Sve nove igre koje sam instalirao posle ban-a na hard, prilikom izlaska iz igre zavrti se disk i jako i kao da ne moze da ga ucita dugo i da me normalno baci u dashboard. Jel se to jos nekome desava?
Sve nove igre koje sam instalirao posle ban-a na hard, prilikom izlaska iz igre zavrti se disk i jako i kao da ne moze da ga ucita dugo i da me normalno baci u dashboard. Jel se to jos nekome desava?
MS will reveal a slim 360 natal bundle at one of their two (yes, two) press conferences at this year's e3.
What's more the 360 will be getting a subtle rebrand, with a new logo and black as the new primary colour of the console. They feel that the new system needs to be black because a white Natal wouldn't sit well next to the typical gloss black tv.
The new system design is pretty neat.
And Natal? Let's just say you'll probably be both very surprised and very pleased by one of the games revealed... what is it?
Might Get Shot if I were to tell.
You'll see.
Dakle, pojavio mi se error E74 (pali se jedna crvena, mislim da je to lampica broj 3.
Ima li neko prijedlog kako da to sredim (vidim da se svodi na pregrijavanje, bilo umotavanjem u peskire ili zaustavljanjem ventilatora)?
Inace je falcon ploca, uradjen X-Clamp kod drivera (ali posle godinu dana koristenja)...
Dakle, pojavio mi se error E74 (pali se jedna crvena, mislim da je to lampica broj 3.
Ima li neko prijedlog kako da to sredim (vidim da se svodi na pregrijavanje, bilo umotavanjem u peskire ili zaustavljanjem ventilatora)?
Inace je falcon ploca, uradjen X-Clamp kod drivera (ali posle godinu dana koristenja)...
Nema veze i ako je uradjen godinu dana posle.Ja sam kod sebe uradio takodje god.dana kasnije i do dana danasnjeg fercera,pu,pu.
Kod ortaka sam odradio x/clamp posle 10-ak uvijanja u peskir i dve god.kasnije radi jos uvek.
Moj savet ti je da sam otvoris konzolu,procitas,vidis par uputstava na netu,youtubu i posao odradis sam.Vise stete od drivera sigurno ne mozes napraviti :d
haha. zasto razmisljas izmedju dva krajnja modela? mogu da razumem polemikuizmedju premium i elite i premium i arcade... nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim nikako da te uvredim, samo mi cudno
Moze i usb flash da se koristi od skoro umesto hdd.
http://www.gamesncrap.com/2010/04/06/xbox-360-flash-drive-game-install-speed/
Evo gledam na netu i sandiskov 8gb kosta 20evra (najeftiniji). Sandisk jer on pravi oficijalne xbox360 usb flashove pa valjda njihovi obicni flashovi bi trebali da prave najmanje problema. Ne mora sandiskov ali vidim da sa nekima hoce da radi a sa nekima nece.
Ovo definitivno je najbolja solucija za malo para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari