Show_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2007
- Poena
- 349
sta podrazumevas SA i BEZ x-clampa? x-clamp i x-clamp fix su suprotne situacije![]()
Bez poskidanih X-clampova iliti bez odradjenog x-clamp fix-a to sam hteo da kazem.
sta podrazumevas SA i BEZ x-clampa? x-clamp i x-clamp fix su suprotne situacije![]()
^evo ti razlika izmedju falkona i dzaspera. oni prethodni rade na mislim 16+A (nisam bas siguran), ali posto imas jedan od ova dva onda ti je dovoljna i ova slika
![]()
Mooooze.Potrazi po netu "ppf-o-matic3" i ppf fajlove ver.14-15.Dalje ce ti se samo reci.
P.S. E, i da,igre narezane kao takve ne pokreci na LIVE jerbo ce te:smash:
detaljno uputstvo na engleskom...kada imam instaliranu igru na hardu,i ubacim disk,dali se ona automatski pokrece sa harda il ja moram da izadjem iz menija pa tek onda da pustim...bilo bi dobro da napisete postupak..
dali je moguce resident evil5 igrati u split screenu??ako moze kako..nikako da podesim
Jeste. Od 001 do 073 i svaki je po 95,3 mb
Ništa od "toga" ne može.da li moze igra da se startuje sa 8 ili 16gb usb kingstona na arkadi falcon platforma? drugo pitanje je da li xbox360 oce da radi bez dvd-a uopste? ako moze da li je moguce prikaciti bevs disk od 120gb umesto dvd-a (koji ima klasican sata kontroler) i startovati igre sa istog? Ajmo majstori xclampa dok je konzola otvorena jel probao neko...
steta...Ništa od "toga" ne može.
E ovo bi bilo prava steta...sigurno bi vlasnici boxa bili razocarani-jako.
MGS4-XBOX360
http://www.eurogamer.net/articles/mgs4-coming-to-360-claims-twitterer
Team HyperX Presents IXtreme 1.6 firmware for Benq, Samsung and Liteon drives
Features:
-Strict Wave 3 compliance! hybrid (modified disks) will not boot!
-Strict drive speed compliance - 12x only for game discs!
-Support for SS V2!
-Integrated 0800 for game dumping including SS v2!
-Full support for all known game exceptions! eg ddr etc!
-One shot boot mode! - allows a one off boot of gamedisc without -stealth/partition checks (will still use stealth), use activate.iso disk to activate each time!
-Support for easy drive key/version info cmd, same as liteon!
-Strict stealth/wave checking, one shot boot mode will boot wave(x)!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari