Moguce je.Da li je moguce instalirati demoe bez pristupa netu na neflesovanu konzolu (skinem na PC i prebacim preko USB na Xbox)?
prednosti xboxa su mogucnost rezanja diskova, kinect i mogucnost da se po meni najbolji gamepad na trzistu koristi i na pc-u
meni su ove stvari dovoljne, mada ko ima ps3 nema razloga da uzima xbox a vazi i obrnuto
dok ps3 dzojstik imam osecaj akda ga drzim da cu ga svakog trenuka polomiti ili da ce mi ispasti iz ruke i da ce da se iskrsi prilikom pada
ostatak je necu da komentarisem jer mogu samo da dam svoje misljenje i da se ne slozimo, ali ovo ti je definitivno pogresno.
ok, ja jesam na kraju uspeo da razlupam jedan ds3 (prokleti balkon na elite), ali preziveo je par bacanja u zid iz sve snage. cak je preziveo i double wall impact
(bacanje u zid, pa savrseno odskocio na poluvolej i pa jos jednom).
u svakom slucaju, daleko je on od neznog ko sto ga ti predstavi...
edit:
@max9998
ja vec duze vreme sebi pokusavam da opravdam tj nadjem razlog za kupovinu xboxa, ali osim geow3 i alana nista.. dve igre mi ipak nisu dovoljan razlog![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari