Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Mašiš poentu. Niko gore ni nije govorio šta je bolje, već da li je to zbunjujuće. A igrati se za koliko para...Radije ću igrati 1 GT5 za 40 evra nego 40 trka za po 1 evro i tako ću uštedeti, ali to je već neka druga tema...

pa ima vas koji bi dali levi bubreg za gt a desni za mgs i onda uzhivali uz dijaliza bundle

Poslednja izmena:
@filipenko
Pa eto ti kazes da je konzola losa, tj da je vas cetvoro imalo srece da vam se konzola nije ni jednom pokvarila, a sad ce verovatno neko na to da odgovori u stilu "ne lupajte,konzola super radi, mnogo se drami o tome".... a onda ce na to neko odgovoriti "ma gde radi super meni se vec tri puta pokvarila,jedva su je okrpili u tri servisa sam isao dok su je sredili, pa eto sad jedva radi tj "drzi vodu dok majstori odu"......a onda ce neko "trebao si da uradis x-clamp i ne bi imao problema"......a onda "ja imam kozolu godinu i po bez x-clamp-a i radi super tako da to nije potrebno uraditi........ itd.Dakle dijametralno suprotni komentari unose konfuziju,ispada da od 100 ljudi koji imaju konzolu svakom se drugacije ponasa u radu tj koriscenju,o toj vrsti zabune govorim.

Kojih bre cetvoro bre pa toliko je ukupno bilo rroda ovde ovde na forumu cetri,pet a konzola ja znam bar 10 koje su trenutno u punom pogonu i nisu se kvarile ali dobro,prica bez kraja.

Poslednja izmena:
Radije ću igrati 1 GT5 za 40 evra nego 40 trka za po 1 evro i tako ću uštedeti, ali to je već neka druga tema...
E sad prichas o ukusima a o njima ne vrijedi raspravljati. Mada Forzu2 nikako nebi svrstao u obicne "trke" jer nijanse odlucuju izmedju nje i gt5.
Uglavnom ocu da kazem da se itekako isplati uzeti x360 zbog proste racunice.

Sad ispade da je suludo uzeti konzolu na kojoj mogu da se cepaju bekap naslovi , tj. ispade vrlina kod sony-ja sto jos uvek za njega nema ******g cipa koji bi omogucio isto , pa je pravo zadovoljstvo nekima da kupuju naslove po 50-60 e. WTF , *** , jel postoji ovde neki admin koji pogleda bar letimicno sta modovi kuckaju. Koga na kraju krajeva bole ku**c dal ce neko da igra jedan GT5 za 40 evrona a nece da igra nekakvih 40 trka za 1 evron , a verujem da bi dao oba bubrega da pomenuti naslov moze da recne na jeftinu DVD DL mediju.

Ljudi , izje*aste temu nacisto , imajte na umu da ovo nije tema gde se raspravlja ko sta voli da igra a kamoli da se raspravlja o tome sta je bolje igrati od eksluziva. Da je neke srece i sony bi imao dosad flesovan drive ili chip a igre bi mu vecim delom izlazile na DVD-u.

Pa ja nisam uzeo kutiju zato sto hocu da igram svasta, vec samo ekskluzive. Ostale igre imam i za PC. A mnogo igara stize pre za xbox nego za PC, a i nista me ne kostaju :p Za PS3 nema jos nijedna igra koja mi je privukla paznju, tako da nemam razloga za kupovinu. Kako igram samo JRPG igre ( i po nesto od ostalih ), meni je PS2 i dalje najbolji. Mada sam kutiju uzeo da odigram nekoliko igara, ipak mi je ekonomski faktor veoma bitan.

koji program mi je najbolji da prekopiram igre sa jednog diska na drugi? ono samo copy varijanta, pošto mi je drug dao neke starije igre kojih na torrentima više i nema pa ne mogu image da skinem nikako.

Moj rezac se ubaguje sa princo single layer skoro svaki put, moze da ih cita al ne i da reze, pa ti onda sam proceni kakav je taj dual layer, mada ko zna... :D

Ja ima taj problem na samsung writemasteru 203b sa maxel DL, dok mi na laptopu (samsung Ts-L632H)sreze bez problema.

yo oće biti kakvih problema ako samo stavim na copy u ashampoo ili nero-u. ne bih baš da isprobavam sam, ne bacaju mi se diskovi.

Ma kakav Princo, narode Verbatim DL samo na 4x režete iz ImgBurn-a i uživajte... Maxell isto nisu loši ali bih uvek pre uzeo Verbatim.

ajd never mind za odgovore, isprobaću već kad ste se pretrgli da odgovorite.

@Skyw@lker
meni ni neće ispod 4x da reže Verbatima, ali na sreću nije još bilo problema.

Pa to ti opet zavisi od programa kojim rezes igre
Imgburn npr omogucava i manje brzine ,valjda i najnoviji nero takodje (jedino nisam upoznat kod Nera kako odredjuje LB)

meni XB 2 verbatim diska cita lose,pojavi se da disk nije cist a on je cist ko suza bez ijedne ogrebotine,a svi ostali rade super,najvise sad koristim neke acme i rade vrh imam oko 15kom i nijedan nepravi problem

Poslednja izmena:
ok skinuo sam clone cd, ubacio GTA u drajv i kliknuo na prvu ikonicu. vidim da je u folderu koji sam odredio za backup napravio i .iso i .dvd fajlove. jel to ok?

znam dalje sa imgburnom, nego me interesovalo ovo. kako da već "narodnu" varijantu prekopiram na novi prazan disk. gledao sam na you tubetu ali tamo u svim klipovima spominju neki samsung drajv sa nekim kreon firmverom. jel to kad se ripuju originali?

evo uspeo sam sa clonecd-om.
"read to image file" opcija pravi .iso i .dvd fajl. .dvd fajl narezao sa imgburn-om i radi.
kuzma x fala!

e sad kako se stealth radi, to neznam. a neće mi ni trebati nikad, multiplayer mi nije jača strana.

A da , neproverena informacija (nisam bas zeljan da rizikujem :D ) ako zelite da igrate na Live-u Stealth ovane igre nikako ih nemojte instalirati na HD (cuo sam da ne sme , e sada ako neko to moze da dokaze suprotno bilo bi imba :D )

Poslednja izmena:
ja pichio na live-u instalirane sve.. no ban for now...

tnx to je resilo neke nedoumice :D

evo koga zanima za filmove wmv hd varijanta, pošto koliko sam video niko nema pojma kako se puštaju (osim mreže, da ne bude zabune).
narezao sam jedini wmv koji sam imao na računaru, forgetting sarah marshall, sa rezolucijom 1280x720 u neru 9 sa brzinom na minimum. kad sam ubacio u drajv napisao je mixed media disc. zatim mora da se ode u video library i disc content i radi bez problema. kontrole plejera su eye candy. slika je preko čitavog ekrana bez linija, što znači da scaling radi bez problema.

probao sam 2 komada koji su samo za komp i nisam uspeo (geniusovi krshevi za 1k din)
a i fali im Xbox dugme :D

sad ubacim stormrise da isprobam, kad traži neki system update. šta je to?

konektuj se na live i on će ti sve sam automatski skinuti

Zanima me da li je neko probao Xbox kontroler da spoji na PS3? Pitam pošto vidim da ima Xbox kontroler ima USB interface pa bi teoretski moglo biti izvodljivo jer svi ostali kontroleri "rade" :)

Neznam samo kako bi radile igre koje koriste sinaxis ( ili slicno ) i igre u kojima su komande osetljive na pritisak ( kontroler za PS2 to ima , neznam za PS3 ), kao MGS3 ili ace combat. U tim igrama se koristi dosta komandi koje reaguju u zavisnosti koliko je jako pritisnut taster. Na primer u ace combat kada jace protisnes tastere za gas, brze ide ili taster za mapu , onda se mapa povecava i slicno. U MGS3 , kada pritisnes taster za pucanje samo podigne pusku, a kad pritisnes jace onda puca.

Nazad
Vrh Dno