Koliko pročitah na internetu, samo oko 360GB je u stvari dostupno. 😡Tebi je 500GB dovoljno a meni npr nije. Šta tu ima da se objašnjava
Kod mene je situacija da imam npr NBA 2k23, Fifu 22 i još 2, 3 sitne igrice multiplayer(to mi je za igranje sa društvom), a zafalilo mi je prostora za neku sada veću igru. Imam Mafia I, FM 23 I džabe, ne mogu vise nista da instaliram, far cry, NFL, F1 itd ništa od toga..Može li neko da mi objasni zašto treba što veći prostor za skladištenje?
Meni to nikad nije bio problem, igram jednu igru primarno (evo neka budu i dve) i imam još nekoliko nekih "sitnih" igara. Kad se glavna pređe ona leti sa hdd-a, odnosno SSD-a, pa se skida druga.
Zapravo, mogu i neke koje pisu da su optimizovane za X/S. Ode se u file info ili kako vec, trece dugme odozgo, s leve strane ekrana, kada se kopira fajl.To vazi za sve igre optimizovane za Series S/X, one moraju da rade sa internog SSD-a. One koje nisu optimizovane mogu i sa externog diska
Valjda će i ova saga više da se završi. Šteta što su uopšte ulazili u ovu priču. Bolje da su razmislili o kupovini nekog SP studija ili da su prosto uložili novac u studije koje već poseduju.
Apsolutno ne vidim razlog iza tolikog hejta prema novim Xbox konzolama. Series S, pogotovo, je apsurdno dobar dil i radi spektakularno, a o ceni da ne pričam.Ja mislim da ova generacija Xboxa tek treba da zasija punim sjajem, ako najavljene igre ne budu ono što bi trebale biti onda...
Ako možeš da se ispružiš za što bolji monitor ili TV to bolje. Međutim ovo što pitaš nije do tehničkih karakteristika monitora već do developera kako žele optinizovati igru. Zbog toga najzahtevnije igre (AAA) na ovoj konzoli rade uglavnom 1080p 60 fps ili 1440p 30 fps, tj većina igara ima ta dva moda za biranje, tako da uzmeš čak i neki 27" 1080p mislim da nećeš mnogo promašiti. Ako želiš da igraš neke manje zahtevne igre dobar deo njih ima podršku za 120 Hz.Citao sam i opet nije bas jasno
Za series S je best bay 27 inca monitor 1440p 120hz ?
Da li on sve igre daje native 1440p ili fusari sa nekima pa radi upscale sa 1080p ?
Ima razlike u fps kad je 1080p ili 1440p monitor ?
Sustina je 24 inca 1080p ili 27 inca 1440p monitor-da li imaju isti fps
Da li na monitoru izgleda dosta oštrije, tj kao da je PC u pitanju. Ja nisam probao na monitoru. Na 40" TV može da se vidi taj blur kad se priđe baš blizu ali oko metar i nešto je podnošljivo za igranje.Ja na 4K 55" TV igram bez problema, probao i na EV2450 Eizo monitoru, 1080p 24", lepse izgleda (***, ipak je dosta manji), ali ne nesto vau, samo primetno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari