Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

hdmi>dvi>vga nece raditi.

Ja sam imao original, al sigurno nije bio 4000 din, taj ko ti to traži je rekao bar duplu cenu.

ma lupio sam cenu. u games je bio nesto papreno skup

Ja sam sad za novu godinu ušao u situaciju da kupim jedan XBOX 360 slim iz Mađarske... Videćemo da li može da se uradi, šaljem posle Božića na "pokušaj" pa ćemo videti. Nadam se da može jer je detetu u tom slučaju doživljaj potpun. Da se razumemo, ja se ne igram niti mi je od obaveza dozvoljeno, ali ono što sam video, sa kinectom, xbox nisam mogao ni da sanjam kad sam bio mali. Ma čuj kad sam bio mali ni do pre 15 godina nisam ni mogao da sanjam šta će se sve tui pojaviti.

Posto burazer planira kupovini xbox konzole ,moze na pm ,gde nabavljate igre ,najpovoljnije/originale naravno/

jedno brzinski pitanje, pre oko godinu dana sam ponovo flesnuo moj xbox i rade mi sve igrice (MS3, Witcher2 su cini mi se najmladje koje sam probao). interesuje me da li se nesto promenilo, i da li moram ponovo da flashujem (igra mi se novi pes)
hvala svima :)

Ako si igrao The Witcher 2 (on je XGD3 igra), onda ne moras.

hvala puno. cudi me da je proslo vise od godinu dana od poslednjeg falsha i da je sve ok :)

Ko ume u Beogradu ili bližoj okolini da uradi RGH na matoroj kutiji (bela, užarena, nije slim)? Nek mi se javi preko PM.

Narode, šta će da se desi ako ubacim originalni najnoviji Tomb Raider u Xbox koji je flešnut pre jedno tri i po godine, u septembru 2009 (ne znam koji je zahvat na njemu izveden, zato dajem vremensku odrednicu, oni koji se bolje razumeju verovatno će znati o čemu se radi)? Hoću li moći da igram kopije i onih igara koje trenutno rade na mojoj konzoli? Trenutno mogu da igram kopije svih igara koje su se pojavile do jeseni 2011, ne i one objavljene nakon toga. Koje su moje opcije da mogu da koristim i kopije najnovijih igara?

Iskreno, najsrećniji bih bio kada bih sve igre držao na hardu, da uopšte ne moram da korisitm onaj DVD drive na konzoli (je l' to stvarno tako može, ili sam ja mali Đokica sa bujnom maštom?).

Izvinjavam se ako postavljam pitanja na koja je već odgovorano, al' odavno nisam pratio scenu, pa sam malo ispao iz forme.

Unapred hvala!

Poslednja izmena:
Moze ako se konzola moduje (Jtag/rgh) sa time mozes da igras igre sa HDD-a i da ih sa kompa ubacujes direktno na HDD.Mozes da igras Live igre za dz,mozes i Xbox 1 igre kao i sa sege.

Imas PP.

Moze ako se konzola moduje (Jtag/rgh) sa time mozes da igras igre sa HDD-a i da ih sa kompa ubacujes direktno na HDD.Mozes da igras Live igre za dz,mozes i Xbox 1 igre kao i sa sege.

Imas PP.

Hvala lepo na pomoći! Moraću da proverim koji dash imam na konzoli, jer izgleda da ne može RGH da se izvede nad bilo kojim dashboardom...

Ako imas debelu konzolu (phat) na dashboardu 15574 i novijim nije trenutno moguce odraditi RGH, trebalo bi do kraja godine da moze, zato pazite da ne pokupite ovaj update, poslednji.Za PHAT konzole preporuka je da ne idu preko 14699 kako bi sto bolje radile sa ugradjenim cipom.

Na slimu moze i noviji.

Šta raditi kad u servisu urade pogrešnu skraćenicu, odrade RROD umesto RGH?

Super, te uslove zadovoljava. Reci mi (može i na PM, da ne bude reklama), ima li neki proveren moder/čiper u Beogradu? Nekako mi je nepouzdano da šaljem konzolu poštom/kurirom, ipak niko ne može da joj pokloni toliko pažnje kao ja! :D

Stvarno moze live sa jtag / rgh? nisam znao...
moracu onda i ja to da uradim? moze jos neko ovo da potvrdi?

hvala svima

Imas PP.

Nisam siguran za live sa RGH,proveri preko xbox republika foruma,tamo ces naci sve vezano za xbox.Sta god te zanima :)

A mislio sam na Live igre (arkadne) one sitne,zarazne do bola :d

Ne moze da se ide na live sa RGH-om, mislim moze ali ces da dobijes insta-ban.

dali se moze odraditi rgh ili jtag na staroj konzoli iz 2006 bez hdmi-a

mislio sam da pazarim polovan xbox 360 za nekih 150 evra, konzola je cipovana
posto nemam pojma nista u vezi konzole(kupujem za burazera) zanima me na sta bi trebalo da obratim paznju i sta da ocekujem za ovaj novac(da li uopste vredi toliko?)

Vredi samo tako ;)
Ja sam i za manje nabavio i evo,imam je od septembra,bez problema.Radi pos`o.
Obrati paznju ako uzimas debelu (phat) samo Jasper ploca da bude,dok ako nadjes tanku za te pare,nemas brige.

Stigao mi je Xbox 360 slim , limited edition white sa 4 Gb . Sada imam dva pitanja , ulazem kviska :

- koji HDD da kupim i ubacim unutra ? Mora li da bude neki poseban za njega ili... ?
- koju igricu prvu da osinem sa klincem ? Klinac ima 7 god a ja konj od ceteres :) . Mi bi neku tipa formula,trke ... :D

Fala unapred :smoke::d

Vrh Dno