Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

u novom sadu imas po 110 dinara verbatim dl diskove ali zbog takve cene ga vise nema nego sto ima, tako da sam prinudjen da uzimam u drugoj radnji po 135 a ovamo kada naletis uzimas koliko imas para...

Pa imao sam mesto gde sam nabavljao za 120 ali naravno cim je iole jeftinije odmah se razgrabi ...

e ljudi coca cola deli ms poene

1. odete na http://www.cokezone.co.uk/xbox

2. registrujete se kao da ste iz UK, za to dobijete 5 Coca Cola poena

posle nekog vremena dobije confirmation mail

3. zatim odete na Coca Cola pomenutu stranicu i tražite svojih 200 microsoft poena a to je 2 coca cola poena.

4. Dobijete code na mail

Unesete na Xbox LIVE Marketplaceu (preko weba ili xboxa, svejedno) "Add Points" / "Redeem Code" i na računu imate 200 poena.

Nisam sigurana da li radi za accounte koji nisu iz UK i da li sistem uspe sve to da proveri.

Datumi kada je deal aktuealan:
Fri 17th April - danas!
Fri 24th April
Fri 1st May

200 ms poena i nije neki kapital, ali kada nakupite tri puta toliko, može već nešto da se pazari.

I dodatno objašnjenje:

Xbox Live offers a range of games, games extras and movies to download digitally. Microsoft Points are used as currency and can be redeemed against products.

To use your Microsoft points will need to have an account on Xbox Live, they are free to set up, follow the instructions on the Xbox Live site. http://www.xbox.com/en-GB/live/

Your 200 points comes in the form of a unique code to be entered at the Xbox live site. Any image shown is for illustration purposes only.
You can enter your code in Xbox LIVE Marketplace or Account Management. You can also use the Add Microsoft® Points Wizard to enter a code for Microsoft® Points.

To give everyone a fair chance to claim points, the points will be released in batches of 5,000 units between 17.04.09 and 02.05.09.

The reward is restricted to one per account.

The Xbox Live codes are only valid within the UK.

Codes cannot be consumed or activated if the user has billing violations or their payment instrument is in decline. The user must first remove any violations before utilizing a code.

More terms and conditions for Xbox Live can be found at
http://www.xbox.com/en-GB/live/legal/xboxComTOU.htm

veruj mi to sam prvo uradio. ali koji god da upišem prijavljuje ga kao pogrešan.

fala ali izgleda su sve podelili već. plus što sam skontao da već godinu dana imam tamo account, zaboravio totalno.

jel prodaje neko od vas sa foruma onaj wireless adapter za xbox?
zanima me koliko košta?

Jel je neka razlika kad se fleshuje nefleshovan drajv i flashovan drajv. Hteo bih da uradim upgrade na 1.51, pa me zanima da li se nešto menja?
I da, što svi spominju connectivity kit, pa imam ja (svako ga ima) sata power cable na kompu :)

Kad se 360 kopca na monitor koji nema DVI da li treba VGA HD AV Cable ili Digital VGA Cable ?

Nema veze xbox i DVI. Xbox se kopča samo na vga. Treba ti samo HD AV Cable.

Ma moze HDMI to dvi samo se izvrsi mala modifikacija na postojecem kompozitnom/komponentnom kablu.

Znaci ustekate hdmi(u konzolu) to dvi(u monitor) a u onaj drugi ulaz na konzoli stavite av kabal.E sad da bi to uspeli potrebno je ogoliti da se tako izrazim jedan kraj kabla.
Doduse evo linka koji sve objasnjava.

http://www.youtube.com/watch?v=z1hxuqkggrA

Poslednja izmena:
VGA kacis samo sa AV HD kablom, znaci nije moguce prebaciti sa HDMI na DVI pa na VGA. Znaci moze samo HDMI na DVI ali ne moze nikako HDMI na VGA. HDMI i DVI su za digitalni signal, a VGA je za analogni i nikakvim prostim adapterom nije ih moguce povezati. To sto imas adapter za PC DVI na VGA, to je drugo jer kartica prebaca signal u odnosu na kabal, automatski.

Da je to moguce imao bi na boxu samo jedan izlaz a ne dva. Ovako ima posebno analogni a posebno digitalni.

Znam ja da je neko to već postavio, ali nisam znao ko :).

Nisam se dobro odrazio :) Htedoh reci da imam HDMI => DVI

shdmidvi_rg.jpg

A imam i VGA cable

sl-2312_1Product.jpg

A ono što htedoh da kažem da DVI ima preko HDMI konektora a taj klip objašnjava kako da iskoristiš audio sa kabla koji se dobija uz XB360 pošto sam HDMI => DVI nema audio

Poslednja izmena:
da li saitek rumble pad p3200 moze da se koristi za xbox360 i da li ima neko iskustva kako se pokazao.

a logi chillstream? :-/

Nazad
Vrh Dno