Ako ti je "frka", skini firmware na CD, pa ga tako updateuj...
Ako ti je "frka", skini firmware na CD, pa ga tako updateuj...
Kupio sam konzolu, sve je super, imam samo jedno pitanje. Gde mogu da kupim live karticu od godinu dana? I neka me svi koji koriste live dodaju u friends listumoj gamertag je EvasiveMrWhitey
Doslo je do male promene, imam novi gamertag da bih dobio 1 mesec besplatnog gold membershipa. Novi je "smookey333" dodajte me svi
btw ja ne znam kako da platim to na netu :S, dal je to uopste moguce iz srbije?
E da li bi bio ljubazan da mi malo detaljnije to objasnis ili da mi das neki link gde mogu da procitam kako se koristi i gde se kupuje, ili mozda cak da ako ti imas vec tu karticu ja ti samo da pare, a ti mi uplatis? Hvala
Izgleda da smo bili vredni noćas, od teme "XBOX360elite+mreza+nabavka" ostali samo dugmići.
Ako, ako, dobro je to...Od tri aktivne teme za xbox, jedna zaključana, jedna razbucana, a i ova treća će uskoro ad acta.
A od generalne sticky teme za Wii i Xbox, ni traga. Čak i predlog pojela maca.![]()
A od generalne sticky teme za Wii i Xbox, ni traga. Čak i predlog pojela maca.![]()
A shto ne otvorish jednostavno takvu temu, jel ti neko zabranio ?
I to kaze novokomponovani "konzolash" koji je juche kupio X360, a ne izbija iz PS3 tema i ne prestaje sa trolom i flejmom u svakom postu koji napishe ?
...a i zastava im je slatka,ali ja je nesto ne volim mi u CG smo jos u ratu sa njima,zbog podrske Rusa ako nekog interesuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari