Neozbiljno ili ne ali tako je, nemaju pojma koju kolicinu ce dobiti niti da li ce pr a kolicina stici 10, 11 ili kojeg datuma.Malo je neozbiljno da ne znaju bar otprilike koliko konzola dobijaju.
Kakve to veze ima i sa čim? Hvališ se da si fanboy?...opet cu pre cekati xbox nego uzeti ps5 pa makar dizali hajp do nebesa.
Stvarno veruješ da će multiplatform igre koštati više na jednoj platformi od druge? U najboljem slučaju cene će ostati kako su i bile, u najgorem usvojiće se nove cene kod AAA igara (70$ / 80€). S druge strane što se baš hvataš za tih 80€? To ako ti želiš da platiš igru 80€, tvoja stvar, nemam ništa protiv. Nigde nije zacrtano da je nužno da se plati po toj ceni. A šta je sa onima koji koriste US account? Oni ne postoje (a velika većina su) ~7000din v ~9600din nije baš isto zar ne?Ovo vise ne smes da napises ni u xbox temi da gotivis vise xbox odmah ispadnete od negde. Nema veze fanboy sa zdravim razumom i igrama od 80 evra.
Ja bih rekao da se ne nadate nešto puno. Ono što sam ja čuo (ali neću otkrivati izvore) je da na Xboxu nije toliki fokus trenutno. U prodavnici za koju sam radio nemaju nikakav info za Xbox još uvek, mislim na interne informacije, ne ovo za javnost. Preorderi su placeholder, a da li će išta stići i kada niko ne zna.
A do petka možda dobijemo i zvanično odlaganje početka prodaje u Evropi, za oba sistema. UK, FR, ES idu u lockdown ovih dana ...
Pricam o ekskluzivama za koje je zacrtano da su 80e, a ne pricam o uspscalling na 4k a ne pravih 4k na ps5 i sto konzola nije full RDNA 2, ali mozemo i o tome?
Ovi sa KP kazu da ce isporuka xboxa kasniti nekoliko dana.
Vidi ti u toj prodavnici hoce li ps5 uopste biti u slodobnoj prodaji do kraja godine.
Kome je bitan br čitač? Ja sam se zeznuo i kupio dva filma na diskovima prošle zime (preorder). Dok su stigli diskovi filmovi su se pojavili i na streaming servisima koje mogu da koristim kad god i gde god hoću bez nosanja diskova i potrebe za br plejerom. Imam i Xbox S digital, kad mi se nešto igra skinem sa neta i to je to, zaista ne vidim šta bih dobio sa br plejerom.
Kome je bitan br čitač? Ja sam se zeznuo i kupio dva filma na diskovima prošle zime (preorder). Dok su stigli diskovi filmovi su se pojavili i na streaming servisima koje mogu da koristim kad god i gde god hoću bez nosanja diskova i potrebe za br plejerom. Imam i Xbox S digital, kad mi se nešto igra skinem sa neta i to je to, zaista ne vidim šta bih dobio sa br plejerom.
Vec se raspravljalo pre neki dan: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?459149-Xbox-Series-X-S&p=6224477&viewfull=1#post6224477
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari