Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

kolko drze baterije u jpadu? i kako upozorava da su prazne? predjoh do sad 3 igre (od 270 :D) i malo isprobavao preostalih 267 :) i jos mi traju one pocetne duracell alkalne sto se dobiju u paketu..

jel probao neko bionic commnado i terminatora? ja ne mogu da dočekam da se skinu.

kolko drze baterije u jpadu? i kako upozorava da su prazne? predjoh do sad 3 igre (od 270 :D) i malo isprobavao preostalih 267 :) i jos mi traju one pocetne duracell alkalne sto se dobiju u paketu..

Meni su trajale oko mesec dana , ali nisam koristio vibracije. Neznam sad koliko vibracije trose. A inace nekoliko dana pre nego sto se istrose skroz, pocinju da svetle ona 4 svetla na kontroleru naizmenicno, i kontroler se iskljucuje pa moras da ga ukljucis.

Svickaju lampice kada je baterija pri kraju, kada pritisnes centralni veliki taster pokaze na ekranu koliko je istrosena baterija.

Neznam koliko bi trebale da budu jake vibracije, ali ja sam iskljucio i jer su mi mi smetale ( hocu da kazem da nisu bas slabe).

Ni na PS2 nisu nista jace vibracije.

Poslednja izmena:
posle Ninja Blade-a istrosio sam 1/4 baterije lagano jer su nehumane vibracije ...
posle sam iskljucio jer sam shvatio da nema koristi od istih

Sta mislite da li bi smo da ostvim xbox po 12 i vise sati upaljenog svaki dan po ovim vrucinama ako je na njemu uradjen xclamp.Pitam zato jer su deca u pitanju jer ja kad odem oni tako ostave i moj ps3.

a gde to po tim cenama ima?

ima u rumenackoj ulici kada ides prema sajmu sa desne strane ne znam tacno koji je broj ali otprilike na sredini neka firma za kompjutore. elem verbatim 140, maxel 110 i princo 65 dinara!!

to sam bas i hteo da pitam dal je neko rezao igrice na princu i kako se pokazao?

da je verbatim 65 pa onda bi i moglo. ovako bi me izašlo 10 din manje (140) a tamo za 150 mi je usput kad idem na fax.

bionic commando - igrao jedno 5min pa ne mogu reći kakva je ali grafika je loša. prva igra na xbox-u koja ima sasvim prosečnu grafiku a da sam igrao. za 5-6 sati biće i terminator, takođe ne očekujem ništa posebno.

jel igrao neko mozda Midnight Club Los Angleles, doduse ni ja nisam jos, ali ono sto sam video do sad na reklamama i to je cista perverzija........grafika ubija koliko je dobra.

Hteo bi da fleshnem sad v1.6 pa me zanima dal da idem procedurom kao i ostale firmware dosad, preko iprepa ili mora nekom novom metodom? I sta mu dodje activate.iso?

Nisam mogao da nadjem preko gugla info, pa hajde ovde da probam: da li postoji neki nacin da se nakaci hdd na xbox bez kucista, ostao mi je original hdd od 20gb posle upgrade-a pa bih ga nakacio na arcade?

Hteo bi da fleshnem sad v1.6 pa me zanima dal da idem procedurom kao i ostale firmware dosad, preko iprepa ili mora nekom novom metodom? I sta mu dodje activate.iso?

Fleshnuo uspjesno v1.6, sve radi bez problema :)

nije valjda da za terminator salvation treba 1.6. prikazuje mi ikonicu kao da je u drajvu ali izbaci disc unreadable.

Najavljena nova GTA epizoda za XBOX 360!
GTA IV: The Ballad of Gay Tony uz nju dolazi i prva epizoda samo drugom pod imenom Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City.
Ne treba vam original disk GTA4 disk nego se obe epizode pokrecu sa zasebnog diska.

Naravoucenije svi oni koji nisu hteli da plate za Lost and Damaged moci ce i njega a i Guy Tony-a da odigraju za cenu jednog praznog dual layer diska.

Bezobrazno dobra vest ...

Poslednja izmena:
koliko koshta najbolja werzija xboxa360,flashowan narawno?
de ima da se kupi?
i kolike su shanse da crkne?

Crysis 2 Is Announced, Multi-Platform
By Brian Ashcraft, 5:30 AM on Mon Jun 1 2009, 7,069 views

Crysis, the gorgeous sci-fi shooter from German developer Crytek Frankfurt, is a PC game. So is its sequel, Crysis 2 — that, and an Xbox 360 and a PS3 game.

The game is the second entry in the planned Crysis triology and will be published by EA. "The development of Crysis 2 marks a major stepping stone for our studio," said Cevat Yerli, CEO and President of Crytek. "This is not only the next game in the Crysis franchise, it's the first title we are developing for consoles and the first title being built on CryENGINE 3."

No word on a release date.

http://kotaku.com/5273719/crysis-2-i...lti platform

Poslednja izmena:
*** ako bude upola ovako dobro radilo, wii je mrtav (čisto sumnjam).
najbolja fora u klipu je ta što im xbox nonstop radi plus drže ga uspravno. taj ima brzo da popije rrod

Pozzz.. Nikada do sada nisam kacio X na net, pa me zanima sledece..
Konzola je flesovana naravno :d.. Cega treba da se pridrzavam da ne popijem ban? Znam naravno za pirate ako cepam.. Da li sa flesovanom konzolom mogu da igram originale da me ne banuju? Da li mogu da s****m ovaj flesh npr. ako skinem update? Ukratko.. Da li ako napravim account i samo npr. skidam demoe, ne treba da strahujem od bana? To samo vazi za ako cepam pirate?? Poooozz...

Nazad
Vrh Dno