A pored Playstation lampa...Konzola stigla klincu za novu godinu,postolje sa osvetljenjem i naravno xbox frizider![]()
Ja ne očekujem da Starfield radi kako treba ni na Series X.A uzimati SS za Starfield, itd. pretpostavljam da nije preporučljivo jer imam i veliki 4K TV.![]()
Konzola stigla klincu za novu godinu,postolje sa osvetljenjem i naravno xbox friziderPogledajte prilog 372885Pogledajte prilog 372886Pogledajte prilog 372887
Jezik pregrizo...Ja ne očekujem da Starfield radi kako treba ni na Series X.
Šta ti je ovo? Priganice (Uštipci) ili "Princess" krofne?
Uzmi X ako imaš 4K. Mada Starfield će verovatno raditi na 1440p u performance modu na X. Videćemo...A uzimati SS za Starfield, itd. pretpostavljam da nije preporučljivo jer imam i veliki 4K TV.![]()
A najjače bi bilo. Zamisli Microsoft prodaje "svoju" igru na "svojoj" konzoli koja neće normalno raditi. Logično je očekivati neke sitne probleme ali ne više od toga budući da je igra verovatno najveća ikada. No, imala je gospoda vremena na pretek pa neka ispegla to. Uostalom, igra će doći na Game Pass pa kakva bude... Nadamo se najboljem.Ja ne očekujem da Starfield radi kako treba ni na Series X.
Uzmi X ako imaš 4K. Mada Starfield će verovatno raditi na 1440p u performance modu na X. Videćemo...
Moramo imati u vidu da je to ipak Bethesda…a znamo kako njihove igre rade na konzolama 😁Zamisli Microsoft prodaje "svoju" igru na "svojoj" konzoli koja neće normalno raditi
Kao što kolega reče Bethesda je to. Zato i sumnjam u ceo projekat. Mnogo su zagrizli. Nadam se da grešim.A najjače bi bilo. Zamisli Microsoft prodaje "svoju" igru na "svojoj" konzoli koja neće normalno raditi. Logično je očekivati neke sitne probleme ali ne više od toga budući da je igra verovatno najveća ikada. No, imala je gospoda vremena na pretek pa neka ispegla to. Uostalom, igra će doći na Game Pass pa kakva bude... Nadamo se najboljem.
Eneba (12 meseci 27€) ili mesečno regularno preko TR (oko 260 dindži).Evo istice mi pretplata za par dana pa trazim opcije.
Konverzija Live Gold u GPU (Turska) izadje oko 4500 din za 15 meseci.
Zaboravio sam, jel' za ovo dovoljno da se samo na konzoli store prebaci na TR ili mora i TR nalog?mesečno regularno preko TR
preko arg i visa kartice izađe 270din mesečno? Tj 4050din? Plus ne daješ odmah neko se samo skida svakog mesecaEvo istice mi pretplata za par dana pa trazim opcije.
Konverzija Live Gold u GPU (Turska) izadje oko 4500 din za 15 meseci.
Treba da je dovojno samo da prebaciš konzolu na TR prilikom kupovine. Probam svakako sa ARG nalogom za par dana kad mi istekne GPU pa potvrdim.Zaboravio sam, jel' za ovo dovoljno da se samo na konzoli store prebaci na TR ili mora i TR nalog?
Glavno pitanje je do kad će preko Vise biti ovako povoljan kurs.preko arg i visa kartice izađe 270din mesečno? Tj 4050din? Plus ne daješ odmah neko se samo skida svakog meseca
Sta je ovo eneba, skroz mi je nepoznatoEneba (12 meseci 27€) ili mesečno regularno preko TR (oko 260 dindži).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari