Šta je novo?

Xbox Series X / S

Znaci ako bi konzola imala filter gore bio bi uredjaj 2 u 1.

:d

Stiže konroler u ponedeljak. Hteo sam da uzmem običan od S, pošto već imam jedan, ali je samo 5 eura razlika, tj 60 naspram 65e.
Sve više me vuče xsx. Em će ga biti, em nema za sad problema kao ps5, em je jača konzola, plus novi game pass. Čekati februar za ps5 je bezobrazluk. Mi igramo porodično, pa gamepass nudi veći izbor zbog xbox 360 bc. Tako da, odustajem od ps5 i šaltam se na xbox, posle 20ak godina na ps..

Bogme, biće zeznuto i sa količinama XSX. Ja naručio preko Xbox Republike, trebalo da stigne danas, međutim nestalo u Mađarskoj konzola, rekoše prodavci u Mađarskoj da se pomera isporuka za 5-6 dana.

Nema ih niko ni na KP, takođe očekuju krajem nedelje nove količine, ali sve je to diskutabilno dal će biti... Ogromna je potražnja, dosta nas sa Xbox One konzolama, plus masa ljudi koja je odustala od PS5 do daljnjeg.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima navodno u CL Series X ,stoji da je na stanju vec dva dana u BIG TC.

Ako bude i tada bice vrhunski, cenim tamo do Aprila cu uzeti..
Nema, zvao jedan drugar juče, rekli da je neka greška na sajtu i da će i sledeće tura kod njih biti samo za narudžbe, tačnije neće ih biti u slobodnoj prodaji, bar ne u CL.

[emoji375][emoji375][emoji375]
aac21667fc7d97fde0816077c46cf844.jpg

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Zvao sam čoveka sa kp iz ns. Ima na stanju od utorka, a prvu turu sve prodao. 700e po konzoli

Lele, baš me zanima koliki fanatik moraš biti da daš 700€ za konzolu, a regularna cena je 500€

Dal je mogu će da su ljudi toliko očajni da odmah kupe konzolu da su spremni da ih preprodavci oderu?!

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Zvao sam čoveka sa kp iz ns. Ima na stanju od utorka, a prvu turu sve prodao. 700e po konzoli
Moram da priznam da bih ja dao 100 eura više za PS5 sa domaćom garancijom ali isključivo jer mi se nenormalno igra Demon's Souls :D Da toga nema ne bih ni jurio, kad bude biće...

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Ni ja ne znam ko daje 700e, ali dobro. Očigledno ide... Koliko je mesečno gamepass? Može li se plaćati sa našim karticama?

Do 600 eura sa nasom domacom dvogodisnjom garancijom bih platio I ja , ali 700 je preterivanje pogotovo sa godinu dana garancije .

Ni ja ne znam ko daje 700e, ali dobro. Očigledno ide... Koliko je mesečno gamepass? Može li se plaćati sa našim karticama?
Može sa našim karticama, bar meni lepo radi na One sa Mobi bank karticom, nalog na Aljasku, mesečno 15$ Ultimate,a običan 10$.

Uvek ima jeftinije na raznim sajtovima, tipa g2a..

Poslednja izmena:
Ja sam konzolu kupio i opet ne razumem zasto neko mora da ima XsX bas sada.

Bar da ima pravih next gen igara i da je neki udar dobrih igara pa da kazem jos .. nego ovo sad, verujem da 98% ljudi sto su uzeli XSX igraju nesto iz stare biblioteke x360/xone igara

A cemu onda potreba 2022 za XSX ako vec imas dobar komp? ;) Ako ti je sad dobar komp gurace i 2022 god sve to sto bude izlazilo na XSX. Generalno ko nema komp za igre pa jos ajde da opravda kupovinu boxa ali ovako pored dobrog kompa jos i XSX ,bukvalno ispada kao da gomilam jednu te istu platformu.

Realno, ako vec imas dobar komp, xbox nema smisla uopste.
Covek je hteo reci da ce uzeti PS5 kad stigne jos ekskluziva :d

Realno, za cenu Xboxa se ne može kupiti dobar komp. Izgleda da će Microsoft sahraniti PC gaming u razvijenim zemljama.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Nece Pc gejming umreti jos dugoo dugoo..eno gledaj samo koja je navala i hype na nove graficke i koliko ljudi daju za njih iznad preporucene cene

"Polako s to sa'ranjivanje"

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Konačno priključena. Ne čuje se uopšte. Još sam od gamesa dobio torbu (više liči na platnenu kesu), šolju, privesak za ključeve i 2 platnene maske sa njihovim logom. EA hub ne radi, kaže nije kompatibilan ali prepoznaje subscription. Za sad pozitiva utisak.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Poznat je taj bug za EA Hub, biće rešeno u narednom update-u konzole ili aplikacije.

Ja sam konzolu kupio i opet ne razumem zasto neko mora da ima XsX bas sada.

Kod mene je bila situacija da sam prodao PS4 pro pre 20ak dana u iščekivanju Series X, pa sam krenuo da kriziram sa igranjem i redukovanim izlaženjem zbog korone. :d

Vrh Dno