Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ja sam uradio na nekom iz neke igraonice prošlog leta. Nisu se javljali od tad, što će reći da radi i dalje.

Ok to mi je bitno da znam da ce raditi a ne kao xclamp fix koji je resenje za nedelju dana pa opet RROD.

Ovaj komad je imao xclamp fix, imao je neke kartone oko hladnjaka da bolje usmerava vazduk, i bio je grejan duvaljkom i umazan fluxom. Probane su sve narodne metode bez rezultata. :)

Ovaj komad je imao xclamp fix, imao je neke kartone oko hladnjaka da bolje usmerava vazduk, i bio je grejan duvaljkom i umazan fluxom. Probane su sve narodne metode bez rezultata. :)

Cek na tom cudu je uradjen rebailing i sad dobro radi? Onda jos necemu mogu da se nadam da ce moj moci da se rebailuje. Mom je bio stegnut xclamp-om nekih nedelju dve pa nadam se da je ploca ostala nesavijena

E ljud ja sam narucio rezac liteon iHas 124 b i dobio sam neki liteon DG16D2s Slim laufwerk pa da vas pitam da li je i taj dobar ili ne?
Posto mi je rezac iz nemacke

Kakva je situacija sa Slimom u pogledu crkavanja, s obzirom da su prešli na 45 nm i spustili potrošnju na stotinak vati?

Kakva je situacija sa Slimom u pogledu crkavanja, s obzirom da su prešli na 45 nm i spustili potrošnju na stotinak vati?

Imam svoj više od 6 meseci, kada radi, radi po 8h na dan, možda i više. Kuler se isto čuje kao i prvog dana, vruć vazduh je isto vruć kao i prvog dana, nema nikakvog blokiranja, kočenja, artifakta. Ja sam prezadovoljan. Stajao mi je uspravno i skoro sam ga spustio da mi bude horizontalno jer ima 2 otvora, a ja to nisam znao :D

A inače, nekada radi i duže, jer me mrzi da ga gasim a ne gasi se sam jer stalno prolazim pored kinect-a i aktiviram ga slučajno :D

Nisam nesto u toku sa cenama, da li je 270 jura ok za 320 gb slim sa LT3.0 ? Nov ofc.

Naravno da je ok. Nije to skupo. Toliki hard je idealan posle za JTAG. I brzi je nego neki hardovi na USB. Brze se pokrecu igre. Meni je na USB hardu na primer, seckao silent hill downpour.

Noob pitanje: koji Xbox 360 kupiti? Ima ih tolko raznih a ja nisam informisan za koji se odlučiti.

Može li neka pomoć?

Samo Slim, proizvodnja 2011, može i kraj 2010 :)

Je l' zna neko da li će mi prethodne XGD3 igre koje sam convert-ovao i rezao za LT+2.0, raditi kad mu uradim flash na LT+3.0 ili ću morati ponovno da ih režem?

Mislim da ces morati ponovo da ih rezes, ali neka odgovori neko ko je stoprocentno siguran.

Ajoj, bolje onda da uradim JTAG, tu će mi valjda i te "obrađene" raditi...

Ja još uvek ne verujem da nema niko u BGu ko radi JTAG/RGH na Slimovima, ako se situacija promenila može info na PM..

Ako nakačim eksterni disk na JTAG-ovanu konzolu oće ga prepoznati jer je NTFS sistem?

Hoce ali moras pitati ljude koji imaju jtagovanu konzolu da li se posebno formatira ili se samo nakaci...

Mora da se formatira u fat 32. ne brini, sve igre rade, jer ti ne treba ISO od igre na hardu, vec ekstraktovani folderi. Ako si mislio da ne mozes da ubacis iso na fat 32.

Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovakvu poruku, ali nisam mogao da odolim, a da ne javim drugarima koji imaju XBOX.

Raptr u saradnji sa sa XBOX-om daje jedan mesec Live Gold članstva svakome ko se prijavi na njihov servis, a do sada nije koristio Live Gold.

Više informacija - Link.

Da li sme da se instalira update od max payna ? Imam LT2.0 na konzoli,nove igre sam prebacivao sa LT3 na LT2 i radile su, ovo je prvi put da trazi update od kad sam uradio LT2.

Ne radi max payne na LT2

Nazad
Vrh Dno