a dal podrzava konzola .srt i .sub titlove?
i kakva je situacija sa .mkv hd filmovima?
Pa klasika. Da bi se probio na japansko tržište, MS plati 10 studija da krenu u hiperprodukciju JRPG-ova, od kojih u principu pola nije loše, ali su svi manje-više prosek osim Tales of Vesperia, koji kako vidim ni ne postoji kao region free ili PAL, već samo NTSC-J. Kao da to već nismo videli u ostalim žanrovima...Izasao i Star Ocean 4 The Last Hope jos jedan JRPG koji izlazi ekskluzivno za XBOX360.
Pa klasika. Da bi se probio na japansko tržište, MS plati 10 studija da krenu u hiperprodukciju JRPG-ova, od kojih u principu pola nije loše, ali su svi manje-više prosek osim Tales of Vesperia, koji kako vidim ni ne postoji kao region free ili PAL, već samo NTSC-J. Kao da to već nismo videli u ostalim žanrovima...
Valkyria Chronicles, iako nije klasičan JRPG, je keva za sve njih. I upravo zbog toga što nije klasičan JRPG![]()
Sto se tice povezivanja xboxa i monitora nasao sam ovaj kabel pa mozete li mi reci da li mi taj kabel treba i da li valja ta marka-u pitanju je speed link i ima ga kupiti za 1100 dinara. http://images.speed-link.de/prodpics/SL-2317/large/sl-2317_1.jpg
Za Valkyriu Chronicles mislim da je stvarno izuzetna igra,ali vecini igraca se ne bi svidela bas zbog toga sto ona jeste.
Ali Lost Odyssey na box-u za sada nosi titulu najboljeg jrpg-a na next gen-u.I cinjenica je da je u svakom segmentu igra vrhunska i vredna paznje.
Mada sam ja poceo da je igram i igrao nekih sat vremena i rekao uh za ovo treba vremena.A onda jednog dana dok sam bio u gostima kod druga on me iznenada pita jesam li igrao Lost Odyssej.Ja reko probao sam malo nesto i solidno je.On se nasmeja i rece probao,meh,i ukljuci konzolu i ja imadoh sta da vidim,kako to sve izgleda kad se razvije igra.
Uglavnom jedine igre koje taj mog prijatelj igra su jrpg i poneki klasican rpg.I presao je sve mogue jrpg igre na ps2-ci i sad ima xbox i jasno kaze da je posle FFX-ke ovo najbolji jrpg naslov ikad napravljen!Po njegovim recima FFXII i Shadow Hearts su losije igre od Lost Odyysey-a a svi znamo da su to megamocni naslovi.Ja mu verujem,samo sam hteo da iznesem misljenja nekog ko ne zna ni sta su forumi,ni patchevi,ni sta su review ocene.
A da ima box jos solidnih RPG naslova vala ima.
Fable 2,Eternal Sonata(stize i za ps3 ako vec i nije),Star Ocean4,Tales of Vesperia(size misim u martu ili aprilu nisam siguran na evropsko trziste)Blue Dragon,izvorno Mass Efrect pa ce uskoro FFXIIIda ne nabrajam vise.Jedino meni je problem sto ih ne igram mnogo ali ko voli rpg za njega nema zime.
Najtuznije na ovom Benchmark forumu sto najvise komentara na xbox igre daju vlasnicu ps3-ke od kojih vecina ili nije igrala te igre koje komentarise ili je igrala 10-ak minuta ili je pak pocela da ih igra sa predrasudama da su to xbox igre pa automatski ih svrstala u americki krs bez obzira na ono sto igra ume da ponudi.
Ama netačno. Svaku od njih sam ili igrao ili pokušao da igram. Ove kritike dolaze od nekoga ko je imao XB360 u vlasništvu više od pola godine, odnosno nekoga ko i dan danas ima pristup istom (konkretno, evo mi ga XB360 u sobi pored PS3). Dakle, zaboravi na to da nisam igrao ili da sam igrao 10-ak minuta i krenuo u predrasude...Glupo je pljuvati igre koje nisu igrane.
Konkretno, prešao sam 2/3 Lost Odyssey-a. Tu sam i stao. Sukobi su dosadni i neinventivni nakon određenog vremena, a priča deluje kao nekakav gulaš u koji je stavljen svaki začin koji postoji, pa na kraju nema neki specifičan ukus. Najbolji deo igre u tom smislu, Kaimovi snovi nisu urađeni u audio formi, što me je iznerviralo za medalju. Miks magije, mašina, mačeva i aparata možda u teoriji deluje da ima velikog potencijala, ali je vrlo opasno upustiti se u to. Star Ocean je klasičan JRPG za dečicu, ne kapiram zašto je čudno što ima veliki broj fanova, kada ih ima i Super Mario. Fable 2 je dosadnjikavo laka igra i ne poseduje poseban kvalitet niti nekakvu preteranu igrivost. Igrivo je onima koji hoće laganu šetnju i da rade kojekakve gluposti poput zezanja sa seljacima, a koje nisu RPG. Ono gde je suština je smorina na kvadrat, upravo zato što je lako. O borbama koje su maltene klon Princa Persije da ne govorim.A kad ste vec kod suza,moj friend iz pricice od pre par postova je popizdeo kad je presao LO.Kaze suzele su mu oci.
Star Ocean serijal ima ogroman broj fanova sirom sveta i ne vidim zasto ga Filipenko stalno pominje kao neki mediokritet.To sto neko ne voli to da igra ne znaci da to ne valja.
Fable 2 je sjajna igra i nema smisla pljuvati je kad nesumnjivo poseduje kvalitet i dobru igrivost.
kako ti ne znashStar Ocean je klasičan JRPG za dečicu, ne kapiram zašto je čudno što ima veliki broj fanova, kada ih ima i Super Mario.
http://en.toppreise.ch/index.php?search=xbox+360&sRes=OK...da vas pitam jel zna neko koliko kosta xbox 360 u svajcarskoj
Igra je odlicna u startu, al posle postaje sve dosadnija kad se shvati da je skoro nemoguce poginuti i da nema potrebe budziti leeka kojeg vodis jer sa bilo kojim oruzjem i statom nema sanse da pogine sem ako nije totalni noob. Dakle sjajna igra za sve koji su do juce pleli samo halo i ovaj tip igara im je prvi izlet u svet rpg-a, za sve ostale postaje totalni smor zbog cega sam prestao da je igram na pola. Steta, jer me je odusevila kad sam poceo da je igram.Fable 2 je sjajna igra i nema smisla pljuvati je kad nesumnjivo poseduje kvalitet i dobru igrivost.
Pročitao sam donekle ovu temu, pa me zanima da li se isplati naručiti konzolu sa shopto-a? 159€ je nova Jasper sa HDMI. Koliko bi me otprilike još koštali troškovi (mislim na prilagođavanje konzole domaćim uslovima)?
imash onu drugu tume: xbox360 sa shopto.nettamo se navodi zashto ne
![]()
pa vec je nekoliko puta receno i ajde da ponovim jos jednom. ako mozes da ti neko prenese da ne platis carinu - isplati se. ako narucujes da ti salju postom, okvirno: 50e postarina, 100e carina + taxe, 50e flesovanje + xclamp fix.. pa te izadje skuplje (ili u najgorem slucaju isto) kao da uzimas ovde - iliti ne isplati se.
pa vec je nekoliko puta receno i ajde da ponovim jos jednom. ako mozes da ti neko prenese da ne platis carinu - isplati se. ako narucujes da ti salju postom, okvirno: 50e postarina, 100e carina + taxe, 50e flesovanje + xclamp fix.. pa te izadje skuplje (ili u najgorem slucaju isto) kao da uzimas ovde - iliti ne isplati se.
A sta ako ti neko licno donese?
Ja sam kupio pre nekih mesec i po kod mene,sa garancijom godinu dana ima jedno 2kg u njemu :d a smesno kostao 1000 dinara.
Kad je licno donosis carina ne postoji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari