Šta je novo?

Xbox Series X / S

Nisam neki gejmer, ali volim open world naslove, voleo bih da odigram Cyberpunk sada i sa društvom da se odigra mortal, fifa sa vremena na vreme.
Series X nažalost nema nigde u zvaničnim kanalima, a nezvanično je od 620eur na nadalje.
Series S mogu da nađem za 350eur sa dva kontrolera, novo.
Još davaju ULTIMATE game pass pola godine, šta god to značilo, a čuo sam da Xbox platforma zaista nudi dosta kada su ta članstva u pitanju.

Da skratim, mogu i nije mi problem da platim, ali da li ima svrhe čekati ili doplaćivati 250E za Series X budući da ću igrati tek par sati sedmično i imam tek 43'' 4K stariji televizor?

Kupuj taj S i ne čekaj
Mortal i Fifa su btw na po passu, pa ne moraš da ih kupuješ

Naravno. Cashback ostvaruješ tako što odeš na sajt proizvođača koji daje promociju, tu uglavnom već postoji koji su modeli obuhvaćeni i registruješ se tako što popuniš svoje podatke. Takođe unosiš svoj broj platne karice i upload-uješ račun, kao i fotografiju bar koda sa kutije proizvoda. Novac će leći na račun po njima najdalje za 2 meseca, a u praksi za par nedelja. U principu to je to. Nebitno odakle si, bitan im je samo bankovni račun i dokaz da si kupio proizvod koji je na promociji. Ako imaš nekoga u Austriji ko može nešto da ti kupi i donese, nije problem, jedino što te promocije traju do određenog datum, koji ne smeš da prekoračiš i u tom datumskim okviru mora biti i račun.
Meni je Sony uplatio 500e za TV, a i uzimao sam Cashback za Braun, Tefal parnu stanicu…
i gomilu toga. Svi su uredno platili.:)
antonio-banderas-oh-yeah.gif

Ništa, izgleda idem u Beč. Hvala na detaljnom odgovoru!

Ne zelim da te razocaram ali akcija u Mediamarktu je prosla - sada je cena Series S 270€ u Becu

Probao tj. probavam Cyberpunk 2077 - 5h trial. Interesantno kako Series S lepo radi na 30fps. Za casual gaming stvarno best buy.

Ekipa, nakon razmisljanja( cekanje da se cijene stabiliziraju s ps5) odlucih kupiti malu kutijicu koju svi hvale XBOX series S..
Iscitah temu pa se sve zamrsilo jer prelazim s ps okruzenja. Gdje uzimate povoljno gamepass kod za godinu dana?

Mnogi kupuju na kupujem prodajem - to obavezno sa drugim nalogom (nikako sa glavnim)

Alternativa je da negde kupis jeftino XBOX Live Gold i da konvertujes za 1$/€ na Game Pass Ultimate. Ja sam tako kupio 3 godine Game Passa za ~ 80€

Ekipa, nakon razmisljanja( cekanje da se cijene stabiliziraju s ps5) odlucih kupiti malu kutijicu koju svi hvale XBOX series S..
Iscitah temu pa se sve zamrsilo jer prelazim s ps okruzenja. Gdje uzimate povoljno gamepass kod za godinu dana?
Opcije:
1) Turski Game Pass Ultimate (350din/mesečno)
2) Kupujem prodajem (4000din/god)
3) plati.ru (23e/god)
4) Konverzija Gold-a (?)

Ja kupio turski Gold na 12 meseci (mozes i vise) i konvertovao u GPU.

Probao tj. probavam Cyberpunk 2077 - 5h trial. Interesantno kako Series S lepo radi na 30fps. Za casual gaming stvarno best buy.
Je l' se to nesto dogodilo sa CP posto vidim da je preko noci cena igre kod kineza skocila sa ~75-80 juana na 200? Ono sto sam ispratio na pocetku je da je bio fijasko sa bagovima. Je l' to sredjeno sad pa su zato digli cene ili je igra i dalje krs po pitanju bagova? Ima na jos par mesta ta stara cena a voleo bih da je bacim u kolekciju. Nece da se baci :D

Poslednje je da su banovali prodaju svojih igara u Rusiji i Belorusiji. :)

Hvala @renne ,uzeo sam xbox series S ima 7 dana za 400EUR sa uključenom pretplatom za Ultimate Game Pass 400 igrica 5 meseci i dodatnim kontrolerom. Malo je reći oduševljen, ne znam šta sam čekao PS5 skoro godinu dana da bude na stanju kada sam mogao uzeti xbox S.
Ohrabrujem sve da uzmu osim ko je baš zagriženi gejmer i ima neki noviji 4K TV od 55+" visoke klase sa HDR, za njih je više Serija X.
Jedina realna mana serije S je 370GB slobodnog prostora (X ima oko 780), ali imam internet 1gbps pa brišem igru i skidam novu za 20-tak minuta sa sve instalacijom koja se odvija tako da se ni ne primeti (primer neke igre od 50 GB).
Game Pass je izvanredna opcija, vredi barem 50eur mesečno, a znatno je jeftinija i u zvaničnim tokovima. Primera radi naslovi MK11, Fallout svi serijali, Gears svi serijali, Horizon Forza, Fifa21, Battlefield 1-5, Resident Evil, skoro svi EA naslovi i klasici takođe. Nisam mislio da ću reći wow za jedan Microsoft proizvod, ali očito moram.

Miljama je daleko od PS4Pro koji sam imao, ne čuje se, odlično hlađenje ima, sve leti, brzo se nastavlja igra pošto sve drži u pozadini, a isto košta čak i niže.
PS5 ima možda bolji kontroler, ima više mogućnosti i bolji vibro, ali ja ne vidim manu ni ovome.

Pridruzio sam se ekipi. Uzeo Series S kao b-ware(malo ostecena kutija bude ili tako sitnica a uredjaj i sve ostalo kao novo) za 212€ s dostavom u Njemackoj. Konvertirao xbox live u GP, Fifa, Forza i UFC 4 su tu pa zabava moze poceti.
Jos napravit turski nalog i pratit cijene.
Konzola kao igracka malena, lagana, necujna.. Nakon ps4 pro velika razlika

Ne zaboravi i ARG nalog, nekad je jeftiniji od TUR. Prati oba regiona.

Trebam napravit jos dva naloga? Jedan za turski region drugi za argentinski jel da? Kad kupim saljem na glavni racun?

Moze da se desi ako mnogo menjas naloge da placanje posle nekog vremena vise nece da radi tako da i to uzmes u obzir.Ja sam napravio samo argentinu.

To valjda nema veze sa menjanjem naloga nego ako se kupuju direktno igre na nalogu umesto da se salju kao gift?

Ne znam za vas, ali ja uradio preorder GTA V i GTA Online za Series X 😅. Jeste da sam je igrao na PC-u, ali mi uvek nekako dodje nekad da upalim da igram.

Trenutno najjeftiniji preko Turske ali ih nije moguće poklanjati trenutno. Ja sam uzeo sa glavnog naloga (US), 19.99$ i 9.99$.

Što si kupio obe? Kad za 19.99$ (što je skandalozno da naplaćuju toliko, ali Rockstar...) dobijaš single+Online.

Shame Facepalm GIF by MOODMAN

Ja u brzini reakcija, nisam video da u GTA V dobijam obe, to je sve krenulo sa RDR2 kada su razdvojili RDR2 Story i RDR Online. Valjda cu dobiti refund, dobro je da si mi skrenuo paznju.

EDIT: Evo, odradio refund, uradio Cancel preorder-a, stiglo na mejl da mi je vracen novac. Hvala ti za ovo, dugujem ti makar pivo.

Prilozi

• gta online preorder cancel.PNG
    gta online preorder cancel.PNG
    696.2 KB · Pregleda: 23
Poslednja izmena:
Jedina realna mana serije S je 370GB slobodnog prostora

Ja sam na USB prikacio Hard Rack sa obicnim hard diskom... iskreno ni ne znam koji je... stari iz laptopa... 1 TB.... i na njemu drzim sve igre koje nisu XS ... i radi... can ni ne ucitava nesto sporo....

Pridruzio sam se ekipi. Uzeo Series S kao b-ware(malo ostecena kutija bude ili tako sitnica a uredjaj i sve ostalo kao novo) za 212€ s dostavom u Njemackoj. Konvertirao xbox live u GP, Fifa, Forza i UFC 4 su tu pa zabava moze poceti.
Jos napravit turski nalog i pratit cijene.
Konzola kao igracka malena, lagana, necujna.. Nakon ps4 pro velika razlika
Ako nije tajna, gde ima za te pare u Nemackoj? Imam strica tamo, pa ako je jos uvek ta akcija u opticaju uzeo bih je bez razmisljanja.

Kakva tajna 🙂 , evo..
Xbox Series S
Unesi ovaj code za popust: "TECHNIKFREUDE" , javi odmah stricu neka porucuje 😉

Napomena: uredjaj tj pakovanje bude osteceno malo ili slicno ja sam dobio sve kao novo unutra, folije, baterije itd.itd! Sto opet ne znaci da kod tebe ili treceg nece biti problema mada javljaju da je prodavač odličan i ima 99.6% na ebayu, opet napominjem roba je sa naznakom da je B-WARE!

P.s-->Pravo na povrat postoji u razdobolju od jedan mjesec.

Poslednja izmena:
Jel kupovao neko skoro GPU,koja varijanta je najisplativija sada?Ima ponuda na kp 12+4 meseca 3350 rsd,nije acc na share.

Od juce je dostupan Marvel’s Guardians of the Galaxy kroz Game Pass, stavio da se instalira.

Inace, za nostalgicare, stizu Nindza Kornjace.

Da li se ljudi zaista igraju simulacije košenja trave lol

Vrh Dno