posle par dana korišćenja elite xbox 360, prvi utisci:
- posle dosta razmišljanja, odlučio sam se za xbox i mislim da nisam pogrešio...
- konzola je sa 1.61 firmware-om, rade i wave 4 igrice bez problema...
- režem na Verbatim DL, sve je OK....
- nisam jos instalirao igrice na HDD, kazu da radi ok, ali da treba disk na početku...
- s obzirom da novije igrice zahtevaju update, trenutni dashboard je 2.0.8498.0...
pratio sam dosta foruma, i price oko jtag-a...pa mi se kao početniku, sve malo zbrčkalo u glavi....

prelaskom na verziju dashboard-a >8xxx izgubio sam mogućnost za jtag, iako kada
gledam uputstvo, ne bih se upustio u jtag....nije mi strano lemljenje, kablovi, ali ne bih ipak tako prepravljao konzolu....
- zanima me koje još postoje mogućnosti modifikovanja xbox-a osim jtag-a?
- pachevi i apdejti za igrice, da li mogu da se ubace i kako?
- demo, arcade i DLC igrice, da li mogu samo posle jtag-a ili ima neka druga varijanta da se koriste i kako?
- kakva je situacija sa puštanjem igrica preko .iso fajlova sa hdd, da li ce možda biti sa LT firmware-om...da se igrice uopšte ne režu....ili ima bar nekih najava...
- da li se može, trenutno, bez jtag-a, priključiti eksterni usb hdd i da se na njega instaliraju igrice...ili ima bar nekih najava....
- skine se neka igrica sa neta i vidi se da je samo ntsc region, da li ima program i koji da se napravi RF /region free/?
poz....