Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Hteo bih da uzmem xbox 360 4Gb sa Kinect-om. Ako neko ima vremena ovde ili na pm da mi objasni koje su opcije(guide, linkovi) što se tiče flešovanja, lemljenja, usb opcije i tako dalje.
Malo sam nešto čitao ali sam nov u svetu xbox-a. Ne bih igrao online ali ako je i to moguće zašto da ne;). Hvala.

Imam u ponudi Arcade 4Gb sa kontrolerom jednim. Da li ovaj može da se takoreći JTAG-uje?

Sad nazvah neke ljude koji rade neki trip sa x-key neki čip šta li. Naplaćuju bogami podosta kao jedna konzola. Rekli su da nije moguće odraditi ni na jednoj konzoli koja je proizvedena posle jula 2011-te. Da li je ovo tačno?

x cool runner cip se stavlja oko 60e je kod nas po oglasima... to ti je jtag,a za datum je istina.

Hvala Ostoja. Ja sam doduše i Kanadi i traže mi za x key neki čip 175$ pffff nema šanse da im dam toliko. Probaću da nadjem neku već čipovanu konzolu. Hvala!

Koja je godina proizvodnje ovaj serial: 099395714409 ?

Nedelja 44 godine 2011 posto ne verujem da su ih proizvodili 2001

Hvala,znači ništa ni od nje pfff. Toliko cimanja oko xbox-a ma zaboravi.

Hvala. Znači ništa ni od nje. Toliko cimanja za ovu konzolu ma zaboravi.

Ja sam Jtag-ovao moega Jaspera. Ljudi moji, koje olaksanje. Nemojte se dvoumiti. Jeste da kosta 50e ali se isplati svaku paru. I ne boli glava vise zbog novog flasha, rezanja diskova. Samo skines, prebacis na hard i vozis.
He, he. Sreca, sreca, radost.

Pozdrav,
planiram sutra da kupim: xbox.
Da li mi mozete reci da li je moguce uraditi JTAG na ovoj konzoli?
Hteo bih da kupim i namestim sve to, ali zbog nedostatka vremena ne mogu da sakupim sve informacije o mogucnosti igranja piratskih igara na ovom xboxu. Da li me mozete uputiti na neki sajt gde mogu jasno da se upoznam sa svom terminologijom vezano za to (JTAG, LT3...). Odustao sam od ps3 jer sam naisao na noviji softver koji ne moze da se hackuje, i bas cu se smoriti ako i noviji xbox-evi ne mogu da se hackuju.
Hvala unapred.

Ne može nijedna konzola napravljena posle jula 2011-te, tako su bar meni rekli. Eto ti iz prve ruke.

Imam neke Falkone iz 2007 god, stigla iz Amerike, oba fabricki u kvaru (nije rrod) Posto sam odavno prestao da pratim scenu kakva je situacija sad s tim starim xboxovima, mogu li se flashovati, isplati li se uopste popravljati to?

Molim svakoga (a nadam se barem nekoga) ko radi RGH u BEOGRADU da mi baci PM. Hvala!

Dashboard je: 2.0.13599.0
FALCON PLOCA SA HDMI ULAZOM NARAVNO
DATUM PROIZVODNJE: 26.09.2007
BENQ je DVD-ROM a ne LITE ON.
Nije radjen X-CLAMP
Zanima me da li da se pazari ovo jer bih ga JTAGovao momentalno?
Hvala

Dobio sam neki mail u kome se nude besplatni live poeni.
nemam pojma o cemu se radi i kako su me nasli. Ako neko ima neki info neka podeli

link

Od kog maila? Mislim ko ti je poslao? Vidi po tome. Kada mi otvori, traži mi ponovo da se logujem sa live nalogom iako sam već logovan na xbox.com, znači nije isti servis. A neću da rizikujem...

Znam da nema veze sa zvanicnim servisom. Ne bi MS poklonio nista :D
Inace, ne cini mi se da trazi MS live nalog nego njihov live reward nalog. Tako da rizik ne postoji ukoliko koristis drugaciju sifru i username, ali i meni su sumnjivi zestoko. Zato i pitam ovde.
U principu me live ne zanima, ali ne bi bilo lose imati mogucnost.

Ako. Bolje to nego nova konzola

Znam da nema veze sa zvanicnim servisom. Ne bi MS poklonio nista :D
Inace, ne cini mi se da trazi MS live nalog nego njihov live reward nalog. Tako da rizik ne postoji ukoliko koristis drugaciju sifru i username, ali i meni su sumnjivi zestoko. Zato i pitam ovde.
U principu me live ne zanima, ali ne bi bilo lose imati mogucnost.
Nije nikakva prevara ili fishing, microsoft je to. Nista ti se ne poklanja, to ti je nagradna igra :D

Naravno da je nagradna igra. Niko ne poklanja 10k poena svakome ko im se pojavi na sajtu. Samo me cudi da M$ to uradi. Cak i da dobijem, cimacu se koji je pravi razlog i kakva je to medvedja usluga da M$ poklanja. Treba da me strefi nesto

Imam zanimljiv problem, konzola nije kacena na net cisto da se zna odma ali posle 3.0 flesa mogu da igram FF XIII-2 koji ranije nisam mogao ili SH downpour, SH HD Collection, ali Skyrim, Saints row, dirt 3 ne mogu da pokrenem. Da li neko zna u cemu je fora?

Može mala pomoć oko nadogradnje 20->120gb hard na xbox360?

promenio sam firmver (hddhackr + hddss.bin) na wd1200bevs i hard se prijavljuje kao Fujitsu. Pustio isti program da napravi particije i tvrdio je "should now work with your 360". Konzola kaže da nema ni jedan storage device. :(

Pratio sam par tutoriala i skidao više verzija alata i uvek isti rezultat.

Ideja neka?

Jel ima neko ko je uradio rebailing na svom xbox-u? Jel posle toga 100% nema vise RROD-a?

Ja sam uradio na nekom iz neke igraonice prošlog leta. Nisu se javljali od tad, što će reći da radi i dalje.

Nazad
Vrh Dno