Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ok znaci necu raditi odma Xclamp.
Nego ko sve igra online ? Isplati li se to placati uopste ? Koji je tu sistem zastite da ne moze bez LIVE poena da se igra ? Jel radi uopste net preko Xbox-a kad nemas placen LIVE ?

Live radi ali ne mozes da igras online protiv i sa drugima ako nemas gold. Radi online za poruke i skidanje igara to je silver status, za full online treba gold.
Nema bas mnogo nasih ljudi na xbox live, mislim da imas temu sa xbox nick-ovima.
Ja imam live i koristim ga za Guitra Hero sa burazerom...
Inace live je po meni bolji od PSN-a, online radi odlicno, private chat radi savrseno imas gomilu arcade igara ako te to interesuje ali izbor igara za PS3 mi se vise svidja, a i bojim se da mi box ne pukne a ovde nemam garanciju pa ne uzimam igre za njega.
Isto tako sa kopijama postoji rizik od banovanja tako da to ti je to. Sve u svemu mislim da u Srbiji imas 1% ljudi sa konzolama koji imaju vise od 2 originala za xbox.
Ima da uzmes s neta one instant kartice za live za 3 meseca probaj ako da li ti se svidja pa odluci...

Poslednja izmena:
pa ocigledno nije.
Inace informaciju sam jos ranije procitao na nekon sajtu, neki britanski sajt cini mi se, mislim da igra dolazi negde u februaru.

http://www.formula1-game.com/

Još uvek stoji Wii i PSP.

Pa recimo da je upaljen vishe nego bilo kome ovde, sluzi mi u kuci kao DVD player, a kad budesh imao decu znacesh koliko oni gledaju crtane filmove :)

Pa imaš i Wii, što ne gledaju deca tamo filmove? Mnogo je tiši. A mož'š da im pustiš i sa kompa sa shareovanog foldera, ako si ih povezao.

F1 излази ваљда за све платформе, јер га сад ради Codemasters, што и није нешто охрабрујућа ствар.

Ма само нек' WRC изађе, па макар био очајан. Није било релија једно 5 година.

Ма само нек' WRC изађе, па макар био очајан. Није било релија једно 5 година.

Koji WRC treba da izadje? Ja znam samo u okviru GT5, nisam cuo za neki drugi..

Била је скоро нека, непотврђена, вест, да ликови који су радили SBK сад праве WRC игру, која треба да се појави у другом кварталу следеће године, колико се сећам. Е сад, SBK јесте лош, тако да немам нека очекивања, али још од CMR4 нисам могао да играм целу сезону шампионата. А WRC и IRC су ми омиљена такмичења у мото свету.

Inace ja bi samo da dodam da nije tacno da se X Clamp ne razlikuje od prve verzije, na ovim Jasper verzijama X Clamp je napravljen malo od drugacijeg materijala, sadrzi manji procenat olova pa je samim tim i elasticniji i vise ne krivi i ne lomi plocu, vec usled svoje elasticnosti se prilogadjava ploci.

Olovo u Xclampu ? U pitanju su lemovi koji imaju vishe olova nego shto su ranije imali, pa su sada elastichniji i ne pucaju zbog krtosti kao ranije, i zato su manje shanse da pukne, sami Xclampovi su potpuno isti i potpuno isti pritisak vrshe na plochu (naravno da sam skidao i uporedjivao) a ploche koje su dugo bile sa Xclampovima se vremenom iskrive i nema im pomoci kada se desi RROD. Ako se RROD ne desi nema veze, ali kada se desi, veliki je problem to shto su Xclampovi sve vreme krivili tu plochu i to se vishe ne moze vratiti na fabrichko stanje.

Shto se tiche Falcona, vrlo su retki primerci crkavali posle par meseci, krenuli su da crkavaju tek posle godinu dana, a masovno posle godinu i po i vishe. Ako je Jasper bolji zbog boljih lemova i manjeg zagrevanja, niko ne moze da garantuje da nece riknuti posle dve ili tri godine. Sad kome to nije bitno, onda nema ni veze...

Poslednja izmena od urednika:
Blic pitanje:
Da li se flashovana konzola moze provaliti u radnji?
Konkretno mislim ovako:Ja ga fleshujem i dodje do nekog kvara.
Da li treba da se vraca fabricki softver ili mogu tako da ga nosim u servis (naravno podrazumeva se dok je u garanciji).

Blic pitanje:
Da li se flashovana konzola moze provaliti u radnji?
Konkretno mislim ovako:Ja ga fleshujem i dodje do nekog kvara.
Da li treba da se vraca fabricki softver ili mogu tako da ga nosim u servis (naravno podrazumeva se dok je u garanciji).

Moze da se provali naravno, vrlo lako :)

Poslednja izmena od urednika:
Ima neka nalepnica, ali kod mene ona ostaje na gornjoj strani kucista kad ga otvorim. Cela netaknuta. Izgleda da se razlepila. :p

Znaci nema sanse da se nesto odradi a da se ne primeti?
Neki fazon kao kod kompa (sprej za nalepnice)?

Shto se tiche firmwarea to moze lako, vratish samo originalni, ali nalepnice teshko, ima ih dve i pored njih josh neki metalni "chepovi" koji su namerno napravljeni da se unishte kada izvadish drajv, tako da ne znam koliko su rigorozni u servisu (i koliko uopshte znaju o tome), ali moze da se desi lako da prodje, jer mi ovde i nemamo pravi servis za X360 ;)

Mislis opste u srbiji da nemamo pravi servis za ixbox?Konkretno mislim na pavi orginalni a ne ovo ja uradim clamp na ixbox ko sto sam stvarno uradio i radi vec pola godine bez problema tj.ispada da svatko moze da otvori servis,da kazem svaka dzuza.

Па да, нема ни увозника, ни дистрибутера ни сервисера, ни корисничке подршке за xbox у Србији.

Je l kapira neko zašto Nikola Xbox već mesecima zove: i-i-k-s-b-o-k-s :D?

Ne. On piše ixbox, pogle malo bolje... znači iiksboks :D. Valjda nešto ko iphone.... ili imac :D

Poslednja izmena:
Mozda je hteo da napise cirilicom na latinicnoj tastaturi:D

A gde je nestao post od milos77?
Realno 2500 je puno za xclamp (cak sam i sam vise puta hvalio driver-a u ovoj temi), iako posle njegove intervencije konzola radi vec godinu dana (bila je kupljena rrod-ovana). Tako da ko se razume u srafciger i gledanje klipova moze sam da uradi (kad sam video za sta sam dao 25+e, malo sam se razocarao), a ko ne nek se obrati Driver-u... *** znanje kosta...
A youtube je cudo za xbox ;)

Poslednja izmena:
pa iskreno to sto je on uradio meni za 2500 sam mogao i sam ali *** ovako da nekazem imam koga da krivim ali ipak posle toliko odradjenih konzola ipak ima neku praksu tako da mi na kraju nije bilo zao datih para, imao sam tada pa neka ide zivot dalje...

Ako tako gledamo, svako moze da bude majstor za sve, na youtube postoji tutorual za bilo sta, i klinci od 13 godina prave tutoriale:):)

Problem se javlja zbog toga sto to nije matematika pa ti sad reshish jednacinu, vec postoje fazoni koje treba znati i koje ti niko ne kaze u tutorialu i to se nauci samo praksom. Recimo tutoriali za fleshovanje drajva postoje svuda, korak po korak, a ja svaki drajv radim drugacije nego tamo, jednostavno sam sam morao da provaljujem jer mi tutoriali nisu pomogli. Ako na to dodamo dobar rizik da se kljuc izgubi i napravi neupotrebljiva konzola, 2500 dinara i nije tako mnogo ni za to. Problem je sto to ne mozes da procitas u tutorialu pa mi tako redovno stizu konzole youtube majstora kojima je nesto krenulo naopako. Na kraju, postoji izbor da se to radi u virtualu za 5000 din :)

Isto je i kad odes kod automehanichara, ne placas ti materijal, nego iskustvo i vreme.

Poslednja izmena:
xclamp je preventiva ne obaveza ni moranje. Ja sam kod drivera uradio xclamp na falconu posle samo sedam dana koriscenja i to samo zato da me ne bi grizla savest ako roduje "mozda ne bi da sam uradio xclamp na vreme" tako da ne stoji kukanje da li je prevara ili ne i da li je driver skup ili ne. Idite u bilo koji pc servis pa ce vam za instalaciju win xp traziti 1000 din. 90% ljudi ovde na forumu to rade sami i izgleda smesno da neko naplati tako jednostavnu stvar 1000 din, ali za onog ko nezna to su spanska sela i placa da ne bi morao da uci i uz put gresi i zadovoljan je. Da li je cena od 2500 za xclamp visoka? Mislim da nije, covek se posvetio tome dobar je u tome a to ima svoju cenu. Zato pustite coveka na miru ko hoce da radi xclamp radice ko nece nece i svi sretni.

Pa nitko ga nije ni drzao da ne radi.Neka radi nemam nista protiv,ali ja znam de ce on meni kad dodjem kod njega nece da naplati nista.

samo se ti smej driver. videces kad ti covek doje na vrata i pokaze prangiju

Vrh Dno