Šta je novo?

Xbox live u Srbiji?

Odes u bilo koju Intesinu ekspozituru i trazis Visa Internet karticu, kad je dobijes uplatis lovu na taj racun opet u bilo kojoj ekspozituri, onda odes na onaj sajt ciju sam ti adresu dao i ukucas sta ti se bude trazilo od podataka. Ne moze jednostavnije pa da yebe oca.

Hvala puno, i nemojte se svadjati. Nikad mi nije bila jasna svadja izmedju konzolasa lol. ZASTO?

xxxander thnx jos jednom

Kome to "nama" ?
To sto se Driver lozi na Japan i sve u vezi istog, ne znaci da i "mi" ostali delimo njegove simpatije prema japanskoj kulturi.
Kao sto mozes da vidis, na mom avataru su naglasena 4 ocila, tako da ta teorija da su svi vlasnici PS-a 3 japanofili pada u vodu.

Tebi i avataru svaki respect,ali ne mogu jednu temu za box da procitam a da je lik ne zatruje smisljeno i povede u pravcu u kojem ne treba,naravno da citam i teme za ps3 i sve ostalo sto me interesuje ali ne trujem ono sto ne volim.Budi objektivan.

^ Ti ne trujesh ? :) Doshao si pre mesec dana na forum i nisi napisao jedan konstruktivan post, hteo si da kupish PS3 ali poshto nema pirata sad je X360 odjednom najbolja konzola, a PS3 pljujesh u svakom postu samo zato shto nema pirateriju ?!?!!

Vrati se bolje i prochitaj svoje postove, ako znash kako se to radi...

Potrudite se da drzite flejm barem na nekom kulturnijem nivou, dakle bez vredjanja.
Potrosili ste sve kredite, ali bukvalno.
Smarate ostatak korisnika i forum svojim besmislenim prepucavanjima, a mi nesto nismo ludi da gubimo vreme s takvima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno