Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ma interesuje me samo uopsteno da li ima poboljsanja?
Ne trazim nikakvu statistiku.

Prelijepa vijest za sve vlasnike xbox360- RESIDENT EVIL 5 je tu.....znate sta je ciniti.

ENGY !!!

Poslednja izmena:
el ima vesti o trecem talasu banova? ovaj HAWX sto se pojavio izgleda ima novu verziju onog video dela, pa nece raditi na starijim Ix firmware-ima.. kanda se cheka 1.6...

Pre koji dan sam aktivirao onih besplatnih mesec dana live-a sto se dobije kada se konzola kupi. e sad procitao sam od vise vas kako se taj besplatni mesec moze 3 puta aktivirati pa se ustvari dobije 3 meseca besplatno-kako to da odradim kada mi bude ovaj mesec na isteku. Hvala

moras da kreiras novi gamer account i sa njim da se prijavis na live

Posle 20 minuta igranja mogu slobodno da kazem da je RE5 dostojan naslednik 4-ke u svakom pogledu!
Ne znam da li se samo meni cini ili je upravljanje poboljsano nego u demo-u,sada je gotovo savrseno kao i u 4-ci.

Poslednja izmena:
Posle 20 minuta igranja mogu slobodno da kazem da je RE5 dostojan naslednik 4-ke u svakom pogledu!
Ne znam da li se samo meni cini ili je upravljanje poboljsano nego u demo-u,sada je gotovo savrseno kao i u 4-ci.

Znači vredi "kupiti" ;)

Poslednja izmena:
Cuo sam da se grafika u GTA IV na XBOX-u ponekad gubi.
Da li je to istina?

Cuo sam da se grafika u GTA IV na XBOX-u ponekad gubi.
Da li je to istina?

Da, pogotovo na Arcade verziji, dolazi do nestajanja tekstura ako vozis brze, propada auto u pod i slicno.
Skoro citam i da kompletna instalacija na hard ne pomaze previse, jer igra nije pravljenja tako od pocetka.

Da, pogotovo na Arcade verziji, dolazi do nestajanja tekstura ako vozis brze, propada auto u pod i slicno.
Skoro citam i da kompletna instalacija na hard ne pomaze previse, jer igra nije pravljenja tako od pocetka.

Šta pričaš, to uopšte nije tačno, kada se instalira na hard disk radi super i nema gubljenja textura

Poslednja izmena:
cista laz ja i kad ga nisam instalirao na hard radio je perfektno, nikakvih bugova nije bilo a igro sam ga po ceo dan sa bratom kad sam ga dobio

Poslednja izmena:
Znaci kada se instalira na hard onda se ne desavaju takvi bugovi?
Koliko zauzima ta instalacija?Znam da je za igranje potreban ubacen disk u konzolu.

zauzima oko 7gb, koliko se sećam

Ma nema problema i kad se nareze na neki kvalitetan disk sa malom brzinom. Na hardu radi besprekorno. A za instalaciju - zauzima 6,8 GB.

Tacno i netacno!Testirao.
Na arcade desava se da se gube texture ali igra je itekako igriva dok na hdd-u leti.
Napominjem meni nije smetalo nestajanje texture jer je bar kod mene bilo retko.

koliko se secam, bila je obrnuta prica... da je orginal radio, a da je rezana verzija "narodne" igre pravila probleme. ali bilo je price da se najvishe manifestuje na Benq drive-u...
cak su savetovali da se radi clear cache sa HDDa...
inace, to se radi ovako:
Go to the system blade and then memory. Press Y on either the HDD or a MU and then press X, X, Left Bumper, Right Bumper, X, X. Once you do this a blade will pop up saying: This will perform maintenance on your Xbox 360 storage devices. Do you want to continue? Select "Yes".

moje iskustvo sa Xbox Elite i Benq drajvom je da su mi se texture gubile, mada mi se pri rezanju DL ukljucio screen saver i rezac je pauzirao i nastavio snimanje. danas cu da instaliram igru na HDD pa cu da vam javim kako se ponasa...

takodje i ja da potvrdim da gta4 radi savrseno kada se instalira na hard od xbox-a evo vec sam presao 50 posto i do sada nije bilo gubljenja nikakvih tekstura i sve radi savrseno

Meni se javlja pop-in, a ponekad igra stane na 1 sec da bi učitala nešto sa diska :mad:
Inače burn 4x, ne može manje. Stvarno moram da nabavim HDD.
Takođe moram da kažem da nijedna druga igra nema ovaj problem, sve rade savršeno, Fallout 3 (iako je open-world) nema ovaj problem.

Poslednja izmena:
Meni se javlja pop-in, a ponekad igra stane na 1 sec da bi učitala nešto sa diska :mad:
Inače burn 4x, ne može manje. Stvarno moram da nabavim HDD.
Takođe moram da kažem da nijedna druga igra nema ovaj problem, sve rade savršeno, Fallout 3 (iako je open-world) nema ovaj problem.

Kako ne moze manje od 4x?Trebao bi na 2,4x da rezes da bi izbegao moguce komplikacije.

Procenat igara koje si naveo da postoje za PAL je netacan. Igre koje bi ja igrao postoje jedino za NTSC, sto uveliko prelazi 1%. Hvala ti na odgovoru, a moja je stvar da li je takva investicija isplativa ili ne.

Meni treba samo jedna NTSC igra i to je j****i Rock Band 2. Opet PAL verzija kasni drastično u odnosu na NTSC verziju.

sto ti treba NTSC rb2,postoji i pal ja sam ga skinuo pre 7 dana

Nazad
Vrh Dno