Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Evo ja ću ti odgovorim.

Na svaki monitor može da se poveže Xbox, uključujući i CRT monitore.

99% monitora (količinski) koji se prodaju kod nas su TN - svi TN paneli su teški krševi po standardu 2009 godine u kojoj mi živimo. Pošto imam TFT od 2002 - premalo napredtka za tehnologiju po kvalitetu - što je dokaz da su TFT LCD monitori i TN paneli slepo crevo razvoja.

PVA i slični napredniji paneli su nekada bili blizu po ceni, ali su se u poslednjih par godina značajno odvojili i po ceni i sada je to izuvanje iz opanaka po ceni.

Šta je zaključak? Pošto ćeš verovatno tražiti TN panel, sve ti to isti shit - ako imaš višak para, uzmi neki sa dvi ili hdmi (hdcp) da bi možda eventualno mogao jednog dana da poteraš PS3, ako budeš hteo. Ili jednostavno uzmi onaj koji ti je lepši, pošto nekih razlika i nema. Ako nećeš PS3 i nemaš dovoljno 1080p materijala, batali full hd i za raspoložive pare uzmi najveću moguću dijagonalu... U užitku igranja, veličina panela uvek je bitnija od kvaliteta prikaza...

Najbolja varijanta za igranje, u ovom trenutku, ti je LCD TV ili Plazma... ili da kupiš krš TN panel... ili da čekaš 2015 da po jeftine OLED i Laseri....

Zadovoljan?

Poslednja izmena od urednika:
poz ljudi..

treba da mi stigne Arcade Xbox 360 iz USA.. zanima me kakva je situacija sa xbox 360 punjachem dali je 110V ili je 110-240V za obe mrezhe...

hvala

moraš da kupiš napajanje iz evrope... sam xbox nije strujno ograničen (ali jeste na pal i ntsc, što se igranja tiče)...

70% naslova ti je region free, a uglavnom ove sportske igre su regionski ograničene, što uopšte nije problem jer ih isto ima na netu

a transformator 220 na 110V?

Pitanje samo koliko košta za 200+ vati :)...

2500-6000 dinara, ovaj jeftiniji je na buvljaku :)

www.modchip.it i narucis ovo. Izgleda identicno ko PS3 :D

Dosad mi je 5-6 stiglo, 30e s postarinom (carinu i pdv nikad nisam platio)

Poslednja izmena:
Za crt monitor ti treba F-F d-sub konektor. Zato sto su isti izlazi i na kablu od monitora i na kablu od X360.

Opa, izašao Ninja Blade za XB360 :) Ovde se već ne zezam kad kažem da to ima potencijala da bude dobra igra :) Moraće da se uzajmi konzola da se isproba ovo.

Zamisli da uzajmis a ono rikne :).

DLC za GTA4 za XB360 9.2 na gametrailersu

Halo Wars izašao

Race Pro izašao

Tri strave, tri tople preporuke!

Izasao i Star Ocean 4 The Last Hope jos jedan JRPG koji izlazi ekskluzivno za XBOX360.Uh umalo da zaboravim izasao i Ninja Blade takodje exluziva.Ah da Filipenko zaboravio si i Sonic's Ultimate Genesis Collection ako si nostalgican.
Tri tople preporuka

edit:
Sad vidim da si me pretekao.

Poslednja izmena:
so4, hell yeah

Nije istina :)...

Poslednja izmena:
Koje video fajlove pušta Xbox 360?
Znam da pušta DVD filmove, ali sam negde čitao (mislim na xbox-scene ili xbox.com) da pušta .avi fajlove ''you may know these files as divx or xvid'', pokušao sam da pustim jedan DVD na kome imam narezana 6 divx filma, izlistao je uredno sve filmove, ali kad pokušam da ih pustim, piše nešto ''unsupported format'' i ''update dashboard''.
Jel uopšte može da ih pusti?

uradiš update i puštaće

Koje video fajlove pušta Xbox 360?
Znam da pušta DVD filmove, ali sam negde čitao (mislim na xbox-scene ili xbox.com) da pušta .avi fajlove ''you may know these files as divx or xvid'', pokušao sam da pustim jedan DVD na kome imam narezana 6 divx filma, izlistao je uredno sve filmove, ali kad pokušam da ih pustim, piše nešto ''unsupported format'' i ''update dashboard''.
Jel uopšte može da ih pusti?

Pa nema on "ugradjene" te kodeke, on ih skida sa xbox live-a. ;)

Poslednja izmena:
Odlično, danas ću da priključim Ethernet, pa da vidimo :)

Vrh Dno