Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ljudi da li vam je stvarno problem da sačekate 2-3 meseca da se stabilizuje situacija, da se ne cimate sa preorderovanjem i glupostima [emoji6]

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

preorder ne bi trebao da bude cimanje
dostupno / nije dostupno, radis preorder, platis, sacekas i dobijes...nema tu cimanja
problem su napravili ovi stu su uzimali preorder bez ikakve idaje da li ce i koliko konzola dobiti
tako sam mogao i ja da nudim preorder

Jel probao neko XSX dzojped na kompu?Na Steamu brljavi, do Steama je sigurno jer evo igram Little Hope preko dzoja,bt konekcija i sve je ok. Sve sam odradio kako sam procitao na netu, update windowsa na H20, preko kabela i xbox app updejtovao firmware dzojpeda, repairovao dzoj, povezao opet,bt njega uredno vidi kao Xbox One Controller ali steam povuce i neki genericki 16axis glupost neku ... Btw svidja mi se dzojped,lep je onako grip nazad da ne klizi..generalno sve u svemu za komp odlican :) jos kad Steam ne bi pravio problem, inace preko kabela steam ne brljavi

Ja probao, ali samo u Originu, Jedi fallen order, nema nikakvih problema, i RDR2, RS launcher, isto bez problema.
Uradio update kontrolera iz onog Xbox appa, kada krenuo ponovo da ga uparim neće... rekoh nisam valjda brikovao kontroler :) restartujem Win, probam opet, i prodje bez problema. Olakšanje :)

Onako out of box se video u onom devices/bluetooth kao xbox wireless contoler, posle update je xbox wireless controler neka slova i brojevi, sve radi OK, nego mi samo to čudno. Jel i tebi tako?

Ja probao, ali samo u Originu, Jedi fallen order, nema nikakvih problema, i RDR2, RS launcher, isto bez problema.
Uradio update kontrolera iz onog Xbox appa, kada krenuo ponovo da ga uparim neće... rekoh nisam valjda brikovao kontroler :) restartujem Win, probam opet, i prodje bez problema. Olakšanje :)

Onako out of box se video u onom devices/bluetooth kao xbox wireless contoler, posle update je xbox wireless controler neka slova i brojevi, sve radi OK, nego mi samo to čudno. Jel i tebi tako?

Hehe pomislio sam da ces se ti javiti, jer vidim ti i ja smo od ovog next gena uzeli samo dzojpede za PC :)
Tako je bas i meni bilo, prvo xbox wireless controler a sad je Xbox Wireless Controller 987A14FB6834 sta god da je to :D
Ajde ako te ne mrzi probaj bas preko Steama? U steamu radi jedino preko kabela dobro ,ali opet to nije do dzojpeda i drajvera brlja, nego zbog Steama kontam... I ja sam bas probao u Origin igrama i svuda radi bez problema

Sačekajte Steam apdejt pre nego što ga budete koristili preko Steam. Verovatno mora da se zakrpi Steam Input prvo. To sa brojevima na kraju je normalno, tako Windows dodeljuje imena bežičnim kontrolerima, tako ima i moj Gamesir T4 Pro samo što on radi preko Steam jer ga prepoznaje kao Switch Pro Controller koji nije izašao juče već kao Xbox Series kontroler.

Mada ne razumem čemu novi firmver, kontroler je 99% isti kao stari i najgori deo nove konzole jer ograničava nadolazeće igre na stare kontrole.

Jel bar input lag manji na novom kontroleru, jel ima nešto što su menjali a da nije plastika od koje je napravljen?

Sačekajte Steam apdejt pre nego što ga budete koristili preko Steam. Verovatno mora da se zakrpi Steam Input prvo. To sa brojevima na kraju je normalno, tako Windows dodeljuje imena bežičnim kontrolerima, tako ima i moj Gamesir T4 Pro samo što on radi preko Steam jer ga prepoznaje kao Switch Pro Controller koji nije izašao juče već kao Xbox Series kontroler.

Mada ne razumem čemu novi firmver, kontroler je 99% isti kao stari i najgori deo nove konzole jer ograničava nadolazeće igre na stare kontrole.

Jel bar input lag manji na novom kontroleru, jel ima nešto što su menjali a da nije plastika od koje je napravljen?

Ne znam kakav je input lag bio na proslim tj starijim kontrolerima za One, ovde je meni sve ok. DS4 sam pre ovog koristio preko BT i isto mi je sve.

Opet problemi sa D expressom. Načekaću se na konzolu. Korir ju je vozao po gradu i vratio u magacin. Nije se udostojio ni da se javi a kamoli pokuša dostavu.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Pazario danas kontroler (lik prodao nov iz pakovanja); definitivno bolji grip i osećaj u ruci. Nisam ranije koristio bluetooth sa PC pa ću da vidim kako se ponaša narednih dana.

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Beše na xbox(series s konkretno) može svaki usb kontroler? Uzeo bih obican 'gembird' za 10ak evra, da premostim dok ne stigne petica sredinom Dec. ili sledeće godine.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

45336f695e4e4a61380f80fb433efa5a.jpg

Smack in the face. Momentalno... Steta sto si podelio, ovako mu samo dizemo gledanost..

Stigla konzola ;).
Prvi utisci su dobri - konzola nije toliko velika kao sto sam ocekivao, tekstura na joypadu mi se svidja, dosta je brza konzola od X1X, a auto hdr radi dobro.

Daj par sličica, probaj foru sa dimom [emoji16]
Ako neka uzme series s, neka baci par utisaka. Ja ga uzeo zbog dobre mesečne pretplate za igre. Da l' će raditi dualshock 4 na xbox series s/x?

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Ajde koju napisi i o media playeru.Da li cita remuxe,Atmos,DTS:X...BD iso fajlove?Kodi je i na prosloj konzoli lepo radio zar ne?

Stigao, konačno. Sutra unboxing -)

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

I ja sam uzeo bogme... isao u NS po njega i 12 Pro Max

03E99BA6-B78D-4874-813F-9B7DC71D1D05.jpg

Tradicionalno, prvi

Nek služi dobro, prenesi utiske. :)

Dajte neke utiske drugovi, sta ste se stisli? :)

Previše igranja, pa zbog toga premalo vremena za forum. :)

Meni je ovo prva Xbox konzola i utisci su jako pozitivni. UI mi je dosta bolji nego kod Sonyja, što nisam očekivao od Microsofta. Naravno, tek par igara koristi sve mogućnosti nextgena, npr. na NBA 2k21 se vide čak i strije na igračima, što je verovatno zbog raytracinga. :) Ono što je jako impozantno je da ni u jednom trenutku nisam čuo konzolu da radi, dok je PS4 Pro leteo na zahtevnijim igrama. Pretpostavljam da će i PS5 biti tih, samo poredim sa onim što sam imao. Konzola je jako mala, dosta manja nego što sam očekivao iako sam gledao poređenja u veličini prethodnih meseci... GamePass Ultimate je vrhunska ponuda, mada to nema mnogo veze sa novom generacijom.

Joypadi su fenomenalni. Dodatan grip baš pomaže i manje mi se znoje ruke u odnosu na DualShock kod dužeg igranja.

Dobrodošao u zeleni klub [emoji16] Mogu misliti kako je vama sa Sonija kad čujete, odnosno ne čujete da konzola radi. [emoji3]

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Probajte ovo :D

^meni klinci stalno balone tako stavljaju na xiaomi preciscivac vazduha, koji pratkicno izgleda isto kao X samo je beo

Nazad
Vrh Dno