Ja sam uzeo na g2a 12 mes za 37e pre 3-4 dana.Ma to ti važi samo ako primeniš na još jednom nalogu na konzoli, istovremeno, ili daš drugu kao što piše tu. Dobra je fora, samo gde tog druga da nađem koji ima XBO![]()
Ma to ti važi samo ako primeniš na još jednom nalogu na konzoli, istovremeno, ili daš drugu kao što piše tu. Dobra je fora, samo gde tog druga da nađem koji ima XBO![]()
Par dana pre toga sam hteo da kupim 2x 6meseci za 15e kom. I tad mi poslali lose kodove. Odmah sam reagovao. Otvorili tiket. Sledeci dan stize mi mail da je refundirano. Samo sam sacekao 3-4 dana da paypal to regulise. Pre toga sam kupovao za ps4 kodove neke. Nije bilo problema. Npr 20% popust kupon sam uzimao za 1$ ili slicno.Pa ima nas ovde
Nisam kupovao na g2a,samo cdkeys, kakvi su? Je l' bilo problema s njima?
Ako neko ovde ima x i uhd 4k hdr tv, ako može da kaže, osim promene rezolucije, šta treba još promeniti tipa color depth (koji je sad 8-bit) itd..
Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka
Nema pravi HDR?Koliko se sećam taj model ima IPS ili nema (pravi) HDR?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Sve te klipove on prvo snima na internal storage pa ih šalje. Da li imaš prostora za to..Evo šta mene zanima kod ONE X ako neko iz iskustva zna:
Snimanje gameplay-a u 4K HDR - na netu viđam kažu može sat vremena max, meni daje 30 sekundi i ni sekund više?
Druga stvar oko toga - kako doći do tog snimka? Kad izaberem da šalje na One Drive kaže mi da će biti prebačen u 1080p SDR za OneDrive.
Sve te klipove on prvo snima na internal storage pa ih šalje. Da li imaš prostora za to..
Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka
Isto pravite account na US?
Xbox One X, naravno pod uslovom da imaš 4K TVTreba mi informacija koje Xbox One konzole imaju podršku za 4K igranje? Znači ne za reprodukciju filmova, već za igranje u 4k, naravno uz 4K kompatibilne igre.
US a za državu Delaver ili Aljaska da ne bi plaćao tax tj. vat kad kupuješ iz stora.Isto pravite account na US?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari