Šta je novo?

Xbox One

Za sad samo jedna dobra igra koja ce mi nedostajati na PC-ju. Mada, zamenice je Star Citizen vise nego uspesno. Jos sam se bojao da ce next gen konzole uciniti Robertsovu igru smesnom, a da su je ovde prikazali dobili bi veci aplauz nego za 80% trash-a sto je prikazano.

Titanfall izgleda sick!

Graficki nije bog zna sta ali je zato gejmplej bas ono sto mi je falilo jos od Exteel-a. Nema puno mech igara gde vodite male mech-ove tj. mobile suits. Fluidan gejmplej, kvalitetna akcija, supermoci (ko Jedi Knight). Stvarno obecava.

Nego moram reci da je MS puko nacisto. Pre deset godina da me neko pitao sta ocekujem da bi prikazali na E3 za njihovu konzolu bilo bi ovim nekim redom: Age of Empires X, Flight Simulator XX, neka space igra od Chris Robertsa, Mechwarrior, Jedi Knight, Half Life itd.

Stvarno su pali na niske grane kada je kvalitet fransiza u pitanju.

Graficki nije bog zna sta ali je zato gejmplej bas ono sto mi je falilo...

I mislio sam na gejmplej, a graficki je mozda i najslabija AAA ekskluziva.

Od Witchera sam se najezio. :)

edit: Gde je Cyberpunk?!

Poslednja izmena:
Sta znam i nije bila losa prezentacija ili sam ja ocekivao goru :)
Par zanimljivih igara i totalni debakl BF serijala.
Cena od 500 kinti zbog kinect koji nisam cuo da su spomenuli.
Bolje da su isli sa 400 i bez te gluposti, sigurno bi zabelezili veci uspeh.

Igre su samo jedan od razloga zbog kojih Kinect po difoltu dolazi sa konzolom. Interfejs, prikupljanje podataka o korisnicima, streaming gejmpleja,...celo iskustvo koriscenja konzole ce manje ili vise biti produbljeno (ili zaglupljeno ako je nekom draze :)) Kinect-om.

Ispade da ni TitanFall nije pure exclusive. Ne izlazi za Sony ali zato izlazi za PC i X360. Ja stvarno ne znam na sta su oni pukli milijardu dolara.

Obično nisam neki paranoik, kao i večina tehnofila, ali ne mogu da ne primetim da nas ubrzano navikavaju na spravice koje će nas stalno nadgledati. Novi Kinect je stalno tu, u Chrome se ugrađuje podrška da uvek sluša itd itd...

Predstavili su baš dosta igara, ali su mahom bile "AAA Blockbuster" tipa, sa zombijima, eksplozijama, braon grafikom i krvi do kolena. Jedino Quantum Break mi se baš dopao, mada sam malo skeptičan pošto najavljuju vezu s serijom koja će se snimati. Radije bih čistu igru.

A za nepominjanje Kinect-a, cenim da su se fokusirali na njega, većina ljudi bi se bunilo što nema "core" igara:)

Titanfall izlazi za Xbone, PC i X360, godinu dana kasnije za PS4.

Nastavlja se stream.

Ukljucih se opet..EA konferencija u toku..
Ovi iz EA se drogiraju definitivno...Vec 15 minuta prikazuju gameplay igre u kojoj igrate kao povrce...

Dobro pa? Igra je dobra zar je bitno sto igras kao biljka?
Takve zabavne igre najvise fale prethodnoj generaciji.

Commander is back to BF4... but who gives a F, daj bre sto vise destrukcije, 128 igraca i ja mogu da balavim :D

ME2 za kraj, odlicno.

Ne znam zasto smo u xbox temi ali nema veze :)

Jel može neko da izbaci satnicu za kompleta E3 ako nije problem? :)

Link je thread na NeoGAF-u sa insiderom cije su se informacije ispostavile tacnim.

btw, Sony konferencija bi trebala da pocne u 3 ujutru po nasem vremenu.

Prepricace nam drajver sutra sta se izdesavalo.

Nazad
Vrh Dno