Šta je novo?

Xbox Series X / S

Opet je džabe. Za PS5 (US) je 65 evra. Xbox je stvarno isplativ.

https://www.xbox.com/es-ar/games/store/version-de-hogwarts-legacy-para-xbox-series-x-s/9pcqd194j7l8 Izlistani su svi jezici, dostupan je engleski za sve, audio, interfejs, titlovi. Baš sam gledala to za sve igre koje me zanimaju i nijedna nije zaključana. Izgleda da toga nema Xbox-u, možda i grešim, ali nisam još naletela na neku zaključanu.

Neke su zakljucane na spanski, pisalo se pre neku stranu

Za multiplatform igre je Xbox definitivno najbolja solucija, tri koplja ispred PS5, bar dok su ovakve cene igara, pa još Gamepass.

Za ekskluzive je PS5 i dalje suvereno na tronu. Da li će se nešto promeniti po tom pitanju i na Xboxu, to ćemo videti koliko već ove godine, sa izlaskom Starfielda i RedFall-a.

Tako da je trenutno najbolja kombinacija Xbox za multiplatform + PS5 za ekskluzive. To naravno za one koji ne žele da propuste ništa od igara iz oba tabora.

@ixinho Ja mislim da su sve Xbox One i Series igre dostupne na svim jezicima, tek poneka Xbox i Xbox360 igra je zaključana na španski.

Bitno je da ljudi imaju na umu da ovo neće doveka trajati i da treba uskočiti na voz dok je još tu i osigurati zalihe jeftinih igara na vreme.
Možeš li objasniti ovo? :confused:
Zašto ne bi trajalo? Mislim, za očekivati je da se cene menjaju ali šta može biti? Da Argentina drastično poveća cene igara? Da se ukloni i direktna kupovina?

Mogu da naprave neki sistem da ne prolaze nase kartice.
Kako je Steam resio, uvek mogu da naprave neki sistem da onemoguce to.

Pa pre svega, kurs pezosa će u nekom trenutku sigurno ići gore, neće im inflacija trajati zauvek. A i ko zna šta može da se desi u međuvremenu sa procesiranjem plaćanja stranim karticama. Tako da dok traje traje. Valja iskoristiti situaciju i nabaviti igre na vreme.

Tako da je trenutno najbolja kombinacija Xbox za multiplatform + PS5 za ekskluzive. To naravno za one koji ne žele da propuste ništa od igara iz oba tabora.
Slažem se. Tu kombinaciju i planiram.

A jel mogu da se kupuju dopune kao za PS? Pa da se tako reši problem sa eventualnom blokadom kartica?

Postoje dopune za ove jače regione (UK, USA, EU), ali za Argentinu ih nema.

Neverovatno da ne mora ni VPN da se koristi za pravljenje naloga i plaćanje!

Meni malo ide na živce što su ljudi ubeđeni da je PS4 pro jača konzola od xbox series s. Ali ne vredi ulaziti u raspravu. Mislim da je i S odličan izbor pa i za 4k tv (ako je manji od 60 incha).

Meni malo ide na živce što su ljudi ubeđeni da je PS4 pro jača konzola od xbox series s. Ali ne vredi ulaziti u raspravu. Mislim da je i S odličan izbor pa i za 4k tv (ako je manji od 60 incha).
Ljudi koji misle tako nisu baš naročito objektivni. Samo im pokaži ovo na linku. Teško da može stara arhitektura da bude bolje od nove. Kako su igre većinom 1080p na Series S ja sam uzeo full hd TV. Ljudima svakako preporučujem i neki dobar monitor ako tako žele. Ukoliko Series S tokom ciklusa bude mogao da isporuči 60 fps-a u svakoj igri koja će ići na X, bez obzira na slabiju grafiku smatraću da je mašina idealna.

Šteta. Al valjda nisu ludi da blokiraju kartice. 😂 Kad bi podržavali naš region, pa da i razumem zašto bi blokirali kupovinu preko Argentine, ovako nema svrhe.
Jedino ako krene masovno da se zloupotrebljava, kao što je bilo sa giftovanjem, gde su se prodavali kodovi na raznim sajtovima za veću lovu. Ako ostane na tome da kupuje mala grupa ljudi sa Balkana, neće se ništa menjati.

Neverovatno da ne mora ni VPN da se koristi za pravljenje naloga i plaćanje!

Ja igram SS na 75" 4K 120Hz. Iz daljine sve izgleda top. Mada i ne vidim nesto na daljinu 🤣
Iskreno uzeo bih SX ali kada bude neki refresh i to pogotovo sto se izgleda tice. Mala bela kutijica mi je trenutno nekako lepsa.

Ja igram SS na 75" 4K 120Hz. Iz daljine sve izgleda top. Mada i ne vidim nesto na daljinu 🤣
Iskreno uzeo bih SX ali kada bude neki refresh i to pogotovo sto se izgleda tice. Mala bela kutijica mi je trenutno nekako lepsa.
Ja na 1080p 40" TV :)
Mogao sam da uzmem i neki veći ali nema veze. Prilično sam blizu TV-u jer takođe ne vidim dobro na daljinu, još ako su slova u igri mala bude katastrofa. Udaljen sam nešto malo preko metra.
Sviđa mi se to što se kod igara u prvom licu objekti (šaka, ruke, oružja) prikazuju kao da su realne u smislu veličine te celo iskustvo deluje imerzivnije ;)
Kolika je šaka na 75" o_O

Kolika je šaka na 75" o_O
Ne vidim jasno pa ne mogu da ocenim 🤣🤣🤣
Zezam se malo. Navikne se lako čovek i shvati da su u pravu oni koji kažu da ne postoji preveliki TV.
Za konzolu je super ali za PC i recimo WoT koji i igram nije nešto.
U planu je RDR2 na Argentini, nekih 900 dinara a vidim toliko je i na Turskoj.
Zaista užas od cena.

Meni su svi naslovi koji me baš zanimaju kupljeni od strane Microsofta a oni će doći na GP, pa sve i da jednog dana budem plaćao po 15-tak evra za isti - Bože moj. Biće i ona family verzija ako bude skuplje pa će se prepoloviti sa nekim, moći će i u četvoro valjda, a onda ću da vas lovim ovde po forumu :devilish:
Game Pass-u sam inače dao ime. Deponija igara. Ima svega, od najvećih treševa do najboljih hitova :)

Fenomenalna cena. Jeftinije od zvanične Microsoft cene, još uz 2 godine garancije.

Ko hoće da uđe u Xbox gaming svet, bolji deal kod nas trenutno nema 😀

Pa valjda moze argentina i tamo, isti djavo. :D
Moze i vise od tetrisa. :p

Je l koristi neko S uz 50" 4k tv? Kakvo je iskustvo?

Ja ili ne vidim ili ne znam gde se kuca kod na Ananasu.
Ubacim proizvod u korpu i nigde nemam polje za unos koda.
Doduše, pokušavam preko mobilnog.
Izvinjavam se za off.

Nazad
Vrh Dno