Pa igrao sam dosta igrica sa GP-a, ne znam šta te konkretno zanima? Ima nekih igara koje rade nativno u 4K i izgledaju super.Jeste, videh to, čisto bih da čujem još neka mišljenja, možda čovek igra neki sport i nije mu toliko bitan kvalitet
Najviše me interesuje rdr2 i witcher 3 nprPa igrao sam dosta igrica sa GP-a, ne znam šta te konkretno zanima? Ima nekih igara koje rade nativno u 4K i izgledaju super.
Za pravi doživljaj u 4K ipak treba SX. Medjutim za ovaj novac i casual gaming SS je pun pogodak.
Ja koristim Series S na 55" 4k tv. Meni odlicno to sve izgleda..Je l koristi neko S uz 50" 4k tv? Kakvo je iskustvo?
TV je TCL 55"C715Koja podešavanja u display settings konzole koristiš na ovom 55 tv-u?
Nema nikakvih taksi, naplate tačno onoliko koliko piše na Store-u da igra košta.Trenutno razgledam potencijalne igre na argentinskom store-u, pošto sam do sada bio na turskom regionu preko koga mi je i GPU.
Imam dva pitanja oko kupovine, verovatno neki znaju odgovor, pošto se već uveliko pišu iskustva.
1. Da li je istina da na Argentinskom store-u postoje takse, pošto sam na jednom sajtu za usporedbu cene igara naišao na napomenu da takse nisu uključene u cenu.
2. Kada želim da izvršim kupovinu, da li moram da pravim novi nalog na Argentinu i prebacim region konzole ili je dovoljno samo da sa turskim nalogom prebacim region na konzoli, izvršim kupovinu i vratim region nazad na turski.
Hvala svima unapred na pomoći!
Ako vec to radis onda uzmi 5 ARG(tvoj nalog + 4 druga)naloga i rotiraj ih svakog meseca, aktiviras GamePass na onaj gde je promocija😉 Nemas potrebe da ih brises svakog meseca...Ja koristim dva argentisnka naloga, to mi je ubedljivo najeftinija kombinacija. Na jednom kupujem igre sa Visa karticom i to mi uvek skine manje para nego kad konvertujem da vidim koliko ispada u dinarima. Drugi nalog služi da aktiviram gamepass za oko 13din mesečno i posle mesec dana izbrišem i napravim drugi i opet aktiviram. Meni nije cimanje pošto je skoro pa džabe a treba mi 15-20min posla jednom mesečno, nije strašno.
RDR2 nema nikakvih apdejta za next gen. Witcher 3 je dobio i izgleda još bolje na novim konzolama.Najviše me interesuje rdr2 i witcher 3 npr
Ja poručio juče u 5pm, stiglo jutros, pohvala za Ananas. A tek kako je bio upakovan kao da je od tankog kristala. Koliko kog gledao po netu recenzije bio sam u šoku koliko je minijaturna. Plus je lepo kockasta, lako će da stane u kofer. Vidim da će memorija biti problem ali dobro, za sad je super. PS5 (kojeg sam imao pa prodao jer ga nisam uključio mesec dana) ima lepši interfejs definitivno. Probaću danas sutra igre kad se skinu sve. Odmah sam stavio konzolu na ARG i napravio jedan nalog na ARG, na njemu aktivirao gpu za 24din(mastercard) bez problemastiglo, narucio u nedelju uvece
Zavisi koliko igras😁. Ja koristim punjive iz Lidl-a(400din, 4kom) u kombinaciji sa Panasonic BQ-CC55 punjacem. Veoma samm zadovoljan.Koliko vam traju baterije? Koje su bestbuy(punjive naravno)?
Koliko treba vremena tom punjaču da napuni baterije?Zavisi koliko igras😁. Ja koristim punjive iz Lidl-a(400din, 4kom) u kombinaciji sa Panasonic BQ-CC55 punjacem. Veoma samm zadovoljan.
Kupio sam ove baterije i punjač. Komplet 20€ ukupno. Traju minimum nedelju dana aktivnog igranja, nekad i duže. Čim stavim 2 baterije u kontroler, prethodne 2 idu na punjač tako da stalno imam. 500 punjenja navodno mogu da izdrže što znači da bi trebale trajati nekoliko godina. 2 baterije puni oko 4h.Koliko vam traju baterije? Koje su bestbuy(punjive naravno)?
Biće nas sve više i višeMilina videti koliko novih ljudi ima u temi, sećam se stare Xbox One teme, teško mrtvilo bila. Ne znam jel nas 5 bilo aktivno u toj temi. 😀
Ako planiraš regularno da uzimaš GPU (svakog meseca da ti skida) povoljnija ti je varijanta preko Turske, s obzirom da imaš Master.Ja poručio juče u 5pm, stiglo jutros, pohvala za Ananas. A tek kako je bio upakovan kao da je od tankog kristala. Koliko kog gledao po netu recenzije bio sam u šoku koliko je minijaturna. Plus je lepo kockasta, lako će da stane u kofer. Vidim da će memorija biti problem ali dobro, za sad je super. PS5 (kojeg sam imao pa prodao jer ga nisam uključio mesec dana) ima lepši interfejs definitivno. Probaću danas sutra igre kad se skinu sve. Odmah sam stavio konzolu na ARG i napravio jedan nalog na ARG, na njemu aktivirao gpu za 24din(mastercard) bez problema
Komplet je 1700din ako nekoga interesuje, poručio sam ga sadKupio sam ove baterije i punjač. Komplet 20€ ukupno. Traju minimum nedelju dana aktivnog igranja, nekad i duže. Čim stavim 2 baterije u kontroler, prethodne 2 idu na punjač tako da stalno imam. 500 punjenja navodno mogu da izdrže što znači da bi trebale trajati nekoliko godina. 2 baterije puni oko 4h.
![]()
LADDA punjiva baterija, HR06 AA 1.2V, 2450 mAh - IKEA
LADDA punjiva baterija, HR06 AA 1.2V, 2450 mAh Štediš novac i smajuješ otpad koristeći punjive baterije, posebno ako inače često koristiš tradicionalne alkalne. Uz sve, uvek ćeš imati funkcionalne baterije kad ti zatrebaju. Baterija je spremna za upotrebu.www.ikea.com
Biće nas sve više i višeŠeruje ti se onaj vodič masovno. Zamisli kad dođu pravi AAA teškaši iz Microsofta za dž! Ima sve da pršti
![]()
Planiram svaki mesec novi nalog na argentinu, koliko ispada sa turskim nalogom?Ako planiraš regularno da uzimaš GPU (svakog meseca da ti skida) povoljnija ti je varijanta preko Turske, s obzirom da imaš Master.
Ja sam imao sve PS od 1 do 4, ali sam pre 2 god. definitivno prešao na Series X. U ovoj ekonomskoj situaciji, a pogotovo za naše prilike, definitivno nema nište bolje od Series S plus Game Pass. PS5 je prvi PS koji neću kupiti ,ne vidim nikakvu potrebu budući da će im sve ekskluzive kasnije doći na PC.Milina videti koliko novih ljudi ima u temi, sećam se stare Xbox One teme, teško mrtvilo bila. Ne znam jel nas 5 bilo aktivno u toj temi. 😀
Nikada nisam merio, ali za 4 baterije od 2500mAh treba oko 3 sata...Koliko treba vremena tom punjaču da napuni baterije?
Ako planiras tako onda ok. Na TR mesečno izadje oko 260 din +/- par dinara.Komplet je 1700din ako nekoga interesuje, poručio sam ga sad
edit:2200 sa poštom..
Planiram svaki mesec novi nalog na argentinu, koliko ispada sa turskim nalogom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari