Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

1. Na prvo pitanje za JTAG, moze da se odradi svaka konzola koja ima HDMI (slim i debela), cena je poslednji put bila 6000 RSD

2. Tabela sa fw treba da se dopuni jer za Samsung postoji 2.01 koji ispravlja problem sa XGD3 kopijama, a i za Hitachi debeli je spreman LT2.0 ali je na finalnom testiranju

3. LT 3.0 je kompletno pobedio AP zastitu i ocekuje se u januaru. A sto se tice ovog novog silent ubacivanja provere za pirate, svako ko je od 17.11. otisao na live, makar i da se konektovao i ne igrao igru, vec sada je u problemu i trebalo bi da mu nove kopije otkazuju poslusnost...

cek cek... moze Jasper da se Jtaguje?

Da, bilo koja konzola sa HDMI izlazom..

3. LT 3.0 je kompletno pobedio AP zastitu i ocekuje se u januaru. A sto se tice ovog novog silent ubacivanja provere za pirate, svako ko je od 17.11. otisao na live, makar i da se konektovao i ne igrao igru, vec sada je u problemu i trebalo bi da mu nove kopije otkazuju poslusnost...

HAHA, zaobisao sam ih za 1-2 dana. Video da mi nisu uracunati uplay poeni od AC2 pa se konektovao da se i to registruje. Bas sam razmisljao da uzmem 2 nagrade za AC Revelations, ali sam odigrao bez toga.

evo imam nova pitanja ali valjda cu biti bolje srece sto se tice odgovara!ali ipak da probam flashovao sam konzolu na lt+ 2.0 narezao nfs run ali kad hocu da instaliram na hdd na jedno 43% izbaci da je disk mozda ostecen.rezan je preko novog imageburn-a ispostovana procedura(layer break-calculate optimal) ali sam primjetio u *.dvd fajlu da je LayerBreak=2133520 jel to ok?i jos jedno pitanje od kad sam upade-ovao dashboard ne mogu da igram nfs hot pursuit kaze unrecognized disc!?

Poslednja izmena:
Na novom imgburn-u ide optimal brake i kada te pita pre rezanja ono end of disk ili trunscate izaberi ovo drugo, a mozda je i lose narezao pa probaj na Verbatimu na 2.4x brzini.

Za ovo drugo, moras image igre da provuces kroz abgx360 novi da je patchuje zbog AP zastite pa narezi ponovo ( to isto vazi i za COD Black Ops, AC:B, Halo REACH...)

ja sam imao unrecognized disc sa novim dashom kada sam rezao novim imgburn-om. 2550 je resila problem iako je procedura malo teza.

Na novom imgburn-u ide optimal brake i kada te pita pre rezanja ono end of disk ili trunscate izaberi ovo drugo, a mozda je i lose narezao pa probaj na Verbatimu na 2.4x brzini.
prvi disk sam narezao sa aws a drugi sa brzinom 2.4 i oba imaju gresku samo na razlicitom procentu (prilikom) instalacije.
ja sam imao unrecognized disc sa novim dashom kada sam rezao novim imgburn-om. 2550 je resila problem iako je procedura malo teza.
kakva je procedura sa 2550?

Poslednja izmena:
prvi disk sam narezao sa aws a drugi sa brzinom 2.4 i oba imaju gresku samo na razlicitom procentu (prilikom) instalacije.

kakva je procedura sa 2550?

ja sam sa svojim rezacem imao probleme kad se koristi definisan layer break ( recimo kad postoji .dvd fajl)

tako da sam moram malo da promenim proceduru i sada je sve u redu , znaci zadnji imgburn , layer break je setovan na auto , koristi se truncate, dvd fajl brisem znaci reze se direktno image fajl i to je to sve radi kako treba. kod par drugara na drugim rezacima ( pioneeer ja imam lg ) svako rezanje je proslo kako treba i sa dvd fajlom

ako sam u pravu dvd fajl vise nije ni bitan posto on definise jedan layerbreak, a imgburn ga menja na drugi zbog manjka prostora. trebalo bi da je taj layer break potreban samo za flashovane liteon rezace posto oni rezu ceo disk.

Pojavio se novi update. Jel instalirao ko? Jel rade piratske igre posle toga? XGD 2 i XGD 3.

Da li je tacno da se sada svaki Jasper moze JTAG-ovati?

Mozda ne svaki, ali moguce je jtagovati jasper. Valjda sve konzole sa hdmi izlazom.

Pojavio se novi update. Jel instalirao ko? Jel rade piratske igre posle toga? XGD 2 i XGD 3.

Ako si isao na Live i pre ovog update-a, nove igre ne rade. E sad, postoje razni primeri pa neki koji su bili offline od proslog meseca zbog silent update-a i koji su stavili dash offline preko USB-a imaju i dalje mogucnost igranja svih kopija, neki nemaju?

google kaze imaju.
e nemam pojma. vid'o sam da navode hdmi kao uslov. mozda je to noob friendly objasnjenje da se ne bi ljudi pitali da li imaju jasper ili starije.

Nisam isao na live ko zna od kad. Sigurno ne u nekih 3-4 meseca. Da li to znaci da smem da ubacim update? Osecam da cu nesto da zeznem. :p

ma sacekaj da potvrde ovi sa xbr.

da li moze neko da mi kaze ko je igrao na xboxu fifu 2011 ili 2012 na netu da li laguje i ako laguje da li to zavisi koliki je net ili nesto drugo

Poslednja izmena:
e pa onda cu pre da kupim sony ako mi nista neznaci to sto cu da im platim gold karticu da bi uopste i mogao da igram na netu

ja sam mislio da su oni sredili pitanje laga jer mora posebno da im se placa da bi igrao live ali ako je isto kao i sve ostalo preko neta pa zasto bi im onda uopste placao 50 ili 60 e koliko je vec taj njihov server to mogu i na sony i sa tim da nista neplacam samo se prikljucim na net i to je to pa ako laguje neka laguje nemam resenje

znam ali i sony mi je bolji uvek jer su mi i dzojstici ti na kojima sam se navikao jer sam do pre godinu dana igrao pes a xbox sam hteo da uzmem ne bi li zaobisao taj lag ali ocigledno nevredi

Pa ne moze konzola da ti pretvori 56K internet u 16mbit :) Na xbox-u placas to sto mozes da pricas sa drugarima nebitno u kojoj ste igri i tako neke stvari, sto je slozices se, pogotovo za nase uslove, glup razlog za dodatno placanje necega sto je na svim drugim platformama besplatno..

igrao sam i na pc kupio original pes da bi ga igrao na netu ali laguje da jednostavno nemoze da se igra do duse bilo je i kad je meni dobro radilo ali ocigledno da ovom drugom nije bilo dobro pa je izasao i onda se tako smarao i orestao da ga igram na netu jer nemoze

slazem se sa tobom u potpunosti zato cu kupim sony pa kako bude na netu bude al vise cu kuci sam ili sa ortacima da igram

Nazad
Vrh Dno