvima ali vidim da je zadnji edit bio prije godinu dana skoro pa rekoh da se nije mijenjalo šta u međuvremenu.

Razmišljam se da uzmem za klinca Series S, uz gamepass dabome. Još uvjek je najpovoljnija varijanta Argentina/Turska? Da li se može uzeti neki 12 month gamepass vaučer da se ne smaram mjesečno sa pretplatama, koliko bude u prosjeku, ove povoljnije varijante ?

Pročitao sam topic sa uputstvima ali vidim da je zadnji edit bio prije godinu dana skoro pa rekoh da se nije mijenjalo šta u međuvremenu.
Gledaj ako možeš 1TB varijantu da uzmeš, 512 (tj 360) je malo.
Najpovoljnija varijanta ti je Turska, što se kodova tiče pojuri na allkeyshop da li ima na 12 meseci ili uzmi EA play pa konvertuj, od prilike na 5 meseci mu dođe nakon konverzije.

3 godine EA Play pa se konvertuje sa 1 mesec GPU

Meni je prodavac xsx pre dve nedelje tako nafilovao, na konzoli.

Ima li ko problema oko prikaza igara na PC-u?
Ultimate nalog na Argentinu, kupljeno oko 100 igara preko konzole, na PC-u se vidi njih 13.

Otkrio tako što mi je Diablo 3 na konzolu stigao na španskom i nema mogućnost promene jezika. Hteo da vidim kakva je situacija na PC-u kad ono problem...
Čak ga ni u prodavnici preko kompa ne pronalazim.
Menjao region, ponovo instalirao xbox aplikaciju ali i dalje samo 13 igara u vlasništvu.

Nazad
Vrh Dno