Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ne teshko, nego mogu carinski troshkovi da mu ispadnu 150e.

Ma nece ljudi, ili cu ici u germaniju ili ce mi neko dovuci autom 2 komada... samo malo sam u dilemi. Elite kosta 239,95 a slanje je kostenloss (za Deutschland) dok je premium 60 GB 199,95, isti prodavac. Obe su bez gratis igara. Da li se isplati ovaj elite?

da, crn je :)

osim toga i 60 gb veceg diska???
Ipak na 2 kom mi je to 80 evra.

Uradih Liteona, sve shljaka, tishi je na chitanju, ali se vrti 12x pa smara onaj "vetar" :)

Poslednja izmena:
A da li neko zna kad recimo uzmem xbox360 i ocu da igram neki original online, da li kad se registrujem na xboxlive dobijam 3 meseca besplatnog gold acc. ili ne?

dobijes 1mesec golda acc

Dobijes jedan mesec ali mozesh 3 puta da pravish account i za svaki dobijas po mesec dana free gold live.

Uradih Liteona, sve shljaka, tishi je na chitanju, ali se vrti 12x pa smara onaj "vetar" :)

Pitanjce jedno, sta si koristio za iscitavanje kljuceva sa liteon-a? Ako nije za forum moze i na pp..

A sad nekoliko gloopih pitanja: dal vredi menjati xbox bez hdmi-a za onaj sa hdmi-jem? Tacnije dal je slika preko hdmi-a bolje od slike preko component (ako uopste ima razlike na lcd-u naravno?).

Driver mi je uspesno opravio rrod (takvog sam ga kupio) i radi oko 2 meseca kao zmaj. Tako da bas i nebi da ga menjam ali interesuje me dal ima vredne razlike?.

Dal se dobija flashovanjem hitachia na 1.5 nesto vise od bolje zastite na live-u ili je to to?

I poslednje, dal hitachi stvarno bas grebe diskove jer ja nisam primetio....

Poslednja izmena:
Kompozitni i HDMI nisu za poređenje ni u kom slučaju, sem da biraš kojim kablom da zadaviš taštu, a i tad je HDMI bolji izbor.

Cekaj, postoji verzija na kojoj uopste nema mogucnost stavljanja HDMI kabla?

Digitalni signal, veće rezolucije, 7.1 zvuk... Ako imaš LCD TV, nema diskusije, HDMI je bolje rešenje.
Ako već nemaš HDMI na konzoli a imaš LCD TV, da li konzola ima "component" izlaz?

Moja greska, povezana je preko "component" izlaza... A PS3 mi je povezan preko hdmi-a na lcd.
A na konzoli nemam hdmi.
Dal component moze da gura fullHD ili samo 720p, i dal ima dobrih igara (vrednih gubljenja vremena) koje rade u fullHD?

Poslednja izmena:
Pa ako imas obe konzole uporedi kvalitet slike sa PS3 preko HDMI-a i X360, pa vidi da li ti se isplati da menjas..

moze li ovaj hdd "Scorpio WD2500BEVS 250GB 5k 8MB SATA150" da se stavi umjesto ovog fabrickog od 20gb!?

Pa ako imas obe konzole uporedi kvalitet slike sa PS3 preko HDMI-a i X360, pa vidi da li ti se isplati da menjas..

Pa to sam i uradio ali nema bas logike porediti 2 razlicite konzole na 2 razlicita ulaza....

Mada slika u DGB Z(demo), Soulcalibur IV(demo), Burnout je ne uporedivo bolja na PS3. Da preciziram na xbox je nekako zamucenija, lajne nisu prave (ko da na PS3 ima AA a na box-u ne). Nekako uopste ne mogu po meni da se porede jer Sony na mom LCD-u brise patos sa boxom sto se tice slike a sad mozda je do component-a.

Ja sam nedavno 5m kupio za 800 dinara. A u švabiji je 2m kabl bio 4€ letos.
Mada, uvek možeš naleteti na neke pozlaćene koje koštaju par desetina evra po metru. :)

Nazad
Vrh Dno