Nabavih x360 najzad. Jako bi cenio brz i tacan odgovor na pitanje... Posto konzolu nemogu da nakacim na net [previse cimanja oko kablova, lokacije etc etc] da li postoji mogucnost da skinem x360 demoe i nekako ih instaliram preko USB sticka?
Imam jedno pitanje u vezi LT+
Kad je promenjen FW na konzoli(sa 1.51 na LT+) , neke igre koje su mi ranije radile sada vise nece,ali mi nije jasno sto recimo neke wave 2 igre rade a neke ne(isto wave 2)
Ranije sam koristio wave patcher i sve prebacivao u wave3,sada mi je receno da treba samo da pustim iso kroz abgx i kad sve pozeleni da rezem igru,tako sam uradio sa pes 2011 i konzola ne prepoznaje disk, da li sam nesto pogresio ili je problem u necemu drugom?
Pozdrav
Ne kontam koji directory structure da stavim na flashu da bi mi konzola detektovala demo-e.
Trenutno imam 2 demo-a:
i:\content\0000000000000000\454188F0\00080000\FBBD9AA4623B4226E8C66D36EEE5F2213450B1E845
i:\content\0000000000000000\4541893B\00080000\69FBEA76C9A82366B20B56A3A35F341FBA2E078345
...i nista ne detektuje na dashboardu. Gde bi se uopste trebala pojaviti notifikacija za instaliranje tog demo-a? Malo sam bockao po dashbordu, nista nisam nasao.
Help.
A neko meni da odovori :eyebrows: ?
Imam jedno pitanje u vezi LT+
Kad je promenjen FW na konzoli(sa 1.51 na LT+) , neke igre koje su mi ranije radile sada vise nece,ali mi nije jasno sto recimo neke wave 2 igre rade a neke ne(isto wave 2)
Ranije sam koristio wave patcher i sve prebacivao u wave3,sada mi je receno da treba samo da pustim iso kroz abgx i kad sve pozeleni da rezem igru,tako sam uradio sa pes 2011 i konzola ne prepoznaje disk, da li sam nesto pogresio ili je problem u necemu drugom?
Pozdrav
ajde da pokusam da ti odgovorim. gledaj dok si imao fw 1.51 igre su ti radile jer si ima spustao wave sada te iste igre na novom lt+ nece da rade posto lt+ ne prepoznaje wave koji imas. a abgx ti sluzi samo da proveris igru dali je steltovana i dali je sigurna da ides sa njome na net.
moj savet: ta igra ili vise komada koje ti nerade uzmi pa skini neku ponovo sa neta i narezi je bez spustanja wava pa onda pokusaj da je pokrenes u konzoli. mislim da bi to trebalo da ti resi sve tvoje probleme.
aj pa javi dali si sta uspeo? poz
Q: Uploader, how do I use this?
A: Add it to the Data partition of a Xbox 360-formatted USB drive while maintaining the following directory structure using Xtaf, or simply burn it to a CD-R (or larger media of your choice) while maintaining the following directory structure.
\Content\0000000000000000\4C4187F5\00080000
vidis sta ovde pise: prvo moras flesh da ubacis u xbox360 pa da ga konzola formatira prema svojim podacima i upotrebi onda moras da imas ovaj program Xtaf pa da preko njega ubacujes dotican content folder pa onda ponovo iz kompa u xbox360. tako da ja idalje ostajem pri onome mome uzmes najobicniji dvd rw narezes igru u neru kao data dvd i resen problem, otvoris vrtanca, ubacis disk sacekas da ucita, odes u game libary i pokrenes demo. aj pa javi sta si do kraja uradio?
abgx ti sluzi samo da proveris igru dali je steltovana i dali je sigurna da ides sa njome na net.
Poslednji update je doneo AP 2.5 podrsku za najpopularnije igre (Reach, Black ops itd.). Da bi se sada pokrenule morate prvo ISO da "propustite" kroz ABGX koji ce ga sam patchovati. ABGX mora biti poslednja verzija. Sve ovo je moguce iskljucivo ako imate LT+, bez toga nista.
ako vec neznas koje su igre AP 2.5 onda bih te molio prvo da se obratis google pa tek onda dodjes ovde da pises. a ja koliko znam za sada igre koje imaju AP 2.5 su: Need For Speed - Hot Pursuit i Assassins Creed - Brotherhood koje su problematicne za pustanje bez novog lt+ (ima caka da se pustaju bez lt+ ali ima malo *******cije) dok Fable 3, Call of Duty - Modern Warfare 2, Call of Duty - Black Ops, Halo - Reach su igre koje imaju AP 2.5 ali ne prave problem na starijim FW prilikom pustanja istih.
a jel ti znas zasto se uopste igre propustaju kroz abgx ili samo pises ono sto si cuo ili si nacuo od nekoga? jeste da abgx pecuje igre ali za cega ih pecuje? pa pecuje ih da bi mogo lepo da igras na netu bez bojaznosti da te microsoft odmah banuje sa live a igre ako nareze ovako isto ce mu rade samo sto iste nisu pogodne za on line igranje.
Ko je uopste pominjao stari FW? Ako si banovan, sam i tuzan ima brdo ljudi koji nisu i moj post se odnosio na njih. :smackbum:
To opusteno raspakivanje i rezanje je moguce ako imas Samsung drive.
Kako onda ja nikad nisam imao taj problem, kod svih igara ista procedura: download/unpack/imgburn/play a imam liteon drive ?
Jedine igre za koje znam da mi neće raditi su novi NFS i AC brotherhood (nemam LT+), imam i Reach i MW2, rade sve u 16, a drive mi je lite on, proverio sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari