Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

WoL da li bi ti bio problem da postavis link u postu ili da i meni posaljes na pm, cisto da imam sve opcije u vidu..

Hteo bih da povezem xbox 360 wireless gamepad sa računarom. Koliko sam se informisao jedini način za tako nešto je moguće preko xbox 360 receiver-a koji se ukopca u usb. Ima li gde da se nabavi to, kako se krecu cene ? Jel imao neko iskustva sa tim ?

Hteo bih da povezem xbox 360 wireless gamepad sa računarom. Koliko sam se informisao jedini način za tako nešto je moguće preko xbox 360 receiver-a koji se ukopca u usb. Ima li gde da se nabavi to, kako se krecu cene ? Jel imao neko iskustva sa tim ?

Sto se tice nabavljanja tu ne mogu da ti pomognem ali sto se tice rada sa PC to je totalno cool. Koristim program "Xpadder" uz pomoc kojeg mapiram komande na xbox gamepad-u. Uz pomoc tog programa mozes da mapiras boga oca i da koristis xbox gamepad od igara do recimo multimedije. Ja ga najvise koristim kao daljinski dok gledam filmove (mapirao komande recimo play, pause, stop, itd. + sto pecurkice koristim umesto misa a LT i RT za klikove itd.). Pored Xpadder-a mislim da ima jos programa za tu svrhu ali Xpadder je free (bar ono sto ja imam) pa nije bilo potrebe za krekovima tako da sam se zadrzao na njemu.

Kad je nabavljanje u pitanju ono sto ja znam je da se prodaje solo i u nekim posebnim kompletima sa wireless gamepad-ovima. Kod nas je mogao da se kupi u kompletu sa gamepad-om, a solo mozda preko oglasa. Mozda ekipa sa xbox republike, ne znam...

Imas na kupindu. Tip salje postom ja sam tako uzeo. Ako ti je sistem 64bitan izguglaj kako se instaliraju drajveri posto ne stizu na disku

Izgleda da na kupindu vise nema. A koja je bila cena ?

moze da se nadje preko xbox republike. Ja kada sam uzimao, bilo je 2500 bez joypada.

Da li postoji neki nacin da mi radi logitech DFGT volan na Xbox 360? Koliko sam skontao od boljih volana jedino par Fanatec volana rade na Xbox-u..

Izvinjavam se ako je bilo pitanje,ogromna je tema pa mi se ne da da citam sve postove...

Sta ce mi sve trebati da bih igrao AC revalations na kutiji? Mislim da imam jedan od prvih lt flasheva i nemam predstavu koji dash. Mislim da je onaj prvi koji je omogucio hdd za banovane konzole. Tada je uradjen i flash koji je bio aktuelan.

Skroz sam prestao da pratim jer su me iznervirali svi ti novi flashevi i zezancije. Mislio sam da sacekam da se stanje konacno malo smiri pa da uradim sve, ali hocu sto pre da igram AC

Poslednja izmena:
Ili da flesujes drajv sa LT 2.0 ili da uradis JTAG. Ako se odlucis za prvu opciju, da znas da se nove igre rezu malo drugacije nego stare. A ako hoces mozes da uradis i JTAG, posto je sad dostupan za sve konzole.

lt+ 2.0?
Ipak nisam out of date koliko sam mislio :D
U principu sam za jtag, ali me cena odbija. Sa druge strane, konstantno flesovanje mi je jos gore. Nadao sam se da postoji mogucnost wave patch ili slicno da ne moram da se cimam toliko.

Inace, ne mogu da pronadjem nijednu cenu za jtag na xbr. Znam samo ono sto sam cuo.

Poslednja izmena:
Jel mogu da mi se jave flasheri/jtageri sa ponudama na pm?

imam benq citac i ubacen lt+1.1 danas sam update-ovao dashboard i kad probam da upalim bilo koju igricu pojavi se slika :"xbox 360" i to je to!sta raditi da li treba da odradim flashovanje na zadnji lt ili je nesto drugo u pitanju!?i koja je zadnja verzija lt-a,ja sam nasao 1.9!?

Poslednja izmena:
zadnji lt je 2.0... ostalo ne znam

Ako neko ima neke original igre za x360 neka mi se javi.

da li ti znace "pure" i "lego batman" :D

Da li je neko probao da nareze Xgd 3 igre sa liteon x24b rezacima i ako jeste da li je probao live?

tvrde ljudi da jeste. ja cu ti za par sati reci 100% proverenu informaciju kada probam :D

btw, jel potreban dash upadate i da li ima nesto sto treba da znam? stigla mi danas flesovana konzola i hocu da igram AC, a da ne zeznem flash ili konzolu.

Poslednja izmena:
Da li moze ovaj drajv da se flesuje LiteOn 0225? i koji LT ide?

Ima li nekih prepreka? posto sam citao nesto(nisam bas razumeo) za ove slim drav da ako se nesto ne odradi kako treba ode elektronika,pa da treba da se kupuje druga(vidim i u prodaji su se vec pojavile :) ...

@subtractor

Ja sam sinoc skinuo update poslednji i sve mi radi normalno. A ako uspes da pokrenes obavesti me na pm. ako ti nije tesko.

Zadnji update je 13604, ili tako sta. KAd se ubaci on sve igre koje su se pojavile do sad mogu da se rezu i da se igraju. Znaci moze i novi Assassin creed. Ja sam ga probao. Rezem XGD3 igre sa obicnim rezacem i sve mogu da se igraju offline bez problema.

I update ne brise flash.

Ja sam rezao skyrim obicnim rezacem i to radi u fulu ali fora je da budu bezbedne za live pa mene zanima da li neko ima liteon x24b rezac da mi nareza igru i posalje postom a ja bi uplatio pare za cd i za trud.

Pa da, al ko? Ja ne mogu da nadjem nikoga, tako da ako neko ima neke informacije neka mi pusti na pm. i izvinjavam se za spam.

E samo da javim sta mi se izdesavalo.
Pola sata pokusavam da update-ujem konzolu sa flasha i nista se ne desava. Sve uradim kako treba, ali update nikako da se pokrene. Svasta sam isprobao i na kraju shvatio da je dash vec ovaj poslednji 13604. Verovatno je uradjen prilikom testa flasha. Lik je instalirao GoW.
Ok, super, vec je sve gotovo, 'ajde da se bacim na igranje... Nece da moze. Disc is unrecognized. Probao brdo resenja i nista. opet trosim pola sata na opcije i pesimizam i na kraju se odlucim na mrski korak da probam ponovo da narezem disk i na srecu uspeo sam. Ovog puta sam koristio stariju verziju imgburn 2.5.5.0 za razliku od prvog puta kada sam koristio poslednju 2.5.6.0. Ne znam da li je do verzije ili je jednostavno bio baksuz prvi put. u 2550 se pojavljuje vise greski i rezanje se na kraju prijavljuje kao neuspesno, dok u 2560 ima vise automatskih resenja i rezanje se prijavljuje kao uspesno.
Mozda ce nekome znaciti da zna da je samo bacio disk, a da je ostalo u redu. Naravno unrecognized disc ima i drugih izvora.

Sa novim img burnom samo biras opciju truncate i sve je ok. Ako rezes XGD3 diskove moras da koristis verbatime, jer nece uvek ad se nareze na druge diskove.

uradio sve kako treba, ali nije nesto proslo. sada imam obe instalacije za svaki slucaj. sledecu igru cu probati sa 2560 posle reisntalacije i ako ne uspe koristicu samo 2550 za xbox. nije ni tolika tragedija.

Pa i nije, novi img burn samo ne obavestava o greskama. Oba bi trebalo da rade isto.

Vrh Dno