Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Kum je razgovarao sa likom iz prodavnice i narucio. Poprilicno je vest sa ovim xbox i ps3 hack-ovima, tako da verujem da je prodavca pitao pravu stvar (diktirao mu je sve sto pise na rezacu). U svakom slucaju, kada stigne i kada izadje fw - videcemo.

Napominjem da ne zelim da reklamiram firmu, vec samo da pomognem!

link...

edit> Cuo sam se sa kumom i... model je B.

Poslednja izmena:
Zar Asus DVD rezaci nisu rebrandirani LiteOn-i?
Mislim da je cak moguc i crossflash.

Aha, vidim sada da je to ista stvar, samo je razlicito obelezeno. Super. Odmah cu da nabavim jedan.

Ja sam se informisao za ove rezace i ispostavilo se da je fora da samo na njima smes da rezes ako zelis da igras na live-u a ako si u offline modu onda ti je sve jedno gde ga rezes...

Ja sam se informisao za ove rezace i ispostavilo se da je fora da samo na njima smes da rezes ako zelis da igras na live-u a ako si u offline modu onda ti je sve jedno gde ga rezes...

Ako je tako onda što se mene tiče sve 4 u vis! :D

Only the above 6 drives will be able to burn current and future XGD3 games to normal dual layer DVDs fully. Any other drive will miss out 2-3% of game data from the disc and this will result in a bad disc/burn.

Meni to izlgeda kao da nece moci igra da se igra, ali ako je stvarno samo za live onda odlicno

Evo, informisah se sa rezacima koji ne pripadaju grupi gore navedenih ima cini mi se 1.7% (nemojte me drzati za rec da je tacno 1.7%) posto podataka koji se ne rezu jer ne mogu da stanu na CD a u tih 1.7% se nalaze neke *******cije koje random provere na live-u ponekad pregledaju pa ako ti fale ban. E sad sa gore pomenutim rezacima ti nemas problem da ti fali 1.7% podataka zato sto oni imaju sposobnost da spakuju sve podatke tako da kada live vrsi random provere ima komplet podatke. Zvao sam dream computers u beogradu (cuo sam od drugara da su oni nekada imali te rezace, ostale radnje sto sam zvao imale su samo 122, 222, x22...) i rekli su mi da je bila mala kolicina jedne od liteon verzija koje mogu da rezu komplet xdg3 i da sada posto ih ljudi zovu narucice ih i trebalo bi da budu dostupni sledece nedelje ili one tamo po ceni od oko 2000din u koliko veleprodaje ne povecaju cenu. I da koliko sam ja shvatio kada kupis liteon koji moze da reze xdg3 mora da mu se promeni fw da bi mu dozvolio da tako reze.

Poslednja izmena:
Jel zna neko mozda gde kod nas ima da se kupi Xbox 360 USB Breakaway Cable?

HDE_Xbox_360_USB_Breakaway_Cable-SS80MTdONHVhajRCTC5qcGc=.jpg

Trebalo bi da ima na svakom dzojstiku sa kablom. Ja na mom imam...

Jedna koznola je sve slabije prepoznavala diskove, dok nije skroz prestala da ih cita, laser je ciscen ali i dalje nista. Predostavlja se da je crkao laser.
Zanima me da li moze da se uzme laser sa recimo samsunga i da se stavi na liteon?
Ako neko ima rodovan xbox a da je na njemu liteon mozemo da se dogovorimo .

Pozz

Koristis Live?
Ako ne koristis ne vidim zasto ne bi jtag-ovao konzolu.

Jesu, samo sto je cena jos visoka(oko 60e).

Ja koliko znam da su samo najavili da ce moci JTAG na sve konzole ali da jos nisu u mogucnosti isti da sprovedu u delo jer nemaju odogovarajuci Freeboot ili tako nesto da im fali. E sada to je sto sama ja cuo ranije i citao ali ako su u medjuvremenu nesto promenilo onda ok.

A i da je 60 evra opet nije skupo za mogucnosti koje se tada dobijaju.

JTAG se vec uveliko radi u Srbiji, vec nekoliko dana. Javite se nekom od majstora na xbox republici. Rade JTAG vec desetak dana. Za sve konzole. Znaci i za nove.

Mozda ne bi bilo lose da sacekate par dana, moguce je da ce lik sa emuglx raditi jtag-ovanje za manje pare.
Koliko sam upucen, cena delova je nesto manja od 30e.

A koja je to fora sa novim JTAG-om? Koliko se razlikuje od starog postupka?

Pa za nove je konzole. Stari JTAG nije mogao na nove konzole. Tacnije sve konzole od jula 2009. I starije koje su imale dasboard od jula 2009.

I dalje nigde Lite-ON iHas 124b??? Ja sam narucio nekoliko komada iz inostranstva, ali jel nabavio neko u Beogradu?

Inace, ne moze nikakav asus niti bilo sta drugo rebrendirano. Mora biti Lite-ON, i to onih 6 modela koje je c4eva naveo kao relevantne. Probali smo sa crossflashom (doduse samo sa asusom), konzole su flagovane i iskontrolisane xval-om. Prema tome ne igrajte se , nego nabavite osnovni 124b model, preko sa svim taksama kosta oko 40-ak eura.

Ako neko zna da li ima u Beogradu ili bilo gde u Srbiji, neka posalje PM.

Poslednja izmena:
I dalje nigde Lite-ON iHas 124b??? Ja sam narucio nekoliko komada iz inostranstva, ali jel nabavio neko u Beogradu?

Inace, ne moze nikakav asus niti bilo sta drugo rebrendirano. Mora biti Lite-ON, i to onih 6 modela koje je c4eva naveo kao relevantne. Probali smo sa crossflashom (doduse samo sa asusom), konzole su flagovane i iskontrolisane xval-om. Prema tome ne igrajte se , nego nabavite osnovni 124b model, preko sa svim taksama kosta oko 40-ak eura.

Ako neko zna da li ima u Beogradu ili bilo gde u Srbiji, neka posalje PM.

Onaj ko igra samo offline tome nije bitno na kom je rezacu narezano bitno je da radi a oni ljudi kojima je bitan online e ti neka lupaju glavu sta i kako i kada vec oce online za dz e pa neka plate sada ovu zezanciju koju su vam napravili. Em sto morate da platite predplatu za gold em sada su vam jos namestili patku da morate da kupujete poseban model rezaca. Ali dobro ko zeli taj ce da se pomucia onaj ko nece njemu je sve jedno!

Dva pitanja, jedno lakse i jedno teze, elem, narezo f1, pustio, trazio da instalira apdejt, muvao nesto izgleda po hardu i sada non stop prijavljuje gresku da ne moze da instalira apdejt, s**** mi konzolu. Jel moze da se sredi i kako ako moze?
Drugo pitanje je za ove nove igre, kada pokusam da ih narežem prijavljuje mi imidž brn da je imidž fajl veći nego prostor na dividiju, da li su potrebni ovi novi rezači koje gore navodite ili postoji neka caka da se narežu i ove igre?

Za novi update, skini sa xbox sajta i ubaci ga na usb i inastaliraj. Za rezanje, skini najnoviji img burn i sa njime rezi. Odaberi samo donju opciju.

Ispravka...moze crossflash Asus 24B3ST, cena 18 eura..isprobano i istestirano...ima ih skoro svugde.

Nece kuzmo, kada probam da ga apdejtujem preko usba prijavljuje gresku xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0013 a kada probam preko dvda prikazuje xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0034. Na xbox sajtu stoji da se obratim podrsci, nema objasnjenja za ove greske za razliku od ostalih.

Jesi li probao da nakacis konzolu na net da sama skine update? Probaj i to.

I sta sam primetio, kada pokrenete update sa diska od igre pa nece da zavrsi, probajte da otvorite disk na kompu i da izvadite update sa njega. Skoro mi se neko zalio da ne moze da nadje update koji je bio na portalu 2. Nisam se setio da mu kazem da ubaci disk u komp i da ga otvori sa open. Verovatno bi na disku bio folder update. Valjda. Na nekoliko igara sam video da ima taj folder.

Poslednja izmena:
Nece kuzmo, kada probam da ga apdejtujem preko usba prijavljuje gresku xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0013 a kada probam preko dvda prikazuje xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0034. Na xbox sajtu stoji da se obratim podrsci, nema objasnjenja za ove greske za razliku od ostalih.

ja sam to resio rezanjem apdejta na disk i ubacivanjem u xbox

samo pazi ako ne gresim taj update ponistava flesh tako da ces morati opet da fleshujes za pirate

Nazad
Vrh Dno