Šta je novo?

Xbox One

Meni je ova next gen grafika sa XBOne bas gadna. Izgleda kao matori sinematici iz tamo negde 2002. godine. Sve ko da je od plastelina napravljeno. Ocekivao sam puno puno vise.

Edit: Ova zombi igra je stvarno grozna.

Poslednja izmena:
Ovi iz MSa stvarno nisu normalni, imaju opasan kompleks nize vrednosti. Evo sad prikazuju nesto sto lici na Lair sa PS3. Samo jos jedan off-road race naslov i ispunili su sva ocekivanja.

Ne pratis, to je igra koja je originalno najavljena za xbox 360 i nema veze sa Lairom, vec sa Panzer Dragoon serijalom koji je dosta stariji.

Meni je ovaj livestream otiso u q, stalno baferuje... jel ima neko neki alternativni stream?

Poslednja izmena:
Ne pratis, to je igra koja je originalno najavljena za xbox 360 i nema veze sa Lairom, vec sa Panzer Dragoon serijalom koji je dosta stariji.

Mora da je to neki serijal sto izlazi samo u Japanu pa nisam cuo. Kako god, igre u kojima upravljas zmajevima nisu bile uspesne na zapadu jos od Drakana a nije da ih nije bilo.

OT: Amere ne zanima Witcher, ocekivano.

Prebacio se na gamespot i radi odlicno.

BF4 bithceeeeeesss....

Mora da je to neki serijal sto izlazi samo u Japanu pa nisam cuo. Kako god, igre u kojima upravljas zmajevima nisu bile uspesne na zapadu jos od Drakana a nije da ih nije bilo.

OT: Amere ne zanima Witcher, ocekivano.
Ja sam zadovoljan..Dinamicna kamera u borbi...

Umro XBox koliko je BF4 zahtevan :d

Napravili novu kvazi-kampanju,nalepili 4 pored naslova i reklamiraju kao novu igru..
Battlefield je postao COD...

Tehnicki impresivno ali bracala, ovo je Kolodjuti. Battlefield je bio koliko toliko realan.

@Druun

Shut up noob. :) Do sada je izaslo skoro 10 BF naslova, svake godine izlaze. :)

Kakav live prenos dogadjaja ovde na benchu:D

Ovog lika mrzim, Phil Spenser ili kako se vec zove...

Edit: Hehe, indie igrica.

Poslednja izmena:
Ja i dalje gajim nadu da ce prikazati neku awesome Kinect igru. Ispade Kinect besmisleniji od nVidia PhysX.

Edit: Dzabe sam se nadao, ide kraj i zahvalnica...

Poslednja izmena:
Pu bre! Nije malo 499 eu/$
Cudno ni pomena o razlicitim SKU-ovima

Poslednja izmena:
KONACNO NESTO DOBRO!!!

Edit: Malo mi ovo lici na Planetside 2...

Poslednja izmena:
Ovo iz Respawna koristi modifikovani Source engine koliko se secam.

Kako god, ovo mirise na dobru igru i pored kopiranja svega i svacega. Slepci iz Activisiona, ovo je moglo izaci i za PC da nisu najurili ljude...

Edit: Ma ovo je vrh, ljudi znaju znanje.

Poslednja izmena:
Sveukupno, daleko bolja prezentacija nego onaj majski fail

Nazad
Vrh Dno