Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

nego jel moguce prikaciti jednu konzolu na 2 TV-a...??? Padalo mi to vec nekoliko puta na pamet.cisto zbog igra u split screenu??jel postoje neki spliteri za to??nadam se da niko nije pao od stolice od smeha:d:d

Postoji neka fora sa AV HD kablom da prikacis na monitor i na tv (ali na tv-u će rezolucija biti 480p). To ti je bez splitera, bez ičega. Samo ukljucis vga u monitor i composite u tv.

E kad smo već kod toga jel mogu dva ili više xbox-ova da se povežu lokalno u mrežu npr. pa tako da se igraju multiplayer igre?

kako da originalnu igricu kopiram?ja imam original a dao bih kopiju drugu.kad ubacim disk u pc stoji mi da na disku ima samo oko 5mb.jel moze uopste da se kopira original igrica,i kako?

E kad smo već kod toga jel mogu dva ili više xbox-ova da se povežu lokalno u mrežu npr. pa tako da se igraju multiplayer igre?

Mogu da se povežu, to se zove System Link ;)
Ja mislim da mogu samo 2 da se povežu, ali za ovo nisam 100% siguran.

Poslednja izmena:
ja sam spojio xbox na 22 incni monitor i kada stavim rezoluciju na 1680x1024 imam crne linije dole i gore dok kada stavim na rez 13..x7..(ne znam kako tacno ide)bude mi super i nema nikakvih crnih linija. Kako to da resim(IMAM NXE).

ja sam spojio xbox na 22 incni monitor i kada stavim rezoluciju na 1680x1024 imam crne linije dole i gore dok kada stavim na rez 13..x7..(ne znam kako tacno ide)bude mi super i nema nikakvih crnih linija. Kako to da resim(IMAM NXE).

Pa kada stavis 13xxx720, onda se slika razvuče. A kada stavis na 1680x1050 onda ti je normalna slika. Nemožeš se rešiti tih linija. Naviknućeš se za par sati. Bolje da imas bolju sliku sa dve crne linije nego mutnu razvučenu.

Poslednja izmena:
Pa kada stavis 13xxx720, onda se slika razvuče. A kada stavis na 1680x1050 onda ti je normalna slika. Nemožeš se rešiti tih linija. Naviknućeš se za par sati. Bolje da imas bolju sliku sa dve crne linije nego mutnu razvučenu.

Ja recimo drzim 1280 x 720.Prezadovoljan slikom iako je malo razvucena.

Sad sam zaintrigiran sa onim sto je Stupar rekao da igraju 2 igraca na 2 ekrana a na jednom xbox-u.
Sigurno bi bilo mocno igrati re5 ili gears-e na taj nacin.
Zna li neko jel ovo stvarno izvodljivo?

Poslednja izmena:
Ma ne nerviraju mene te dve crne linije nego mi je cisto zbog toga sto igrica nije preko celog ekrana. Ja tu razvucenu i mutnu ni ne primecujem.Citao sam negde da ima nesto da se podesi aspect ratio posto mi je monitor 16:10 a xbox ima 16:9

Poslednja izmena:

Sad sam zaintrigiran sa onim sto je Stupar rekao da igraju 2 igraca na 2 ekrana a na jednom xbox-u.
..i ista slika na oba ekrana ;)

Poslednja izmena:

Dzabe ti je to, kada je ista slika. Bolje je naći dva xbox-a. To je već uživancija.

Da li je neko nesto kupovao preko Live-a? Gde uopste kupiti M$ poene?
Pretpostavljam da je za kupovinu DLCa potrebna originalna igra :).

Poene mozes kupiti online, znaci dvd.co.uk (tamo znam sigurno da je bilo), verovatno shopto, play-asia i tako. A sto se tice originala to stvarno ne znam. :wave:

Poslednja izmena:
Neznam gde je onaj thread o diskovima za xbox360 ali nabavio sam neke traxdata (ljubicasti, malo skuplji, 165 dinara) i rezem ih na 8x i rade besprekorno, verbatimi na 4x a maxell koji su najeftiniji (100 din.) na 2x i ume poneki da zezne.

Ala tebe shibaju za te Traxdata lol ...
imas za 140 din Verbatim jer su oni uvek sigurna kupovina , mnogi se bune da Maxell posle nekog vremena jednostavno odbija da radi (nisam ni pokusavao tako da neam pojma mada opet su mi primamljivi jer ima da se nadju za 80 din )

Ala tebe shibaju za te Traxdata lol ...
imas za 140 din Verbatim jer su oni uvek sigurna kupovina , mnogi se bune da Maxell posle nekog vremena jednostavno odbija da radi (nisam ni pokusavao tako da neam pojma mada opet su mi primamljivi jer ima da se nadju za 80 din )

Kod mene u Vranju je Verbatim printabilni 125 dinara.Mada ni oni nisu imuni na ogrebotine,posebno ako vam konzola stoji uspravno.Najbolje je igru snimiti na hard!

A gde to ima Verbatim za 140? Svi kažu ima a niko neće da kaže gde.

jel zna neko kako da kopiram original igricu?narodnu verziju sam kopirao,ali original ne znam kako...jel probao neko?

Mozda sa AnyDVD programom, ako je do zastite..

U Sapcu 160 dinara na jednom mesto na ostalim od 185-220 dinara.

u novom sadu skym...a prodaje za 150 obične, a sad su dobili i printabilne(nisam pitao za cenu).
jedino drugo mesto je Tuš gde su 250 obični.
u bilo koju drugu radnju u koju sam ušao, kad pitam za DL, samo me bledo gledaju, na foru "šta ovaj trabunja".

Kod mene nema ispod 250. Cene idu do 300. To je gde ih imaju, inače te gledaju kao da si pao s Marsa :D.
Ali, izgleda da će me kimi spasiti (Hvala kimi :wave:).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno