samo se ti smej driver. videces kad ti covek doje na vrata i pokaze prangiju
xclamp je preventiva ne obaveza ni moranje. Ja sam kod drivera uradio xclamp na falconu posle samo sedam dana koriscenja i to samo zato da me ne bi grizla savest ako roduje "mozda ne bi da sam uradio xclamp na vreme" tako da ne stoji kukanje da li je prevara ili ne i da li je driver skup ili ne. Idite u bilo koji pc servis pa ce vam za instalaciju win xp traziti 1000 din. 90% ljudi ovde na forumu to rade sami i izgleda smesno da neko naplati tako jednostavnu stvar 1000 din, ali za onog ko nezna to su spanska sela i placa da ne bi morao da uci i uz put gresi i zadovoljan je. Da li je cena od 2500 za xclamp visoka? Mislim da nije, covek se posvetio tome dobar je u tome a to ima svoju cenu. Zato pustite coveka na miru ko hoce da radi xclamp radice ko nece nece i svi sretni.
Wave4 igre stizu. Smaranje u najavi. Za sada resenje sa ubacivanjem diska koji omoguci da iXtreme ne proverava video particiju na sledecem ubacenom disku...
Tekken 6 prva "ozbiljna" igra koja je wave 4. A verovatno ce sve ostale koje izlaze od sada biti...
Brate ako imas kesha za Omniu HD onda ispljuni tih 2500 din a ne da trazis besplatno da ti covek radi.Pa nitko ga nije ni drzao da ne radi.Neka radi nemam nista protiv,ali ja znam de ce on meni kad dodjem kod njega nece da naplati nista.
A kako mislish da ti prodaju originalni hdmi kabl sa izlazom za zvuk za 50e ako mozesh to i sam![]()
Mogao bi da das link za tutorial. Cuo sam da se samo plastika skine sa AV kabla.
Xbox prepozna igru i ako je instalirana na hard ona radi. Znaci laser radi donekle cim moze da procita koja je igra ubacena.
Problem nastupa ako hocu da instaliram ili da pokrenem igru direktno sa dvd-a, tad nece. Izbacuje onu poruku da ocistim disk...
Da bi odklonio sumnju da nije do novo narezanih diskova, deinstalirao sam neku staru igru koju sam ranije instalirao i probao da je pokrenem direktno sa diska i nece. Znaci nece da pokrene sa diska ni stare igre koje su nekad mogle.
rastavio sam disk, ocistio i smanjio otpor na pot. da bi pojacao laser, gledao sampo netu...
Probao sam razne vrednosti. Original je bio 6, smanjivao sam do 3 ali nije nesto pomoglo.
Jednom je igra prosla da se pokrene sa diska ali to samo jednom vise nece.
Znaci prepoznaje igre ali nece da ih pokrene direktno sa dvd-a. Laser oslabio ?
P.S.
Zna li neko gde da nadjem u BG neke druge diskove, sem Verbatim, DVD DL da probam da budem definitivno siguran.
Zamenio sam disk, uzimam Verbatiom u Enjubu b.61 za 140 po komadu. Rade ok.
Kao što reče čovek - Gears of war 2, Fallout 3, Brütal Legend, Batman Arkham Asylum (obavezno!)...Pa imas i podzemnom kod Doma Omladine za 120din/kom.
Ja sam silom prilika kupio 8 kom po 175 din u Metrou (toliko o tome da su mega marketi najeftiniji).
BTW dajte neke predloge za SP igre na Xbox, da znam sta da "kupim".![]()
Тако можеш три налога да направиш, и добијеш 3 месеца Live-а за џабе.
evo jedno srpsko pitanje. ako moze 3, da li moze i 5,10,120... naloga?
... nazalost secam se kad je Bungie poceo da raviprvi Halo, svi su sa PC balavili na ovu igru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari