Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

ja sam popio ban u procesu stavljanja LT 1.1, jer savetuju da se prvo vrati orginalni FW, da se konzola updateuje i da se onda stavi LT 1.1... tako da, nisam od neke pomoci.

Ma cekajte malo nisam u toku koji je sad zadnji fw za lt drive,i naravno koliko je za sad siguran od bana?
Isto tako me zanima novi apdejt dashboarda,da li da ga uradim posto je nova konzola nikad bila na live,pa me zanima ako uradim taj apdejt da li cu izgubiti save game od igara koje igram na njemu?

Poslednja izmena:
nisam pratio, ali trebalo bi da je poslednji LT 1.1 - a koliko je siguran, sve zavisi...
mislim da ne bi trebalo da se toliko opterecujes, ako hoces da igras online, stavi LT 1.1 i probaj. ako te banuju, konzola ti ostaje samo za offline igranje. problem je sa LT sto on ne proverava vise da li su dobri "ripovi" koji se skidaju sa neta, tj. pustice bilo sta - pa ako imas los rip, eto bana. cak i da proveravas sve, negde ces sigurno omanuti i banovace te, kad-tad...

Zato lepo služi abgx360, preko njega proveriš igru pre nego što je narežeš...

Ako niste izvalili, cisto da napomenem da je ovaj novi update doneo banovanim konzolama da imaju tacno vreme i datum. :)

Ma sta ce da donese meni ako ga stavim a konzola nije bila banovana?I sta ce biti sa save gemovima da li ce i dalje da rade?

Da.

Ocekujemo sa sledecim apdejtom da omoguce ponovo izlazak na live, sa godinu dana golda gratis zbog pretrpljenog dusevnog bola usled banovanja. :)

a zasto bi vratili izlazak na live? niko nije banovan bez razloga.

Jedno blic pitanje:
dal` ce NTSC/J (Excludes China), NTSC/U da radi na PAL konzoli?

Pu ***
u topicu pisalo PAL a kad ga pustih kroz abgx ispisalo NTSC/J (Excludes China), NTSC/U.
Znaci dzabe sam skidao.

jes bedak kad potrosis vreme na skidanje onoga sto nisi hteo. budi srecan sto si proverio i nisi protracio disk.

Mislim da je bio sarkastičan blago.

pomislio sam, ali nisam video nikakvu indikaciju

Trebao sam.Sve sto sam skinuo odatle bilo je ok.Ovo su bili linkovi sa brzesrbije.

Narode jel su vam nestali avatari kada ste instalirali novi update sa USB-a?

Imam banovanu konzolu pa mislim da je zbog toga. Ostala mi ona senka samo ne znam kako da je obrišem ili da ubacim novog avatara, niti da li to može da se odradi uopšte?

Jesu, nestali su. Ma koji ce ti, kao da ga inace svaki dan zagledas :)

Narode jel su vam nestali avatari kada ste instalirali novi update sa USB-a?

Imam banovanu konzolu pa mislim da je zbog toga. Ostala mi ona senka samo ne znam kako da je obrišem ili da ubacim novog avatara, niti da li to može da se odradi uopšte?

ubaci taj isti update od 90 mb i imaces avatare!

Našao, vratili mi se avatarčići hehehehehe :D

Kako? Aj reci i meni? Mada ni ne treba mi, ali cisto da znam kako.

pa ti si verovatno ubacio samo onaj update od 8-9 mb ali imas isti update koji je velik tu do 90 mb koji imas sve isto sto i taj mali update ali pored njega jos i avatare!

sam proces ubacivanja ti je isti ko i za svaki update dali preko flesha ili preko dvdrw-a! ako bas hoces da se cimas evo ti link pa skini!

http://rapidshare.com/files/374994497/_SystemUpdate_9199.zip

ako negde zapne pisite ovde neko ce vam vec pomoci ako ja nestignem da odgovorim...

Nije mi hteo onaj od 90-ak mb, samo me iskulira kao da nisam ni stavio fles. Ovaj od 8-9 je iz prve update-ovao.

Nije mi hteo onaj od 90-ak mb, samo me iskulira kao da nisam ni stavio fles. Ovaj od 8-9 je iz prve update-ovao.

kada raspakujes update treba da ti izgleda ovako na fleshu: $SystemUpdate a unutra one fajlove nediras! ako nisi formatirao flesh formatiraj ga na fat32 ubaci flash u konzolu ako ti je konzola upaljena resetuj je i po pokretanju konzole zatrazice ti update da uradis! mislim da od ovoga ne moze biti prostije ili jednostavno narezes onaj $SystemUpdate na neki dvdrw disk ubacis u konzolu isto je resetujes i to ti je to! mora da odradi update nema boga! ajde ako i posle svega ovoga neuspues javi se pa cemo resiti!

Pa kazem ti lepo da nije hteo, sve sam po upustvu radio od A do Š. I izgledalo je kao sto treba, ali nije htelo. Tu sam bio popizdeo, i onda sam nasao update od 8-9mb koji stavio na isti fles, i iz prve se update-ovalo. Inace nisam jedini, jedan lik sa xboxrepublika imao je isti problem kao i ja, i uradio je kao i ja :)

Ne bitno je, ovaj od 8-9mb mi vrsi funkciju, isti je kao i taj od 80mb samo nemam avatar. Kad bude izasao sledeci update onda cu pokusati, valjda cu imati vise srece :)

Pa kazem ti lepo da nije hteo, sve sam po upustvu radio od A do Š. I izgledalo je kao sto treba, ali nije htelo. Tu sam bio popizdeo, i onda sam nasao update od 8-9mb koji stavio na isti fles, i iz prve se update-ovalo. Inace nisam jedini, jedan lik sa xboxrepublika imao je isti problem kao i ja, i uradio je kao i ja :)

Ne bitno je, ovaj od 8-9mb mi vrsi funkciju, isti je kao i taj od 80mb samo nemam avatar. Kad bude izasao sledeci update onda cu pokusati, valjda cu imati vise srece :)

Ja sam imao isti problem, ali sam samo preimenovao folder $SystemUpdate_9199 u $SystemUpdate, a nakon toga update se pokrenuo automatski po ukljucivanju xbox-a.

probaj da iskljucis auto "sign in" tvog profila. ubaci fles sa ovim "velikim" apdejtom, ugasi kutiju pa je upali. ja sam prvo uradio taj mali apdejt pa posle dva dana taj veliki apdejt (uz iskljucivanje prijave mog profila). kad zavrsis onda ponovo cekiraj opciju za auto "sign in". vidi, mozda ce to da upali.

imam jedno pitanje patchovao sam konzolu na lt 1.1 i recite mi kako se sad narezuju igrice 4wave!?

Poslednja izmena:
Vrh Dno