Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

To deluje kao ok cena, sad videh u radnji u UK Slim 4GB za 145 eur, neflesovana naravno. I jos bese postoje verzije sa Hitachi drajvom koje ne mogu da se flesuju (ili je i to provaljeno)?

@kimi,
Secam se tvoje dileme oko Xbox pre 2 godine, i ja tebi rekoh da ne kupujes :d
Upravo to, kad vec imam i PC i PS3, ne isplati se uzimati konzolu radi 2-3 igre...

hitachi ne moze jos da se flesne, a izasao je LT 2.0 i za slim konzole...

Koji je bagovit, nove provere na Forza 4 disku tako da svi cekamo 2.1 koji je najavljen...

pa dobro, na svaku nulu posle desetak dana dodje i .1 kao kod 1.1 i 1.91 :D

Znaci boje sada ne flesovati konzolu?

Pa ko koga ovde je*e? Ja taman resim posle vise godina mog xenona koriscena da flesujem i dodjem ovde i vidim ponovo neki novi flesh ce da izadje. Predjem ovo sto me bude zanimalo i sto jos mogu da odigram ima da prodam xbox360 sa zadovoljstvom a ne tu da lupam glavu ako snimim ovu igru dali ce mi disk potera neki update koji ce mi vrati fw na fabricki ili ce da mi instalira neki novi dashboard sa kojim necu moci stare igre da pokrenem ili ko zna sta vec su ustanju da smisle. A isto tako cekam do nove godine da vidim sta ce da bude sa ps3 pa ako ni tu ne bude nista ima i on da leti u prodaju i te pare sto dobijem od konzola cu sredim komp i necu se bre vise nerviram, jer koliko ja sada igram igre i ovaj komp sto imam je vise nego dovoljan za sve to a ne ako ga jos pojacam.

Šta znači kad piše 0800 kod XGD3 igara kao što su novi batman, ace combat, rage (ntsc-j), forza4 (pal) itd.? Je l' to more da se igra ili stvara probleme oko Live-a?

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi kaze gde kod nas ima da se uzme xbox wired(zicni) kontroler?i za koje pare?

Uskoro se pojavljuje firmware za PC rezace da rezu xgd3 diskove bez ikakvih problema. Savetuje se da se saceka sa rezanjem forze i slicnih igara dok se taj firmware ne pojavi.

Da li neko moze da mi kaze gde kod nas ima da se uzme xbox wired(zicni) kontroler?i za koje pare?

Kod nas ne znam, ali ja sam ga bas ovih dana uzeo sa zavvi.com za nekih 2300 din.

Zicni xbox kontroler imas i kod nas u svakoj prodavnici. Nije mikrosof ali radi fenomenalno. I za PC i za xbox. Oko 3000 je.

Prilozi

• IMG_0005resize.JPG
    IMG_0005resize.JPG
    277.9 KB · Pregleda: 74
Reci mi sa kojom si karticom pazario,i koliko im je trebalo da ti isporuce?

Pazario sam Erste karticom, valjda neka studentska ili omladinska ili tako nesto. Trebalo im je 6 dana. Prosli cetvrtak je bio dispatched a juce stigao.

Poslednja izmena:
Ako nekog interesuje, na aerodromu u Londonu (Heathrow) moze da se kupi Slim 4 GB u bundle sa Forza 4 za 130 Eur.

Jos da poznajem nekog ko ide tamo... Je*o ja drzavu, no nema veze, zanima me da li ima nekih vesti oki LT 2.1 posto je bilo suskanja da treba sad da se pojavi pa me interesuje da li je to stvarno ili samo *******cija?

Treba da se pojave sprecijalni rezaci za xbox igre i firmware za te rezace. Za LT 2.1nisam cuo.

Citat od C4eva: "Small points you should keep in mind.

1. LT+ 2.01 is ONLY for samsung drives. Liteon, BenQ and Hitachi( when it releases) drives wont need this firmware upgrade.
2. LT+ 2.01 will enable samsung drives to read games burnt using the new DVD burner firmware.
3. If you have a samsung drive and want to upgrade to LT+ 2.0, wait a little for this release and use this on your xbox.

More updates soon."

To, ja imam BenQ! Zahvaljujem se na brzom odgovoru.

Opa bato: "The drives which will support the new XGD3 burning firmware have been announced. Liteon iHAS124B=baseline model.

The 6 drive models are:

1.Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
2.Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
3.Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
4.Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
5.Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)

NOTE: The DVD burner has to be a ‘B’ revision. Any other version wont work.

What does this mean for you?

1. Only the above 6 drives will be able to burn current and future XGD3 games to normal dual layer DVDs fully. Any other drive will miss out 2-3% of game data from the disc and this will result in a bad disc/burn.

2. If you dont have any of the above mentioned DVD burners, you should get them as this is just a small one time investment. You will only have to spend 25$ for this burner ( first one in the above list).

3. Only verbatim discs have been tested with abgx360 and only these discs pass all security checks. At this moment, other discs wont work."

Opa bato: "The drives which will support the new XGD3 burning firmware have been announced. Liteon iHAS124B=baseline model.

The 6 drive models are:

1.Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
2.Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
3.Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
4.Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
5.Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)

NOTE: The DVD burner has to be a ‘B’ revision. Any other version wont work.

What does this mean for you?

1. Only the above 6 drives will be able to burn current and future XGD3 games to normal dual layer DVDs fully. Any other drive will miss out 2-3% of game data from the disc and this will result in a bad disc/burn.

2. If you dont have any of the above mentioned DVD burners, you should get them as this is just a small one time investment. You will only have to spend 25$ for this burner ( first one in the above list).

3. Only verbatim discs have been tested with abgx360 and only these discs pass all security checks. At this moment, other discs wont work."

e sad lepo bi bilo kad bi neko imao informaciju gde neki od pomenutih moze da se kupi

pretraga na blic mi nijie pomogla nista da nadjem

Nece ovo nama mnogo pomoci. Kod nas je nemoguce naci ove rezace. Samo ako neko mozda nije bas jedan od ovih kupio pre godinu ili 2, mada je to stvarno neverovatna koincidencija.

Mozda uvoz ne bi bio nemoguc jer je cena niska pa spada do 50e na carini.

Posto BenQ i Liteon izgledaju isto, skinuo sam masku sa xboxa i nasao na internetu da zute zice znace Liteon, odnosno filips da ga prekrstim koliko sam ja skapirao, znaci dobro je za sad sto se novog flesa tice. E kako da vidim da li je on B revizija ili nije? Da li moze prema serijskom broju da se nadje?

taman planirah da kupim x360, a sad se vec premisljam...kao sto uzeh ps3 i nista od novog cfw, sad i ovde shit, izgleda da cu se drzati kompa -.-

Posto BenQ i Liteon izgledaju isto, skinuo sam masku sa xboxa i nasao na internetu da zute zice znace Liteon, odnosno filips da ga prekrstim koliko sam ja skapirao, znaci dobro je za sad sto se novog flesa tice. E kako da vidim da li je on B revizija ili nije? Da li moze prema serijskom broju da se nadje?

Koliko sam ja razumeo to gore se odnosi na DVD rezace, a ne na Xbox dvd citac? tako da ti je ne bitno koji Liteon imas u konzoli

Ahahaha will be able to burn... Stvarno sam pajser, izvinjavam se na glupim pitanjima.

Nece ovo nama mnogo pomoci. Kod nas je nemoguce naci ove rezace. Samo ako neko mozda nije bas jedan od ovih kupio pre godinu ili 2, mada je to stvarno neverovatna koincidencija.

Mozda uvoz ne bi bio nemoguc jer je cena niska pa spada do 50e na carini.

Computer dream 1600din. Kada stigne bice testiran... (I kada izadje fw)

Izgleda da to nisu "B" modeli.

Vrh Dno