Jedno blic pitanje:
dal` ce NTSC/J (Excludes China), NTSC/U da radi na PAL konzoli?
Mislim da je bio sarkastičan blago.
Pu ***
u topicu pisalo PAL a kad ga pustih kroz abgx ispisalo NTSC/J (Excludes China), NTSC/U.
Znaci dzabe sam skidao.
Narode jel su vam nestali avatari kada ste instalirali novi update sa USB-a?
Imam banovanu konzolu pa mislim da je zbog toga. Ostala mi ona senka samo ne znam kako da je obrišem ili da ubacim novog avatara, niti da li to može da se odradi uopšte?
ubaci taj isti update od 90 mb i imaces avatare!
Našao, vratili mi se avatarčići hehehehehe![]()
Kako? Aj reci i meni? Mada ni ne treba mi, ali cisto da znam kako.
Nije mi hteo onaj od 90-ak mb, samo me iskulira kao da nisam ni stavio fles. Ovaj od 8-9 je iz prve update-ovao.
Pa kazem ti lepo da nije hteo, sve sam po upustvu radio od A do Š. I izgledalo je kao sto treba, ali nije htelo. Tu sam bio popizdeo, i onda sam nasao update od 8-9mb koji stavio na isti fles, i iz prve se update-ovalo. Inace nisam jedini, jedan lik sa xboxrepublika imao je isti problem kao i ja, i uradio je kao i ja
Ne bitno je, ovaj od 8-9mb mi vrsi funkciju, isti je kao i taj od 80mb samo nemam avatar. Kad bude izasao sledeci update onda cu pokusati, valjda cu imati vise srece![]()
Pa kazem ti lepo da nije hteo, sve sam po upustvu radio od A do Š. I izgledalo je kao sto treba, ali nije htelo. Tu sam bio popizdeo, i onda sam nasao update od 8-9mb koji stavio na isti fles, i iz prve se update-ovalo. Inace nisam jedini, jedan lik sa xboxrepublika imao je isti problem kao i ja, i uradio je kao i ja
Ne bitno je, ovaj od 8-9mb mi vrsi funkciju, isti je kao i taj od 80mb samo nemam avatar. Kad bude izasao sledeci update onda cu pokusati, valjda cu imati vise srece![]()
imam jedno pitanje patchovao sam konzolu na lt 1.1 i recite mi kako se sad narezuju igrice 4wave!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari