zendraqla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.10.2003
- Poena
- 680
mastercula je napisao(la):@chex
brate zabode li ti to??
Ocigledno ne jer je dobio ili kartonsku karticu ili je dobio 8500 sa izbrisanom jednom nulom :d
mastercula je napisao(la):@chex
brate zabode li ti to??
mastercula je napisao(la):Ja, da sam je pazario, u narednih pola sata bi je razmontirao, montirao, testirao, izdivljao se nad njom i postovao drugarima sta, kako, i koliko!!!
@chex
aj ubrzaj malo proces zabadanja, naravno ako mozes!?
I sta dobijaju ako ih iskljuce? Karte koje su slabije od nje,a to je od 6600gt pa kompletna 6800 serija nece moci da ih koriste u buducim igrama jer ce onda bit prespore,jel tako?I onda ce neko sa 6800gs da iskljucuje to da bi imao bar 30-40 fps a sa ovom odma ima 60....sa kojom moze da poveca rezoluciju,teksture itd pa kad obe budu imale 40 fps na x850xt ce ljepse izgledatDjoleNS je napisao(la):Eeee ali nema... :eyebrows:
Shta joj vredi shto ce da izvlachi nove igre i sa 60-100 frejmova u proseku, kad ce ruznije da izgleda... Bolje je 30-60fps sa napucanim efektima nego 50-90fps bez istih... Uostalom opet su u prednosti oni chije kartice imaju shader 3.0 podrshku, u svakoj igri mogu da ih iskljuche ako bash hoce...
Al shto se cene tiche, shto jes jes... ludilo!Prosto gre'ota ne kupiti....
BitrAtE je napisao(la):PCI Express 256MB DDR3 ATI Radeon X850XT Sapphire,256bit 219.13 MKračunari
SAPPHIRE VGA -PCIE - RX850 XT (256M GDDR3 PCI-E VGA / TVO / DVI-I) 232.69 Gigatron d.o.o.
Sapphire X850XT 256MDDR3 PCI-E 251.81 Drachen Computers
Sapphire RX850 XT 256M GDDR3 PCI-E VGA / TVO / DVI-I 283.00 SEA&SKY d.o.o.
Ladno ne mogu da verujem...I u kom grmu lezhi zec?![]()
mastercula je napisao(la):A ti prekini da se cudis i ako ti se isplati da menjas ceo komp zbog grafike idi i uradi to ko zna koliko ce ova ponuda da traje.I chex je lepo rekao da je to to!
mastercula je napisao(la):Brate ako je neko bezobrazan ovde onda si to ti...
Imas broj telefona firme i adresu na pcberzi sto znaci da je informacija javna, a to sto ti nemas mud* da odes tamo i pazaris je tvoj problem.
Chex i ja nekujemo nikakvu zaveru, zato sam ja postovao ovde da bi ljudi videli i da ne bi bacali pare, chex je procitao, proverio i otisao da kupi karticu...i sada je zadovoljan....i bog zna koliko njh je isto uradilo.
A ti sta si uradio?? Samo ser*s ovde da ti se isplati da menjas ceo komp, oces mozda da ja odem da ti kupim i komp i graficku??
I jesam ovde nov, ali to ne znaci da nisam od poverenja|ok to se stice vremenom...|, i mogao sam svasta da uradim sa tom informaciom ali nisam nego sam je postovao ovde, zbog cega?? da bi me nervirali takvi nesposobni kao ti.uh
Izvinjavam se svim clanovima zbog ovoga lik me je iznervirao jako sa prvom recenicom.
Spreman sam da snosim posledice.![]()
Vidim da si dobro informisan,ali cinjenica za koju sigurno nisi znao je ta se 95% X800GTO2 odkljucava i da je razlika u svetu izmedju ove dve kartice svega 20-40Eura,pa onda ne treba da te zbunjuje cinjenica X850XT kosta 230eura i manje,to joj je cena.ATI jednostavno hoce da prodajom iste istisne nVidiu iz tog segmentnog trzista,jer nVida trenutno nem resenja kad je u pitnju taj cenovni rang.Medjutim i tome ce doci kraj jer nam dolaze novi modeli iz nVidie,tako se opustite momci bice ona i 200Eura,koliko do kraja sledeceg meseca :banana:mastercula je napisao(la):Druze gto2 je jednaka x850xt tek kada se otkljucaju pajpovi, a u srbiji x850xt kosta 500 yura, a u ovoj firmi sam je nasao za 220y |sto je za srbiju cena daleko ispod proseka|GTO2 u srbiji je retkost po firmama mozda samo kod dilera...Kako je u croaciji nemam pojma![]()
Vidim da si dobro informisan,ali cinjenica za koju sigurno nisi znao je ta se 95% X800GTO2 odkljucava i da je razlika u svetu izmedju ove dve kartice svega 20-40Eura,pa onda ne treba da te zbunjuje cinjenica X850XT kosta 230eura i manje,to joj je cena.ATI jednostavno hoce da prodajom iste istisne nVidiu iz tog segmentnog trzista,jer nVida trenutno nem resenja kad je u pitnju taj cenovni rang.Medjutim i tome ce doci kraj jer nam dolaze novi modeli iz nVidie,tako se opustite momci bice ona i 200Eura,koliko do kraja sledeceg meseca ,ako ne bude ja cu doneti nekoliko primeraka po toj ceni:banana:mastercula je napisao(la):Druze gto2 je jednaka x850xt tek kada se otkljucaju pajpovi, a u srbiji x850xt kosta 500 yura, a u ovoj firmi sam je nasao za 220y |sto je za srbiju cena daleko ispod proseka|GTO2 u srbiji je retkost po firmama mozda samo kod dilera...Kako je u croaciji nemam pojma![]()
mastercula je napisao(la):Iznervirao sam se zbog svega, ali nema veze sve sto sam ja hteo je da uputim ljude na pravu adresu, a ne da se prepucavam oko autenticnosti neke tamo grafike i nemam nameru da to radim.Ako pcberza laze, lazem i ja sta da ti kazem...
I reci da nije od zlata za te pare|naravno u srbiji|???I uopste nisam ja prvi poceo, samo mi nije bilo jasno sto se cudis toliko kada imas sve informacije potrebne....
Za poverenje sam napisao da se stice vremenom, zato me i nije toliko pogodilo jer sam clan od skoro...
Sta da ti kazem ja bi stavio tacku na ovaj nesporazum.
I ok preterao sam sa hvaljenjem iste, i zbog toga se izvinjavam.
I necu vise nikoga da navodim da ide da je kupi, sorry svima koji misle da ih navlacim, ja stvarno neradim to.
Mislis, Silversurfer?mastercula je napisao(la):...@silverglider...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari