Ne razumem?Nikako, osim ako ne zakupiš javnu adresu ili neki vpn servis.
Ne razumem?
Gde bre nestaje struje?Dva pitanja:
1. Pošto živimo u zemlji gde malo malo pa nestane struje a napon konstantno varira, interesuje me da li i kako štitite konzolu (prednaponski kabl, UPS, ništa..)?
2. Kako gasite ovo čudo, ali kompletno? PS4 PRO koji takodje posedujem ima opciju rest moda i kompletnog gašenja pa budem miran, ovaj xbox se ne gasi uopšte, samo ode na neki energy saver mode ali i dalje radi. Ja ga trenutno ugasio držanjem dugmeta na konzoli 10sec, to sam našao na internetu... Jednostavno me strah da ga ostavim tako kad nisam kod kuće.
Baš mi je drago zbog tebe...Gde bre nestaje struje?
Mislim da mi u Beogradu za 15 godina zivota mozda 2 puta nestala struja.
XBox zbunjuje imenima, te One te Series X te Series S, obican covek tesko da pohvata.
“Сит гладном не верује” била стара изрека.Baš mi je drago zbog tebe...
Postoji za ovo i besplatno resenje, ali je previse komlikovano za obicnog korisnika. Ja hostujem svoj sajt, a nemam staticku IP adresu. Provajder mi je trazio da dodatno placam za staticku adresu sto je po meni teski bezobrazluk. Problem sam resio tako sto sam podesio dinamcki DNS (DuckDNS), a na racunaru imam sh skriptu koja se na svakih 5 minuta izvrsava i salje DuckDNS-a moju trenutnu javnu IP adresu. Zatim zakupljeni domen gadja DuckDNS koji potom gadja moj kucni server. Tako da su sada svi moji API-i koje hostujem kuci dostupni putem mog domena.Provajder te je stavio iza CG NAT i tu ne mozes nista da uradis osim ako od njih ne kupis javnu staticku adresu gde ces imati samo za sebe ip adresu i neces je deliti sa jos ko zna koliko ljudi, ovako sada delis adresu sa ko zna koliko korisnika. I ako hoces da budes sam na ip adresi to ces morati svaki mesec da placas dodatno.
"Jaka" konzola je tu negde sa snagom ps5. Tako da ako ps5 bude pro morace I xbox da radi apgrejd. Sto se mene tice, meni su obekonzole odlicne. Ne lozim se toliko na tehnikalije dok pici u 60fpsa.“Сит гладном не верује” била стара изрека.
Много ми је поштеније ово М$ да изда јаку и алабу конзолу, него ови што издају ПС5 који се мучи са РТ, па ће онда ПС5про да издају за годину
Da vas pitam jedno glupo pitanje.Jel ima na tom Game pass-u FIFA 23i NBA23,ili se to posebno kupuje pošto je to jedino što igram.Hvala!Nije uopšte potrebno da otvarate turski nalog ako već imate američki, samo na konzoli promenite region na Tursku , resetovati , uneti podatke sa svoje kartice i staviti neku tursku adresu i možete da kupujete šta hoćete na turskom xbox store-u, GPU pretplatu, igre, itd. Isto važi i za Argentinu samo tamo mora Mastercard, naša Visa više ne prolazi. Kod Turaka može i jedno i drugo.
Ima FIFA i NBA 22 mislim.Da vas pitam jedno glupo pitanje.Jel ima na tom Game pass-u FIFA 23i NBA23,ili se to posebno kupuje pošto je to jedino što igram.Hvala!
Ima samo fifa 21 i 22 a nba nisam video u game pass ponudi.Da vas pitam jedno glupo pitanje.Jel ima na tom Game pass-u FIFA 23i NBA23,ili se to posebno kupuje pošto je to jedino što igram.Hvala!
Na dve u isto vreme, par klikova i sve je podešeno.Na koliko konzola moze da se koristi jedan nalog?
Drug ima xbox series x, ja planiram da uzmem xbox ss
Da li bi imalo nekih problema ako se koristi jedan nalog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari