Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Nasao sam resenje. Mora se koristiti program USBXTAFGUI koji napravi image od USB-a, a zatim se ide na storage na samom Xbox-u i onda ga odatle prepozna, kopira se na hard Xboxa i instalira. Idem da cepam :D Jupi!!!!!!!

Da li za XBOX 360 postoji fudbal u stilu Pes-a i kakav je po vama kao i neka formula,kao za Sony 3 F1 2011?Kupio bih Sony 3 samo zbog ove dve igre,najvise.

Ja pitam ozbiljno a vi se pravite pametni,svasta.Zadrzite onda svoja misljenja i komentare za sebe.

Postoji Pro Evolution Soccer 2013 i F1 2012 kao i FIFA 13, to sve lepo izgleda i veoma je igrivo bar za mladju populaciju, nemam ps3 pa nemogu da uporedim mada mislim da tu nema velike razlike....

Ja pitam ozbiljno a vi se pravite pametni,svasta.Zadrzite onda svoja misljenja i komentare za sebe.
Druže, jes' ti pao s Marsa, ili zaje****š masu?!? 90% igara koje postoje i izlaze su ti multiplatformski naslovi (što znači da ih ima i za PS3 i X360), kao npr PES, FIFA, NBA, NFL, NHL, F1 itd...

Postoji Pro Evolution Soccer 2013 i F1 2012 kao i FIFA 13, to sve lepo izgleda i veoma je igrivo bar za mladju populaciju, nemam ps3 pa nemogu da uporedim mada mislim da tu nema velike razlike....
Kod tih naslova nema razlike.

ti nas malo *****avas ili stvarno to nisi znao?? osim nekoliko exluziva sto izlaze samo za ps3 sve ostale su iste igre + exluzive za xbox :)

Kazite mi da li je grafika na Xbox-u 360 na igrama Pes 2013 i novijim,istog kvaliteta kao na Sony 3 ili je losija?Vidim da je konzola Xbox 360 malo jeftinija od Sony 3 .Cene novih Xbox 360 idu od 26000 za slim verziju.Po vama koji ste igrali igre i na Xbox-360 i na Soniju 3,ko od njih ima kvalitetnije dzojpede,pogotovo pecurkice,za Pes,posto su mi na Soniju 2 relativno pecurkice brzo crkavale?

Ista je grafika. Ja imam 360 a drugar ima PS3. Da ponovo kupujem bez razmisljanja bih isao na 360.

Cak je često grafika i bolja na Xboxu, zato što se multiplatformske igre prave prvo za Xbox pa se portuju na PS3, zato što se više igara proda za Microsoftovu kozolu. Imaš klipove na youtube-u, uveri se i sam. To se odnosi na multiplatformske igre, ekskluzive izgledaju bolje na PS3 zato što ima jaču mašinu + bluray, dok Xbox zeza to što igre idu na DVD, pa moraju da se kompresuju
Džoistici su vrhunski, meni su delovali cudno na slikama zato što ceo život igram na PS ili na kompu sa džoisticima od PS, ali sad kad sam probao ove nemam nameru da se vraćam nazad.

Sto se tice dzojstika ja sam prezadovoljan,u pocetku mi je trebalo malo navikavanja ali sad ga ne bi menjao ni za sta.. jednostavno kad posle xbox dzojstika uzmes sonyjev u ruke vidis da ne lezi dobro kao xboxov. pecurke su jos kao nove :)

Gde imaju da se kupe igre za Xbox 360 i koja je cena novijim kao Pes 2013 i novijim,posto u boljim radnjama sam vidjao igre za Sony 3 ali za Xbox 360 nisam.Trebalo bi da su jeftinije jer su na dvd diskovima.
Posto Xbox 360 nema memoriju,neki modeli nemaju,a neki imaju proscno 20 Gb-a,koji je model bolje kupiti,sa memorijom ili bez?Ima u jednoj boljoj radnji Xbox 360 ali nije slim nov za 20000,a slim verzija je 26000 bez Kinect-a koji meni i nije potreban.
Kazite i gde ste vi kupili konzole,da vidim koje su cene u tim prodavnicama.
Onda je generalno Sony 3 bolji samo zbog mogucnosti pustanja blu ray diskova-filmova.

Igre za xbox 360 isto kostaju kao i za PS3, nebitno sto su na DVD-u a za PS3 na blu reju.

http://www.computerlandgames.rs/xbox360-pl8-list.htm

Bolje je kad je xbox sa hard diskom, nego bez. Sto vise to bolje. Recimo oko 120 gb-a je ok. Da mozes da intsaliras igre. Brze radi i manje se greje onda.

Ako hoces da igras piratske igre na xboxu, mozes da ugradis cip i da ih skidas sa neta for free. Onda ce ti trebati hard disk za instalaciju tih igara. I ako igras samo orginale, trebace ti hard disk za instalaciju igara, mada moze da se igra i bez instalacije.

Mozes i odradis fles drajva za pirate, ali onda moras da rezes igre na diskove.

U slucaju cipa, gubis igranje preko live-a, u slucaju flesa, mozes da igras preko live-a.

I da, ako se odlucis da koristis live, moraces da kupis gold nalog. Znaci multiplayer se naplacuje.

Za vise informacija poseti xboxrepublika forum. Oni se time malo vise bave nego bench. Ja sam kod njih radio cip, i savim su korektni. Kod njih mozes i da kupis xbox.

And , yes, mnoge igre bolje izgledju na boxu ( nijanse su u pitanju), ali gotovo vecina bolje radi. Uvek je bolji frame rate na xboxu nego na PS3. Zasto je tako, to je pitanje, ali je tako. Informacije o tome potrazi na sajtu eurogamer, pod temom face of, gde paralelno uporedjuju igre za box i ps3.

Poslednja izmena:
Kakve veze ima na cemu su igre? Placa se igra a ne diskovi.

A i igre za box nisu na DVD-u, vec na dual layer DVD-u, koji kosta poprilicno. Mislim da nije ispod 150 dinara. Ali opet kazem, to je zanemarljiva stavka kad se pogleda cena igara.

Igre za PC su jeftinije. A PES 2013 i novu formulu imas i za PC.

Elite konzola je odlicna. Jeftinija je jer ne dobijas nikakvu igru u kompletu. Ali dobijas sve kablove za povezivanje, osim HDMI-a. I u crnoj je boji. Obicni phat boxovi su beli.

Uglavnom taj je dobar.

Moj ti je savet, da ako neces da se igras preko interneta, da ugradis u box cip za kopije i da uzivas.

Poslednja izmena:
Može igre i na fleš da instalira, ako konzola nije čipovana onda može samo do 16gb da prepozna. Ako ugradi RGH (čip) onda nema ograničenja i može da zakači externi hard. Tako sam ja uradio, jer za razliku u ceni možeš da kupiš mnogo veći eksterni hard od internog

Da, i ja sam zakacio eksterni hard, ali ne znam da li za rgh mora da ima neki interni. Znam da mora da ima za DLC-ove. Oni mora da idu na hdd1 u content.

Ne mora, ja imam samo 512mb internu, nemam interni hard. Jedina mana je što ne može DLC da se ubaci

Pozdrav,

imam xbox 360 elite, nisam ga palio vise od godinu dana. Posto sam ga danas opet prikljucio jel moze neko da mi kaze gde mogu da re flesujem xbox posto sve ove nove igrice ne bi radile sad na njemu i sta mi treba da bi igrao sa flesa?

samo jos jedno pitanje da li je moguce staviti RGH na dashboard 2.0.12625

jel i dalje moguc Jtag? konzola nije paljena vec 2 godine

Najbolje se registrujte na xbox republici, fenomenalan je forum, i usko specijalizovan za igre i sve sto ide uz njih.

vec jesam, ali ne pratim toliko scenu.

KOliko ja znam svaka konzola koja ima HDMI mze da se jtaguje tj RGH da se odradi...

KOliko ja znam svaka konzola koja ima HDMI mze da se jtaguje tj RGH da se odradi...

Pa ne bas. Ne mogu sve. Jtag je sa novijim dashom nemoguc, vec mora RGH. Ako ubacite najnoviji dash, ni RGH nije moguc. Bar ne za sad.

Inace ako imate samo flesovan box i ubacite update sa neke nove igre, onemogucicete RGH.

JTAG i RGH inace nisu ista stvar. Za krajnjeg korisnika su iste, ali sa tehnicke strane nisu. Za JTAG ne treba da se ugradjuje cip, dok za RGH mora. JTAG inace nije moguc jos og 2009 ako se dobro secam.

Nazad
Vrh Dno