Posle 20 minuta igranja mogu slobodno da kazem da je RE5 dostojan naslednik 4-ke u svakom pogledu!
Ne znam da li se samo meni cini ili je upravljanje poboljsano nego u demo-u,sada je gotovo savrseno kao i u 4-ci.
Znači vredi "kupiti"![]()
Cuo sam da se grafika u GTA IV na XBOX-u ponekad gubi.
Da li je to istina?
Da, pogotovo na Arcade verziji, dolazi do nestajanja tekstura ako vozis brze, propada auto u pod i slicno.
Skoro citam i da kompletna instalacija na hard ne pomaze previse, jer igra nije pravljenja tako od pocetka.
Šta pričaš, to uopšte nije tačno, kada se instalira na hard disk radi super i nema gubljenja textura
Da, pogotovo na Arcade verziji, dolazi do nestajanja tekstura ako vozis brze, propada auto u pod i slicno.
Skoro citam i da kompletna instalacija na hard ne pomaze previse, jer igra nije pravljenja tako od pocetka.
Go to the system blade and then memory. Press Y on either the HDD or a MU and then press X, X, Left Bumper, Right Bumper, X, X. Once you do this a blade will pop up saying: This will perform maintenance on your Xbox 360 storage devices. Do you want to continue? Select "Yes".
Meni se javlja pop-in, a ponekad igra stane na 1 sec da bi učitala nešto sa diska
Inače burn 4x, ne može manje. Stvarno moram da nabavim HDD.
Takođe moram da kažem da nijedna druga igra nema ovaj problem, sve rade savršeno, Fallout 3 (iako je open-world) nema ovaj problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari