Šta je novo?

Xbox Series X / S

Može li se uopšte naći Xbox series X u domaćim radnjama? Vrtim i nema nigde koliko vidim.
Samo KP.
Ako moze neki link kako se podesi ARG nalog.
Vreme je da se pored PS5 uzme i X kutija da se igra jeftino.
 
Nema u domaćim radnjama, još od izlaska nije ih bilo.

Što se tiče Argentine, imaš uputstvo na temi koju sam pravio:
 
Kao i sve ostalo, sigurno ima na KP, potraži Xbox Play & Charge Kit. Bude ponekad i u gejming radnjama kod nas.

Lično, bolja opcija su Eneloop baterije, pogotovo što duže traju.
 
Mislim da imaš na kp i kupindu.Samo vidi da uzmeš za pravi model pošto se ne gadjaju baterije za nekih par mm ili tako nešto.Ja sam lično sebi uzeo punjive baterije
 
Narucio model X, kakav sok za Sony fena :D
Nema na stanju ali ce da nabavi nas madjar.
Igra mi se neka trka, koje su sad Forze aktuelne?
One Horizon su neke arkade?
 
forza 4, u novembru izlazi 5
a imas na GP sve dirt verzije
 
Kao i sve ostalo, sigurno ima na KP, potraži Xbox Play & Charge Kit. Bude ponekad i u gejming radnjama kod nas.

Lično, bolja opcija su Eneloop baterije, pogotovo što duže traju.
Mislim da imaš na kp i kupindu.Samo vidi da uzmeš za pravi model pošto se ne gadjaju baterije za nekih par mm ili tako nešto.Ja sam lično sebi uzeo punjive baterije

ima ovo


ili ovo uzeti


sta misliste sta uzeti od ova dva ?
 
Narucio model X, kakav sok za Sony fena :D
Nema na stanju ali ce da nabavi nas madjar.
Igra mi se neka trka, koje su sad Forze aktuelne?
One Horizon su neke arkade?
Horizon su arkade, ali izuzetno zabavne sa brutalnom grafikom. Motorsport su simulacije. Nažalost Motorsport 7 je povučen sa Store-a, tako da ako odlučiš njega da igraš, potraži negde disk verziju ili neki Digital Code na CDKeys/G2A.

@p3dJ4 Ovaj drugi sa Kupinda je original, ne znam kakav je onaj sa KP, potraži utiske na netu.
 
Je l' može neko iz Argentine meni u SAD da pokloni igru? Ne mislim da mi bukvalno pokloni, nego je l' funkcioniše to.
 
@kečap
Juce sam drugu uzeo igru sa mog sekundarnog ARG naloga i prosledio kao gift na njegov glavni TUR.
Za aktivaciju treba VPN(on je koristio vpn.lat i browser preko telefona) i vpn na Argentinu, pa na https://redeem.microsoft.com i tu se aktivira kod.
 
Kod mene više to ne funkcioniše. Već mesecima tako kupujem igre, jer je to bio jedini način. Kupim igru na jednom nalogu i pošaljem je na glavni kao gift. ARG je region konzole i svih naloga. Sinoć i danas pokušavam i više neće. Čak sam pravio i nov nalog da aktiviram game pass, to uvek funkcioniše, i ni to nije htelo. Izgleda da polako zavrću slavinu.

Nema vise edit opcije. Elem, probao sam preko tech supporta, pre sam isto pricao sa njima, i tada mi je lik koji je radio rucno kupio neke igre koje sam hteo. Sada sam isto pokusaoa, ali:

"I have tried several times to purchase the game for you, but unfortunately, an error message occured, stating the payment method I have selected was issued on a different region, and that caused a blockage, which means we will not be able to force the transaction, unless we use a payment method that matches the store region, or use a Microsoft balance"
 
@Nabukodonosor
Sad sam pokupio Injustice 2 sa sekundarnog ARG naloga i prosledio na glavni TUR i aktivirao kao u prethodnom postu.
Ne znam šta može da zeza kod tebe :/
 

Prilozi

  • Screenshot_20211016-001616.jpg
    Screenshot_20211016-001616.jpg
    56.1 KB · Pregleda: 18
Verujem ja tebi, ali to ne znači da kod mene radi 😁 ništa ne zeza kod mene, nego još uvek kod pojedinaca ovo prolazi, kao što je do juče prolazilo kod mene, ali pitanje je do kada.
 
Veruj mi pravilo je da nema pravila, budi samo uporan i proradiće, čačkaj billing adresu, pravi novi nalog na konzoli, uvek ima neki način da proradi.

Pre neki dan se jedan korisnik javio na drugom forumu da mu kupovina ne prolazi, sve živo je probao, džabe. Da bi dva dana posle toga, odjednom sve samo od sebe proradilo.

Naravno uvek postoji opcija da Microsoft zavrne slavinu, ali već 5+ godina sve radi i svaki put kad nešto zabode, mi se zabrinemo da je kraj 😁

Mislim da Microsoft uopšte nije zainteresovan za ovaj "problem" sve dok lova kaplje.
 
Gde kupujete gift kartice? Pošto kupovina preko naših kartica za mene više definitivno ne funkcioniše, moraću da probam preko gift kartica. Jel se isplati to uopšte? Na koji način funkcioniše?
 
Za Argentinu ćeš teško naći, a za USA/UK/EU imaš uvek na G2A, CDKeys...

Nego jel si probao, da praviš potpuno novi nalog, direktno na konzoli? Jako je bitno da ti region konzole i billing adresa budu podudarne. Takođe sam viđao probleme gde kad se napravi novi Microsoft account, on po default-u bude podešen na Serbia, pa i to zna da zeza. To treba promeniti preko PC-a, pa odlaskom na account.microsoft.com.

Čudi me što ti ne prolazi GPU kupovina, to uvek prolazi, samo što je jako bitno da se kupi čim izbaci onaj baner na kraju podešavanja novog naloga na konzoli. Koju grešku ti izbaci tačno?
 
Odmah kod kreiranja naloga podesim na Arg. I uvek ga pravim na kompu i posle dodam samo na konzoli, uvek je prolazilo. Ne znam tačno koji je kod greške, ali ono klasično da se region naloga i kartice ne podudaraju.
 
Probaj za početak na kompu da uđeš u podešavanja tog Microsoft Accounta i da potražiš Region naloga, da li ti tu stoji Serbia ili Argentina?
 
Argentina. Ma to je sve ok, toliko sam napravio naloga da mogu žmureći da ih pravim. Jednostavno više ne može da prođe. Ranije nisam mogao da kupujem više igre sa svojih kartica, pa sam otkrio foru sa slanjem igara kao gift na svoj glavni nalog, ali ni to više ne funkcioniše. Takođe ni kupovina GPU-a.
 
Da, jako je bitno da se igre uvek šalju kao gift. Zato što je bilo slučajeva da ljudima zabaguje plaćanje ako kupuju direktno, mada do sada je to rešavano, tako što samo naprave novi nalog i sa novog naloga šalju giftove na main nalog.

Ne znam šta bih ti rekao, ti si prva osoba koju znam da mu je kompletno zabola kupovina, a znam dosta Xbox korisnika i svima prolazi Argentina metod. Alternativa je da nabaviš novu platnu karticu, moguće da su tu blokirali jer si njome kupovao direktno na nalog više puta. A to smo ustanovili da nije baš pametno.

Znači, isključivo Buy as gift i prosledite na main nalog.
 
Probao sam da napravim nalog direktno na konzoli, opet ne prolazi kupovina GPU. Znači da nije do toga.
 
Gde uzimate Game pass ultimate 12 meseci (ili više ako ima)?
Vrtim sajtove svuda out of stock.
Sutra stiže Xbox Series X.
 
Ne znam sto ispljuvase RE3 remake, meni je cak jaci od dvojke rimejka, odusevljen sam igrom.
Inace ima Capcom akcija neka, Re serijal svi na akciji i ovi noviji, na Argentini Re Village za 3100
 
Gde uzimate Game pass ultimate 12 meseci (ili više ako ima)?
Vrtim sajtove svuda out of stock.
Sutra stiže Xbox Series X.
Na kp pogledaj.Ja bih uzeo za pc,baš je povoljna cena i toza 36 meseci.Kako da otvorim nalog,da li treba da bude upaljen vpn ili šta već?Kako da odradimto na pc-u.Može i u dm ako spamujem
 
Kakva je procedura da koristim svoj GPU nalog, koji redovno koristim na konzoli, na svom novom PC-u? Jel koristi neko ovu mogućnost?
 
Nazad
Vrh Dno