Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

^evo ti razlika izmedju falkona i dzaspera. oni prethodni rade na mislim 16+A (nisam bas siguran), ali posto imas jedan od ova dva onda ti je dovoljna i ova slika :)

13739d1231167674-noutati-xbox-360-jasper-magazine-jasper_vs_falcon.jpg

Hvala drugare. Po ovome moja je Falcon ploca

Mooooze.Potrazi po netu "ppf-o-matic3" i ppf fajlove ver.14-15.Dalje ce ti se samo reci.
P.S. E, i da,igre narezane kao takve ne pokreci na LIVE jerbo ce te:smash:

Ovako, skinuo sam program i ppf fajl. E sad, da li ovo moze bilo koji iso da postavi na 1.4-1.5, ili je samo sa 1.51 na 1.4-1.5? Mislim da li cu moci da prebacim sa 1.6 na 1.5 ili 1.4?

Jes da malo unapred pitam ali vec se brinem.....a mrzi me da se cimam oko flesovanja.

kada imam instaliranu igru na hardu,i ubacim disk,dali se ona automatski pokrece sa harda il ja moram da izadjem iz menija pa tek onda da pustim...bilo bi dobro da napisete postupak..

na premiumu sam imala u opcijama za igre (ne u samoj igri,nego u meniju konzole) podesavanja za zanrove (primer izaberes akcione igre,i tu imas podesavanje za brzinu dzojstika,auto nisanjenje i sl),a ovde na arcadu toga nema,ili ja ne umem da nadjem???ako znate na sta mislim napisite...dal se softver izmedju arcade-a i premiuma razlikuje???

dali je moguce resident evil5 igrati u split screenu??ako moze kako..nikako da podesim

kada imam instaliranu igru na hardu,i ubacim disk,dali se ona automatski pokrece sa harda il ja moram da izadjem iz menija pa tek onda da pustim...bilo bi dobro da napisete postupak..
detaljno uputstvo na engleskom...
How to install Xbox 360 games to the hard drive while in the dashboard:

It's very simple to load the game onto the hard drive when you are in the new dashboard. Just follow these quick steps:

1. Load the disk into your Xbox 360 console and go to your Xbox 360 console
2. Scroll down to My Xbox
3. Scroll across to Game Library and hit the A button
4. This should put you on the Recent Games window and your game should be highlighted, so you should just need to hit the A button. Otherwise, scroll to the Recent Games window and choose the game.
5. On the game screen, choose Install to Hard Drive. This process should take a few minutes, but once it is complete, you'll be able to enjoy improved performance.

You'll also note that the game screen contains all kinds of great information about the game such as the achievements unlocked and featured downloads available for the game.
How to install Xbox 360 games to the hard drive while in the game:

1. While in the game, hit the Xbox button to bring up the mini-dashboard
2. Scroll across to the Games tab
3. Choose Game Library and hit the A button
4. Confirm that you want to bring up the Xbox 360 Dashboard
5. This should put you on the Recent Games window and your game should be highlighted, so you should just need to hit the A button.
6. On the game screen, choose Install to Hard Drive. This process should take a few minutes.

Checking hard drive space and clearing up room

Installing games onto your Xbox 360's hard drive will take up a lot of space. For example, it took 6 GB to install EA Head Coach 09 onto the hard drive -- that's quite a bite out of the available space.

So, you might want to make sure you have enough available space and clear up a little room if you are running low. Doing this is pretty simple:

1. In the dashboard, scroll over to My Xbox
2. Scroll across to System Settings (it should be the last choice)
3. Choose Memory
4. This will show your hard drive and your free space. Choose the hard drive to get more information.

The hard drive is broken down by categories to show where you are using the most space.

Choose a category to see the individual items. You can delete items by clicking on their name and choosing delete from the menu. Deleting demos is a good way to free up some available space.

dali je moguce resident evil5 igrati u split screenu??ako moze kako..nikako da podesim

Resident Evil 5 supports both split-screen and online co-op play through Xbox Live and PSN

Svaka cast za ovu temu ,dobra stvar ,mada je neki unustavaj mada to sada nije bitno.Bitno je:
1> Gde mogu da kupim XBOX360premium(nov) jasper,flashovan ,uz naravno x-clamp fix.
2> Nije na odmet da bude sa garancijom

Poslednja izmena:
ne postoji na zalost
jer se vezuje samo za jednu konzolu stoga je nemoguce kopirati ga na drugu konzolu (tj moguce je kopirati ali nece raditi)
2100 M$ poena te kosta oko 2200 din tako da vidi tu kupovinu

Skinuo sam igru sa neta ali ni jedan fail nije RAR i nema ISO faila ni DVD faila, samo neki neimenovani failovi i u torent failu je pisalo da je igra " UNCUT ". Uvek sam exstractovao RAR fail i dobijem ISO i onda ga rezem sa ImgBurn-om, ali ovo sam prvi put skino ovakvu igru i nemam pojma kako da je narezem. Da li neko moze da mi objasni kako da narezem ovu igru. Hvala unapred !

da nije .000 extenzija?

U pravu si.
Otvorio sam sa Win RAR-om i dobio ISO i DVD koji stoje u programu Win RAR.
Kada sam duble click na DVD file kaze da ne moze da otvori ISO, onda sam ISO exstractovao pa zatim i DVD isto extractovao u isti folder gde i ISO i onda duble click na DVD i on je otvorio ImgBurn. Da li sam to uradio kako treba i da li sada samo da ubacim disk i da rezem. Da li je to - to.

Poslednja izmena:
To je to !
Narezao i radi.
Inace, radilo se o Far Cry 2.
Hvala Stupar.

da li je neko probao?

da li moze igra da se startuje sa 8 ili 16gb usb kingstona na arkadi falcon platforma? drugo pitanje je da li xbox360 oce da radi bez dvd-a uopste? ako moze da li je moguce prikaciti bevs disk od 120gb umesto dvd-a (koji ima klasican sata kontroler) i startovati igre sa istog? Ajmo majstori xclampa dok je konzola otvorena jel probao neko...

da li moze igra da se startuje sa 8 ili 16gb usb kingstona na arkadi falcon platforma? drugo pitanje je da li xbox360 oce da radi bez dvd-a uopste? ako moze da li je moguce prikaciti bevs disk od 120gb umesto dvd-a (koji ima klasican sata kontroler) i startovati igre sa istog? Ajmo majstori xclampa dok je konzola otvorena jel probao neko...
Ništa od "toga" ne može.

Ne znam da li je dozvoljena prica o tome ovde, ali bih zamolio ako neko zna nekog u BG da radi flash novog liteon drajva, molio bi da posalje PM!
Hvala puno

Xbox Live Gold

Interesuje me gde ima i da li ima u Srbiji da se kupe gamecard za Xbox live 360 Gold paketi ?
posto ne mogu da uplatim preko konzole ili preko site-a

Koliko kosta upgrade sa 1.5 na 1.51 (na drivera se odnosi) i da li moze to da se odradi pomocu usb-a kako se nebi otvarala konzola?

Bolje sačekaj 1.6, trebao bi uskoro izaći ili je možda i izašao (nisam siguran, neko će ti potvrditi).

Ma videh upravo ali sve ce to padne u vodu ako ipak omoguce da igras sve tipove igara na netu,mislim na sve platforme sto je bilo vec reci u prethodnim temama.Dok za nas ce da bude ok jer smo zadnja rupa na svirali po pitanju svega.

Šapnula ptičica....jeli lažljivica to će mo tek da vidimo.:)

Poslednja izmena:
Izašao IXtreme 1.6!

Kod:
Team HyperX Presents IXtreme 1.6 firmware for Benq, Samsung and Liteon drives
Features:
-Strict Wave 3 compliance! hybrid (modified disks) will not boot!
-Strict drive speed compliance - 12x only for game discs!
-Support for SS V2!
-Integrated 0800 for game dumping including SS v2!
-Full support for all known game exceptions! eg ddr etc!
-One shot boot mode! - allows a one off boot of gamedisc without -stealth/partition checks (will still use stealth), use activate.iso disk to activate each time!
-Support for easy drive key/version info cmd, same as liteon!
-Strict stealth/wave checking, one shot boot mode will boot wave(x)!

Nasao sam neki program ppf-o-matic3.exe , sa njim mogu da igru koja je za 1.51 FW za 2sec prebacim u verziju igre za 1.41 FW. Znaci najnovije igre koje ne rade na mom X360, koji je 1.41 FW, nakon pachovanja sa ovim programom rade najnormalnije. Da li ti novi FW-ovi, sluze iskljucivo da se nove igre mogu igrati preko Live-a bez rizika bana, ili za jos nesto? Posto za ljude koji nece da igraju najnovije igre na Live-u, (tu ne racunam starije 1.41 FW igre tipa Halo3) ovaj program je kao iz raja izashao?

Pa ako ne povezujes kutiju na LIVE slobodno koristi taj patcher

Nazad
Vrh Dno