Šta je novo?

Xbox live u Srbiji?

pitanja:

jel je potreban spring update za neke igre, ili da li ce biti potreban u bliskoj buducnosti

da li prvo da update-ujem xbox pa onda da ga fleshujem ili samo da ga fleshujem?

koji firmware da nakacim?

Ako ti je "frka", skini firmware na CD, pa ga tako updateuj...

vec nas je trojica :) aj napisi mali tutorial kako to da odradim ako nije problem :)
i da, niko nije odgovorio na pitanja, valjda neko zna...

Ljudi jel dobio neko ban na LIVE od vas? Ja sam stavio najnoviji iXtreme firmware, is pici ko blesav. Zarazio sam se sa Call od Duty 3 i Call of Juarez. Strasne pucacine za online okrsaje.

Poslednja izmena:
Pozdrav Svima!

Vidim mrtva tema pa da je malo vratim u zivot.
Planiram da kupim xbox 360, ali se jako bunim sta da radim, dal da kupim original? Dal da kupim flashovan :S Dal cu moci na liveu da igram sa original igrama ako mi je konzola flashovana :)
A posto ja nevolim piratske stvari ide samo jedno i glavno pitanje. Gde mogu da nabavim u Srbiji sve original igre za xbox?

Malo sam zbunjen(da ostavim online po strani), ako kupim novu konzolu, ona nije flesovana, jel da? I jel mogu odmha pirata na njoj da picim?

ako igraš original igre nema ban-a.
btw. ja imam live account a nemam xbox, stavio sam podatke iz kanade.

Hteo sam da pitam, nova konzola npr. u gamesu, nije flesovana?

I mogu da igram pirata, sa takvom konzolom? Molim za jasne odgovore na oba pitanja? Hvala za razumnost, nisam imao niti slusao nista o konzolama pre.

Danas sam se bas malo vise raspitivao i rece mi jedan lik da mogu slobodno da kupim flashovanu konzolu, ali da ako ocu da koristim live da nikako ne idem sa piratima na live nego da kupim original i radice mi ok bez bilo kakvih problema. Rece da kupujem original igre koje cu da igram na netu samo, a npr igre kao sto su DMC4 da kupujem pirata jer nema svrhe takvu igru kupovati original. Tako da cu ga poslusati i kad nabavim Xbox 360 sve cu da vas pobacam u friends list na liveu ;)

Kupio sam konzolu, sve je super, imam samo jedno pitanje. Gde mogu da kupim live karticu od godinu dana? I neka me svi koji koriste live dodaju u friends listu :) moj gamertag je EvasiveMrWhitey

Poslednja izmena:
Doslo je do male promene, imam novi gamertag da bih dobio 1 mesec besplatnog gold membershipa :). Novi je "smookey333" dodajte me svi

btw ja ne znam kako da platim to na netu :S, dal je to uopste moguce iz srbije?

Doslo je do male promene, imam novi gamertag da bih dobio 1 mesec besplatnog gold membershipa :). Novi je "smookey333" dodajte me svi

btw ja ne znam kako da platim to na netu :S, dal je to uopste moguce iz srbije?

Naravno da je moguce, dovoljno je da imas i bilo koju debitnu karticu tipa Vise Virtuon ili slicne.

E da li bi bio ljubazan da mi malo detaljnije to objasnis ili da mi das neki link gde mogu da procitam kako se koristi i gde se kupuje, ili mozda cak da ako ti imas vec tu karticu ja ti samo da pare, a ti mi uplatis? Hvala

E da li bi bio ljubazan da mi malo detaljnije to objasnis ili da mi das neki link gde mogu da procitam kako se koristi i gde se kupuje, ili mozda cak da ako ti imas vec tu karticu ja ti samo da pare, a ti mi uplatis? Hvala

Odes u bilo koju Intesinu ekspozituru i trazis Visa Internet karticu, kad je dobijes uplatis lovu na taj racun opet u bilo kojoj ekspozituri, onda odes na onaj sajt ciju sam ti adresu dao i ukucas sta ti se bude trazilo od podataka. Ne moze jednostavnije pa da yebe oca.

Poslednja izmena:
Moze bilo koja kartica da radi online, do neke sigurno mozesh da dodjesh, ne mora da bude "visa internet" jer ni oni sami ne znaju zashto su je tako nazvali, shta je to online kupovina, shta je paypal i slichno.

Izgleda da smo bili vredni noćas, od teme "XBOX360elite+mreza+nabavka" ostali samo dugmići. :)
Ako, ako, dobro je to...Od tri aktivne teme za xbox, jedna zaključana, jedna razbucana, a i ova treća će uskoro ad acta.
A od generalne sticky teme za Wii i Xbox, ni traga. Čak i predlog pojela maca. ;)

Inače što se tiče kartica, ja imam Vizu Virtuon, pa me zanima da li je neko pomoću nje uspešno obavio ovu transakciju.

Izgleda da smo bili vredni noćas, od teme "XBOX360elite+mreza+nabavka" ostali samo dugmići. :)
Ako, ako, dobro je to...Od tri aktivne teme za xbox, jedna zaključana, jedna razbucana, a i ova treća će uskoro ad acta.
A od generalne sticky teme za Wii i Xbox, ni traga. Čak i predlog pojela maca. ;)

Tema je (jutros) split-ovana:
nabavka je http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=169828
a offtopic u http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=169802

I to kaze novokomponovani "konzolash" koji je juche kupio X360, a ne izbija iz PS3 tema i ne prestaje sa trolom i flejmom u svakom postu koji napishe ?

Poslednja izmena:
I to kaze novokomponovani "konzolash" koji je juche kupio X360, a ne izbija iz PS3 tema i ne prestaje sa trolom i flejmom u svakom postu koji napishe ?

Ti si prs'o s mozgom, da te podsetim ovo je tema "Xbox live u Srbiji".
A sto se tice toga kad sam ja sta kupio i da li imam pravo nesto da komentarisem, mozes samo da skrguces zubicima i da se nerviras. :D

Taktika im je provaljena...dok ne zaseru temu ne napustaju,a onda kolege moderatori ociste ili zakljucaju...PIFFFF-a kao ubise se od igranja ludilo igrica za PS3,pa nemaju vremena od siline naslova da skoce malo i na forum- a i zastava im je slatka,ali ja je nesto ne volim mi u CG smo jos u ratu sa njima,zbog podrske Rusa ako nekog interesuje.

I sad mrs na svoje mjesto,ocu nesto o temi da procitam.

...a i zastava im je slatka,ali ja je nesto ne volim mi u CG smo jos u ratu sa njima,zbog podrske Rusa ako nekog interesuje.

Kome to "nama" ?
To sto se Driver lozi na Japan i sve u vezi istog, ne znaci da i "mi" ostali delimo njegove simpatije prema japanskoj kulturi.
Kao sto mozes da vidis, na mom avataru su naglasena 4 ocila, tako da ta teorija da su svi vlasnici PS-a 3 japanofili pada u vodu.

Vrh Dno