Šta je novo?

Xbox Series X / S

Bolje okačiti šta nije na Game Pass-u :)

Jaaaao, Persona. ❤️

STALKER 2 im stoji u 2023? Zanimljivo, nismo dobili od devsa zvanično odlaganje, iako me ne bi čudilo zbog rata da su morali ponovo da odlože.

Najviše sam zainteresovan za Silksong.... koji još nema datum izlaska, naravno.

Velika vecina od ovoga dolazi ali ipak ne sve....
DLC za FH5 ce ipak morati da se kupi...
Uvek je politika bila da njihove ekskluzive dolaze u Game Pass u Standardnoj ediciji, a da sa DLC dodaci kupuju. Izuzetak je bio jedino kod Gears 5.

Diablo 4 ako bude valjao rip social life, vec vidim kako zeni nije dobro.
I RE4 ce se igrati.

Ja sam se nadao da ce biti vise detalja o Hellblade 2 ali izgleda nista od igre u dogledno vreme....

I ja sam očekivao više informacija o Hellblade 2, koji će sudeći najranije izaći u drugoj polovini 2023.

Takođe sam očekivao nekakve informacije o Fable, Avowed, neke informacije o Indiana Jones igri, međutim ništa od toga. Generalno event je bio solidan, masa igara i to 90% stiže u Game Pass, ali je nedostajalo AAA "teškaša", jer Starfield nije baš igra za svakoga.

Čudi me da nisu najavili neke dobre igre za ovaj mesec u Game Pass-u.

Jeste li dobili 5$ gift card od MS-a?

Pozdrav da li se još nekom desilo
U novembru drugar kupio na KP Game pass ultimate 34 meseca za 6500 din
Sve je funkcionisalo do juče kada je dobio poruku da je prihvaćen refund i da su pare vraćene.
Prodavac ima 1300+ pozitivnih ocena

Ne znam kada udjem u nalog ima ubačena 10 kartica koje naravno ne vidim sem poslednja 4 broja na kartici.
Drugar se slabo razume pa sam mu proveravao nego mi bez veze , ja mu preporučio.
Rekao sam mu da kontaktira prodavca
Javljam kada čujem detalje

Pozdrav da li se još nekom desilo
U novembru drugar kupio na KP Game pass ultimate 34 meseca za 6500 din
Sve je funkcionisalo do juče kada je dobio poruku da je prihvaćen refund i da su pare vraćene.
Prodavac ima 1300+ pozitivnih ocena
To je definitivno zbog ovoga:

Inače stiže FIFA 22 u GP:

Evo da javim epilog
Prvo je stiglo obaveštenje od Microsoft da pretplata nije u skladu sa njihovim pravilima i da je ukinuta.
Kontaktirali smo prodavca koji je rekao da nije do njega i kako je to Microsoft sada izmislio jedino što može da ponudi je godišnja pretplata koliko i sam Microsoft dozvoljava .
Tako da eto u prevodu plaćeno 6500 din u 11.2021 pretplata traje do 16.06.2022

Isti slucaj i kod mene sa dva naloga nova na kojima je kupljena pretplata na po 3 godine za po 6000 dinara . S tim sto meni prodavac jos uvek nije javio konacno sta i kako je , navodno jos uvek proverava .

Jel to neki naš prodavac?

Tako i planiram , sigurno mu necu oprostiti 12000 dinara , a koristio sam uslugu na oba naloga samo 7 meseci . Da nas je prodavac u pitanju , Misa sa kp , ima skoro 1400 pozitivnih ocena , bez ijedne negativne

I mi smo od Miše uzeli znači možemo se nadati banu... Vidim da je GPU uzet preko Argentine... Gde je vama?

Samo da sony ne krene da banuje naloge kad vidi vasu kuknjavu 😁. Verovatno je vaš nalog deljen sa više korisnika, pa su krenuli redom da skidaju.

Samo da sony ne krene da banuje naloge kad vidi vasu kuknjavu 😁. Verovatno je vaš nalog deljen sa više korisnika, pa su krenuli redom da skidaju.
Netacno . U pitanju su novonapravljeni nalozi , na kojima su nakon aktivacije game pass premium usluge promenjene sifre , bar je kod mene to slucaj bio sa oba naloga

Ja sam sebi napravio proslu sedmicu novi nalog sa 3x12mj GP Gold preko brazilskog CDkeys, i onda konvertirao na GP Ultimate za 1€...sveskupa 105€ me ispalo...sve piše normalno zasada do 2025 god

I meni piše normalno da ističe kad treba. Nov je nalog, moj, zamenjena šifra, imam igre na njemu kupovane. Možda idu postepeno i ne mogu sve odjednom da provere. Videćemo

Nije problem odakle je nego na koji način
Kada uđete u listu kupovine prvo stoji 12 besplatnih pretplata za PC game pass pa posle toga jedna placena za Ultimate Game pass 39$ upravo ta je i refundovana i nalog ostao bez pretplate.
Inače da se ispravim aktivirao je godinu dana za game pass ultimate samo ja u tom postu nisam napisao dobu godinu .
Znači 19 meseci za 6500 din

Ako ne može da udje na nalog, ne može da radi povraćaj novca. Ja sam lozinku i broj telefona odmah promenio, ubacio 2FA.

E sad pitanje ko radi refund, prodavac (u našem slučaju ovaj Miša) ili Microsoft?

I meni na oba naloga dodao 12+1 mesec ultimate , znaci za 6000 dinara sam dobio sve ukupno 20 meseci .

Nazad
Vrh Dno